Şimdi Ara

Otomatik Ödeme YKB- toplamda 50 TL'ye varan Worldpuan fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
5
Favori
1.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Worldcard'ınızdan vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatına 10 TL Worldpuan, toplamda 50 TL'ye varan Worldpuan fırsatı!

Kampanyaya katılmak için TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi yeterlidir.
    Kampanya Koşulları
    11 Ocak – 10 Şubat 2016 tarihleri arasında müşterilerimiz bireysel vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartından verdikleri, her yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, maksimum 50 TL değerinde puan kazanabileceklerdir. Kampanya kapsamında bireysel vadesiz mevduat hesabından veya bireysel kredi kartından verilen talimatlar değerlendirilecektir. Kampanyaya bireysel kredi kartından veya bireysel vadesiz mevduat hesabından verilecek HGS talimatları da dahildir. Kampanya boyunca verilen her talimat için 11Ocak – 10 Mart 2016 tarihleri arası en az 1 kez ödeme yapılmış ve 30 Nisan 2016 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Mart 2016 tarihinde bireysel kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Ödüllendirme yapılabilmesi için müşterinin en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir. Kampanya süresi içerisinde, kampanya dönemi öncesinde hesaba verilen fatura / HGS talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanırsa veya kredi kartına verilen fatura / HGS talimatı iptal edilip hesaba bağlanırsa kampanyaya dahil değildir. Müşterilerimizin, kampanya döneminde aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır. Kampanya döneminden en fazla üç ay öncesine kadar iptal edilmiş fatura ödeme veya HGS talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir. Cep telefon faturası için verilen otomatik ödeme talimatlarında numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecektir. Kampanyada Hızlıcep talimatı harici verilen tüm talimatlar ödüllendirilecektir. Kredi kartı hesabından otomatik ödeme talimatı ile yapılan fatura ödemelerinden kampanya kapsamında Şubat 2016 sonuna kadar ücret alınmayacaktır. World Business karttan verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir. Bu kampanya kişiye özel diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir. Bu şartları sağlamayan talimatlar için verilen puanlar 15 Haziran 2016 tarihinde müşteriden geri alınacaktır. Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,65 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,415 TL'dir.

• NUVO ya verilen otomatik ödeme talimatı taahhüt kaç ay oluyor daha önce vermiştim Eylül ve ekim ayında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki üç talimatım var bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

NUVO ya verilen otomatik ödeme talimatı taahhüt kaç ay oluyor daha önce vermiştim Eylül ve ekim ayında

31 ocak

http://www.worldcard.com.tr/smartphone/kampanyalarimiz/eylul-fatura-odeme-talimati-kampanyasi/i-6690.aspx#campdetail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kart komisyonu ne kadar acaba

• Garantideki talimatları iptal edip buna verelim. Bi işe yarasın world kart bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

Kredi kart komisyonu ne kadar acaba

Sitesinde şöyle bir yazı buldum ama. İnşallah doğrudur.

http://www.worldcard.com.tr/worldu-taniyin/world-talimatlari/#worldcard-kolay-borc

Worldcard'ınız ile Otomatik ödeme talimatı verin siz de kazanın!
    Worldcard ile otomatik fatura ödeme talimatı vererek; su, elektrik, telefon, doğalgaz, Yapı Kredi Sigorta Poliçelerini ya da Turkcell, Avea cep telefonu fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Talimatlı fatura ödemelerinden 1 Mayıs 2015 tarihi itibari ile işlem ücreti alınmamaktadır
    Bu sayede fatura tarihini kaçırmaz, nakitiniz olmasa bile ödeme yapmış olursunuz. Fatura ödemeleriniz tıpkı diğer alışverişleriniz gibi Worldcard'ınıza yansıdığından, tüm faturalarınızı Hesap Özeti’nizden, Worldonline'dan veya Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden düzenli olarak takip edebilirsiniz.
    Talimat verebileceğiniz anlaşmalı kurumları size en yakın şubemizden ya da 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayarak öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Kredi kartı hesabından otomatik ödeme talimatı ile yapılan fatura ödemelerinden kampanya kapsamında Şubat 2016 sonuna kadar ücret alınmayacaktır."
  • 2 defa mesaj attım gelen cevap su:

SU ANDA TEKNIK BIR SORUN SEBEBIYLE ISLEMINIZI GERCEKLESTIREMIYORUZ.LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYINIZ.

Gitti 1.3 TL bi tane daha atsam 2 TL ne anladım ben bu işten, önce sisteminizi duzeltin sonra kampanya yapın.

• Kendi kredi kartımdaki otomatik ödemelerin süresi doldu iptal edip abimin kredi kartına talimat versem puan kazanabilirmiyim?

Bu maddeye takılırmıyım acaba ?

Kampanya döneminden en fazla üç ay öncesine kadar iptal edilmiş fatura ödeme veya HGS talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

• nuvo daki devam ediyorken bu biraz riskli.. şubattan sonra komisyon da alabilirler ihtimali var

nuvo 2 kart ile 2 şer kere ödeme yaparak zaten yılda 200 tl alıyorum

diğer bankalar gibi 6 fatura 10 fatura istemeden, her ay ödeme şartı parası istemeden.. en iyi kampanya nuvo da aslında oto.ödemelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgula17

2 defa mesaj attım gelen cevap su:

SU ANDA TEKNIK BIR SORUN SEBEBIYLE ISLEMINIZI GERCEKLESTIREMIYORUZ.LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYINIZ.

Gitti 1.3 TL bi tane daha atsam 2 TL ne anladım ben bu işten, önce sisteminizi duzeltin sonra kampanya yapın.

evet ben de bu duruma bakmaya girdim. bir defa mesaj gönderdim az önce cevap gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

nuvo daki devam ediyorken bu biraz riskli.. şubattan sonra komisyon da alabilirler ihtimali var

diğer bankalar gibi 6 fatura 10 fatura istemeden, her ay ödeme şartı parası istemeden.. en iyi kampanya nuvo da aslında oto.ödemelerde

nuvodaki kampanya nasıl?
  • World card kampanyaları çok başarısız.

işlem ücreti yaklaşık 2 TL

şubat 2016ya kadar alınmayacak demişler, 1 aydan az süre kaldı.
  • Talimat verdiğiniz faturalarınız en az 1 kez otomatik olarak ödensin ücret alınmaya başladığı tarihten sonra faturanızı diğer bankalardan ödeyebilirsiniz. Yapıkredi internet şubesinde fatura atlat seçeneği var istediğiniz faturayı fatura atlat seçeneği ile o ay ödemiyorsunuz.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11Ocak – 10 Mart 2016 tarihleri arası en az 1 kez ödeme yapılmış ve 30 Nisan 2016 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür54 -- 13 Ocak 2016; 10:15:16 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Aynı kampayayı 2015 yılının Ekim ayı gibi yaptılar. Yaklaşık 36 aydır başka bir bankada olan otomatik ödeme
    talimatlarımı ykb'ye taşıdım. İlk ay düzgün ödendi ve sonraki aylarda fatura kaçırmaya başladılar. Hala'da
    fatura kaçırmaya devam ediyorlar. Verdiğiniz talimatlardaki faturalarınızın ödenip ödenmediğini ykb'de mutlaka
    kontrol edin. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

nuvo daki devam ediyorken bu biraz riskli.. şubattan sonra komisyon da alabilirler ihtimali var

nuvodan daha önce verdiğim otomatik ödeme talimatlarını iptal edip tekrar otomatik ödeme talimatı verirsem yine puan kazanabiliyor muyum?
  • rapajc07 kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • eşimin hesabına verdik talimatları puan vermedi varmı ailede başkasının nuvosu ile talımat verip tahhüt bitince iptal edip aileden başkasının nuvosu ile talimat veripte puan alabilen

• puanı 1 fatura ödedikten sonra verecek olması lazım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.