Şimdi Ara

Otomatik goodwebads.com sitesine yönlendirme |ÇÖZÜLDÜ| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
18.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam virüs bulaşması imkansız ama bu sekilde bağlantının arasına giren birsey olmalı. Siz kullanmıyorsunuz da bu Trojan telefonunuza boyle bir profil veya vpn yüklemiş olabilir diye dedim;) bir ara vpn kullanıyordum vpn yükleyince profil diye bir yer vardı oraya bu sekilde ara bağlantı oluşturuyordu onun sayesinde İnternet'e girince o vpn uzerinden girmis oluyorsun ya o yuzden dedim ama suanda profil kısmı nerde bulamadım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Reklam takibini sıfırlamayı ardından reklam takibini sınırlamayı denediniz mi hocam? Ben ilk başta öyle yapıp denedim. Daha sonra gizlilikten konum ayarlarından konum tabanlı iad seçeneği falan var onları kaldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Ayarlar-Safari-Çerezleri ve Verileri Sil.

Denedim dostum olmadı... :|

Valla dogruya dogru bendede safariden sak diye atma yapiyordu jb yaptim o yok oldu cihazi jb cakinca duzeldi degisik seyler.

• Profil yüklenmiştir başka açıklaması olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Profil yüklenmiştir başka açıklaması olamaz.

Nasıl sileceğim ki? bir yolu yokmudur? resimlerimi silmek zorunda kaldım... acayip bir formata dönüştü çoğunu kaybettim...
  • Profil yüklenmiş, ve tabii ki kullanıcının izniyle yüklenmiş, sorumlusu kullanıcı, telefona suç yüklemek hata olur. Çünkü unix tabanlı bir yazılımda her zaman kullanıcı izni ister.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Nasıl sileceğim ki? bir yolu yokmudur? resimlerimi silmek zorunda kaldım... acayip bir formata dönüştü çoğunu kaybettim...

Ayarlar genel profillere gelin ne varsa silin ordan
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlar genel profillere gelin ne varsa silin ordan

Genelin altında profiller diye bir menü bulunmuyor...
  • Bu sorun çoğu kişide olmaya başladı. Ne lanet bir durum. İnşallah bir an önce çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Profil yüklenmiş, ve tabii ki kullanıcının izniyle yüklenmiş, sorumlusu kullanıcı, telefona suç yüklemek hata olur. Çünkü unix tabanlı bir yazılımda her zaman kullanıcı izni ister.

Tamam ama yaklaşık 3-4aydır telefona yazılım dahi kurmadım... bir ipad geldi ofise sıfırlamak için wifia bağladm onda bu sorun vardı sonra telefonu elime aldım foruma girmek için bi baktm bendede olmaya başladı... olay tamamen bundan ibaret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Bu sorun çoğu kişide olmaya başladı. Ne lanet bir durum. İnşallah bir an önce çözülür.

Wifidan bulaşıyor sanırım basit bişey ama çok sinir bozucu bende düzeldi gibi ayarları bidaha sıfırladm tüm resimlerimi sildm avira yükledm tarattım düzeldi sanki... ios için bir virüs yazılımı oldugunu bilmiyordum... belkide aviraya ait değil başka virüslü bir yazılım virüsden kurtulalm derken virüse yakalandık
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Wifi bağlanmak profşl yüklemeye izin verir zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede bugun aksamustu oldu uygulama reklamlarında boyle bir sayfa geldı once onemsemedım ancak gece sımdıye kadar boyleydı arastırayım dedım burayı buldum denedım her seyı bende nasıl cozuldu wifi den 3g gectım reklam yok 3 g den gene wifi reklam gelmedi ve sınırlamalardan reklamları arkadasın dedıgı gıbı ayarladım duzeldı gıbı. insallah bıdaha sorun yasamayız
  • Sanırım sadece ios tabanlı işletim sistemlerini hedef alan bir olay gibi görünüyor ... bu modem değilde sanki genel bir istila gibi :(

daha önce de pc lerde gezinti diye bir illet sarmıştı ttnet reklamı tarzında .... o vakit modem resetlemiştik kurtulmak için ...
  • Bu sorun modem Kullanıcı arayüzünden Kullanıcı adı Admin ve Şifresi Admin olanlarda oluyor. Önce onu değiştirin ve sorun kalmıyor. Ha ayrıca bunu yaptıktan sonra dns ayarlarını değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The StrongHold

Sanırım sadece ios tabanlı işletim sistemlerini hedef alan bir olay gibi görünüyor ... bu modem değilde sanki genel bir istila gibi :(

daha önce de pc lerde gezinti diye bir illet sarmıştı ttnet reklamı tarzında .... o vakit modem resetlemiştik kurtulmak için ...

Zaten bu linki genişlettiğimizde IOS bilmemne gibi açılan bir link oluşuyor... Benim düzeldi sıfırlamadan cihazı tüm ayarları sıfırla dedim tekrar bu sefer yaparken tüm interneti kapattım safariyi sıfırladm çerezleri engelle dedm kesildi sıfırlamadm telefonumu çünkü istemiyorum :|
  • Kesinlikle modem kaynaklı. Aynı durumu 1 saat önce yaşadım. goodwebads.com sitesine yönlediriyor. Bazı modemlerde maalesef güvenlik açıkları bulunuyor özellikle TP_LINK modemlerde. Yapacağınız şey ise ilk önce, modeminizi resetlemek sonra iphonedaki profili silmek (varsa eğer). tarihçeyi, çerezleri silmek. ben bunları yaptım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expexp

Kesinlikle modem kaynaklı. Aynı durumu 1 saat önce yaşadım. goodwebads.com sitesine yönlediriyor. Bazı modemlerde maalesef güvenlik açıkları bulunuyor özellikle TP_LINK modemlerde. Yapacağınız şey ise ilk önce, modeminizi resetlemek sonra iphonedaki profili silmek (varsa eğer). tarihçeyi, çerezleri silmek. ben bunları yaptım düzeldi.

Aynen dostm ofisdeki modemde TP-LINK şuan çöp tenekesinde cisco modem aldık

Önemsiz bir trojan sadece ama iphone gibi bir cihazın en güvenliksiz internette bile böyle şeylerden korunabileceğini sanırdım... Belkide problem modemdendir doğrudan bir siteye ulaşmak istediğinde seni oraya yönlendiriyor ve yönlendirince otomatik atıyordur yani sorunun iphonedan olduğunu düşünmüyorum... Tamamen kullanılan modem ile alakalı... sadece basit bir yönlendirme... sadece düzelmesi için tüm interneti kapatıp ayarları sıfırlamak gerekiyor :)

• Beyler benim de bi yardıma ihtiyacım var. İphone kullanıyorum şarkı dinlerken durup dururken şarkı değişiyor. Ya da farklı bir şarkının üstüne tıkladığımda başka bir şarkı açılıyor.

İlgilenirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylergang

Beyler benim de bi yardıma ihtiyacım var. İphone kullanıyorum şarkı dinlerken durup dururken şarkı değişiyor. Ya da farklı bir şarkının üstüne tıkladığımda başka bir şarkı açılıyor.

İlgilenirseniz sevinirim

Ios 8 kurduktan sonra banada olmaya başladı o yeni bir sürümle düzeltirler onu merak etme :) sinir bozucu ama metallica the shortest straw açıyorum ac dc back in black calıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.