1 yıl önce bıraktım oyunu ama ben silkroad oynarken autoit ile yapıyorduk.Nasıl olduğunu unuttum ama yardımcı olacak arkadaşlar çıkar elbet.
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
Rumata Loader kullanırsam çarım soyulur mu? Çarım Banlanır mı? Trojan yer miyim? Herkes Loaderlara güvenmiyor. Zahmet olmazsa bir ayrıntılı açıklama istiyorum. En azından içimi rahatlatayım. Sizi de çok uğraştırıyorum ama idare ediverin artık
Banlanırmısın bilmem ama 40-50m civarı paran varsa soyulursun. Soyuldum diye başlık açanlar onu bunu kullanarak soyuluyor. Kendi sitesinden indirilrsen, programı yazanlar tarafından, başka yerden indirirsen yayınlayanlar tarafından soyulursun..
recyfer den inen hiç bir programdan bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadarki 4-5 bil para vardı çarlarımın üzerinde kullanmamak sizin tercihiniz ama exl vb sahtecilerden indirmediğiniz orjinal sitelerini takip ettiğiniz sürece bir sıkıntı çıkmayacağına eminim çıksa bana çıkardı
Bir de şey var. Ben sp farm bitince silecem zaten Loader'ı falan. O zamana kadar da 40 - 50 m param olmayacak zaten. Herhalde güvendeyimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme