Şimdi Ara

Otomatik goodwebads.com sitesine yönlendirme |ÇÖZÜLDÜ| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
18.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haftadır oluyo arkadaşlar eski bişey değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylergang

Bir haftadır oluyo arkadaşlar eski bişey değil yani

kulaklık vs kullanıyorsan kulaklıktaki tuşların biri takılmış olabilir bunun dışında bir fikrim yok bana 2 kere oldu dünden beri... dahada olmadı iosdandır diye takmadm patch gelir diye...
  • iPhone'a virüs bulaşma oranı senin Adrina Lima'yı, Lana Del Rey ile aldatırken sizi Ceyda Ateş'in basma ihtimali kadardır.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum malesef kulaklık kullanmadığım zaman yapıyor.

• Pit0N kullanıcısına yanıt
    O zaman telefon müzik zevkine göre haraket ediyo?

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    +1 oy
    bende de aynı sorun yaşanıyordu ve sorunu çözdüm öncelikle ağ ayarlarını sıfırlayın daha sonra reklam tanıtıcısını sıfırlayın fakat bu işlemleri yaparken internete ne 3g den ne de wirless den bağlanmış olmayın işlemler bittikten sonra bulunduğunuz yerdeki modemi sıfırlayın çünkü modem üzerinden gelen bir tür trojan bu sorunu ortaya çıkartıyor modemi sıfırladıktan sonra wirlessa bağlanın sorun çözülmüş oluyor. telefon yada ipadi sıfırlamanıza gerek yok. inş yardımcı olabilmişimdir. iyi akşamlar.
    22 saat önce physicist (160 puan) tarafından cevaplandı
  • Benım telefon android bende de aynı virüs var goodwebads sitesine yönlendiriyor. Android gezinti uygulamasını indirmeniz gerekiyor diyor. Modemim tplink. evde apple ürünü bir şey de yok 3gden bağlanınca da aynı sorun oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

iPhone'a virüs bulaşma oranı senin Adrina Lima'yı, Lana Del Rey ile aldatırken sizi Ceyda Ateş'in basma ihtimali kadardır.

JB'de bir virüs çeşiti değil mi ? bugüne kadar kırılmayan bir ios sürümü ben görmedim,adam sistemi kırıyor sistemin asla izin vermeyeceği şeylere jb ile izin verdirtiyor,mis gibi hack ama jb yoksa arkadaşın düştüğü durum buaralar sık olmaya başladı modemden dns'den vpn ile telefona yüklenen profillerden vs. olabilir,dikkat etmek lazım,tavsiyem cihazınıza vpn profilleri vs. yüklemeyin,bilmediğiniz saçma sapan dnsleri girmeyin,google kendi dns var 8.8.8.8 8.8.4.4 modemede telefonada bunu girin,modem arayüzünüzü uzaktan erişime kapatın,şifresini kullanıcı adını admin ttnet yada internet adı vs. koyamyın kendi adınızı başka birşeyi koyun kolay şifre vs. kullanmayın,wps kapatın bununda kolayca hack yöntemi vardır,başka saçma sapan dnsler kullanmayın,vpn işine gelirsek puffin web browser var,flash içerikler vs bunları başka serverda çözüp senin telefonuna aktarıyor,o server hızlı zaten vpn gerektiren sitelere puffin ile girin yanılmıyorsam operanın hızlandırıcı olayı var,yavaş internette işe yarıyor onuda kullanınca vpn etkisi yapıyordu bilmediğiniz kaynaklar ile internete cihaz ile çıkış yapmayın,ne olursa olsun sistem belki zor kırılıyor ama e sen kalkıpta bankacılık işlemlerini oyunu buyunu başka izlenebilen takip edilebilen ağ üzerinden yapıyorsan hepsi boş iştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 20 Eylül 2014; 13:39:16 >

• Birkaç gündür bende de var bu sorun.Telefonla internete giremiyorum Allah belasını versin.
  • aynı sorun bendede var daha oncedeburasicarsi.com a yonlendiriyordu ulan umarım su virusu yapanların butun sevdikleri acı cekerek ölür
  • sadece iphone da olmuyor. bugün benim samsung s4 telefonumda da oldu, ardından yine samsung tablette çıkmaya başladı. Nerden çıktı bu anlamadım açıkçası. modem tp link bu arada. Modemi sıfırlayıp tekrar kontrol edicem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstranger

sadece iphone da olmuyor. bugün benim samsung s4 telefonumda da oldu, ardından yine samsung tablette çıkmaya başladı. Nerden çıktı bu anlamadım açıkçası. modem tp link bu arada. Modemi sıfırlayıp tekrar kontrol edicem bakalım.

Sanırım genelde tplink modemlerde oluyor :)
  • Halen hiçbir çözen yok mu nolacak bu iş? Nasıl bir virüsmüş kılımı kıpırdatamaz oldum.
  • Samsung S4 için önce modeme reset atıp sonra da chrome üzerinde tüm tarihçeyi, çerezleri ve ön belleği silerek denedim. Sorun çözüldü sanırım. Iphone için ise Ayarlar>Safari>Çerezleri ve verileri sil yaptım. Sonra İleri düzey>Web sitesi verilerinden tüm web sitesi verilerini sil ile sorunu çözdüm.
  • Aynı sorun bende de oldu bugün itibariyle.. Telefona 5 kere format attım yok arkadaş düzelmiyorrrr. Bu arada ios değil android kullanıyorum yani sorun işletim sisteminde değil modem ile alakalı heralde ama tam olarak ne yapacağız bilmiyorum.
  • Açıkcası beni oldukça korkuttu ama tp-link modemlerin aptallığı sanırım işte bu yüzden tp-link kullanmayı sevmiyorum sevemedim sevemeyeceğim :) cisco rulez
  • Bende de aynı sorun oldu fakat çözümü buldum arkadaşlar, ayarlar>gizlilik>reklam bölümüne girin ve sınırlandırmayı etkinleştirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de portalal sepeti cikiyor hep arama motoru olarak onu nasil cozucez

• arkadaşlar bende hem evdeki modemden hem de 3g telefonun internetinde goodwebads.com çıkıyor hala çözümü yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

arkadaşlar bende hem evdeki modemden hem de 3g telefonun internetinde goodwebads.com çıkıyor hala çözümü yok mu

ayarlar>gizlilik>reklam sınırlamayı etkinleştir (bu sırada tüm interneti kapat) ben böyle çözdüm sorunu arkadaşın yazısıyla ayrıca internet kapalıyken tüm tarayıcı ayarlarını sıfırla :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.