Şimdi Ara

Otomatik goodwebads.com sitesine yönlendirme |ÇÖZÜLDÜ|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
18.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5Yıldır iphone kullanıyorum 1 kere görmedim ben böyle rezillik... ios8e update ettim müşterim bitane ipad getirdi dükkana pcye bağladm itunesdan sıfırladm sonra bi baktm benim telefon sapıttı internete giremiyorum safariyi açtığımda beni bir sayfaya yönlendiriyor otomatik olarak eğer sayfaya devam etmek istiyorsanız aşağıdaki yazılımı yükleyiniz yazıyor goodorbads.com diye bir siteye yönlendiriyor... Itunesdan sıfırlamadan nasıl düzeltebilirim? OPERA kurulu telefonda ordan girince sorun yok sorun safaride... Avira kurup tarattım birşey bulamadı yardımcı olabilecek var mı?

Goodwebads.com sitesine yönlendiriyor gördüğüm kadarıyla tp-link modemlerin firewall ayarlarıyla ilgili bir durum... ayarlar>gizlilik>reklam kısmından sınırlamayı açıp tüm safari verilerini silince sorun gideriliyor bitek iphoneda değil tüm cihazlarda oluyor bu sorun... bu işlemler esnasında interneti kapatın lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 21 Eylül 2014; 15:42:09 >

• Ayarlar-Safari-Çerezleri ve Verileri Sil.
  • jb yoksa virüs girme ihtimali sizin havadan solunum yoluyoa HİV kapma ihtimalinizle eşittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Ayarlar-Safari-Çerezleri ve Verileri Sil.

Denedim dostum olmadı... :|
  • Ağ ayarılarını sıfırlamayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Ağ ayarılarını sıfırlamayı denediniz mi ?

Ayarlar - Genel - Sıfırla - Tüm ayarları sıfırla

İşlemini gerçekleştirdim olmadı :|
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

jb yoksa virüs girme ihtimali sizin havadan solunum yoluyoa HİV kapma ihtimalinizle eşittir

JB kullanmıyorum evet bende farkındayım aslında iphone kullanmamın asıl sebebi asla böyle problemler yaşamamak... fakat çok kötü oldu bu durum belki virüs değil farklı bir olaydır fakat ben safariyi kullanamıyorum

Goodwebads.com

Gezintiye devam edebilmek için aşağıdaki uygulamayı indirmeniz gerekiyor
    İndirmek için tıklayın (TAMAMEN ÜCRETSİZ)
    İndirdikten sonra sistemin aktif olması için çalıştırmayı unutmayın

Böyle birşey geliyor ekrana :( yardım edin formatlamak istemiyorum telefonu :|

• Aynı sorundan muzdarip olan müşterimin ipadinde iOS 7.0.2 yüklüydü. Bilgisayara bağladım yedeğini aldım iOS 8 indirdim kurdum daha sonra yedeklerini attım safariden girip denediğimde sorunun çözüldüğünü gördüm. Aslında virüs değil sorun wifi ile alakalı bi şey sanırım ama tam olarak nedenini ben de anlayabilmiş değilim. Şimdilik bi sıkıntı görünmüyo bakalım

• Telefonunuzdaki icloud dan safari bilgileri haric herseyi yedekleyin, telefonunuzu sifirlayin. Tek caresi bu

• Modemi komple resetleyip varsayılan kullanıcı adı ve şifreyi de değiştirin.

admin
    superonline vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Modemi komple resetleyip varsayılan kullanıcı adı ve şifreyi de değiştirin.

admin
    superonline vb.

3G ilede sorun devam ediyor... :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlawyer

Telefonunuzdaki icloud dan safari bilgileri haric herseyi yedekleyin, telefonunuzu sifirlayin. Tek caresi bu

Malesef öyle yaptım şuanda kişilerimi aldım sıfırlayacağım :|
  • Modem ayarlarını da uzaktan erişime kapatın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfSummer

Aynı sorundan muzdarip olan müşterimin ipadinde iOS 7.0.2 yüklüydü. Bilgisayara bağladım yedeğini aldım iOS 8 indirdim kurdum daha sonra yedeklerini attım safariden girip denediğimde sorunun çözüldüğünü gördüm. Aslında virüs değil sorun wifi ile alakalı bi şey sanırım ama tam olarak nedenini ben de anlayabilmiş değilim. Şimdilik bi sıkıntı görünmüyo bakalım

Ufak bir çeşit virüs sanırım nereden bulaştığını anlayamadım banada müşterimin ipadindan bulaştı onunkini sıfırladm o düzeldi nasıl olduysa aynı ağın içindeyiz benim iphone'uma bulaşmış bidaha dükkanın wifi'ına bağlanmıym ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyTR1

Modem ayarlarını da uzaktan erişime kapatın

Dükkandaykendi suan wifi kapalı eve geçtim sorun devam ediyor 3g ile bağlıyım wifi kapalı :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Telefonunuzdaki icloud dan safari bilgileri haric herseyi yedekleyin, telefonunuzu sifirlayin. Tek caresi bu

Hocam sifirlamadan once ayarlarda bir yerde profil diye bisey var orada herhangi birsey varsa silermisiniz? Veya wpn ayarlarında herhangi bir vpn yuklumu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

quote:

Hocam sifirlamadan once ayarlarda bir yerde profil diye bisey var orada herhangi birsey varsa silermisiniz? Veya wpn ayarlarında herhangi bir vpn yuklumu acaba?

Hayır dns dahi kullanmam bakiyim bulabilecekmiyim :|
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon da dükkandaki wifi bağlı. Kendi evinde de annesinin evinde de aynı şeyi yapıyomuş iOS 8 kurdum safaride bi kaç sayfa açtım normalde 5 sn geçince açıyodu sayfayı bi sorunla karşılaşmadık dediğim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

quote:

Bahsettiğin yeri bulamadım... sıfırlamayacağım şu soruna bir çözüm arayacağım fotoğraflarıma erişemiyorum telefonu bilgisayarıma taktım içinde duruyor ama 400 yerine 80 tanesi gözüküyor... sildim tüm resimleri... bilgisayara yedek alıp...

Hocam hala oluyor bende cıldırıcm ben ios 8 kurulu zaten şuan bu bilgisayara indiriyorum itunesdan geri yükle yaparak komple sıfırlayacağım kota dolu 3mbps ile iniyor vakit çok bleki çözüm buluruz o zamana kadar :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.