Bildirim
Otomatik Kapanan Yumurta Pişirici tavsiye?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben yıllardır Sinbo kullanıyorum. Sadece bitince çıkan alarm sesi zamanla azalarak yok oldu ama hala tam istediğim gibi rafadan yapıyor. Tabii pişirici ve haşlayıcı ayrı şeylerse kusura bakma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 21 Mayıs 2022; 17:28:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde de vardı bozuldu hocam, üç beş yıl kullandık. Onda ses çıkarıyor ama benim istediğim kendi kendine kapanması.
Yani o sesi çıkaran sistem tuşu attırsa geri kapatsa cihazı su ısıtıcı gibi, çok güzel olurdu. Çok da zor değil bunu yapmak ama uğraşmamış Sinbo! Maalesef.
Çünkü ses çıkarıyor ama o anda yeni uyanmış yumurtayı çayı koyup lavaboya geçmiş elini yıkıyorsun falan geri gidene kadar çok pişmiş oluyor onu da sevmiyor çocuklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız Sinbo resistansı kapıyor hocam su bitince hakkını yemeyelim. Ama tabi içindeki buharla bir süre daha pişiyor kapak açılmadığı için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 21 Mayıs 2022; 18:32:6 >
Ses çıkarırken ısıtma kapalı mı oluyor onda hocam? Emin misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ışığı sönüyor hatta kesiyor enerjiyi
o zaman bize işlem bitince kapağını otomatik açan bişey lazım
onu da yapmamışlardır herhalde... astronotlar uzay üssünde kullanmayacak ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X