Şimdi Ara

otomatik Civic FB 7 ye LPG şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar FB7 otomatik Civic arac alalı 15 gün oldu ;en son benzin aldığımda trip A yı sıfırladım;
    şu anda ortalamam 12,3 litre görünüyor ki sadece şehir içinde yaklaşık 4 - 5 km mesafelerde aracımı kullanıyorum ve agresif kullanmamaya çalışıyorum....

Sizce LPG taktırmalı mıyım? ama silkeleme-tekleme vs..vs.. kronik sıkıntılar da yaşamak istemiyorum aracıma ağız tadıyla-keyifle binmek istiyorum....

ayrıca LPG maliyetini 2000 civarı olarak hesaplasak yaklaşık kaç km de kara geçerim?.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • Hayırlı günler ghostiki
    hiç düşünmenize gerek yok honda araçlarda yakıt tüketimi epeyce yüksek

LPG de silkeleme-tekleme vs..vs.. kronik sıkıntılar asla yaşanmaz
    önemli olan aracınıza uygun kaliteli bir lpg markası ve kaliteli bir işçilik
    asla performans kaybı yaşamazsınız biz 20yıldır lpg montajı yapıyoruz bahsetdiniz sıkıntılar yoktur
    honda ve yeni nesil arçlarda PRİNS lpg markasıyla %40 net tasaruf saglarsınız
    detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com veya özelden bilgi alabilirsiniz saygılar
    NOT 0KM 5000KM ARAÇLARDA MOTOR GARANTİSİNİ İPRAGAZ GÜCÜ VE GÜVENCESİNDE VERİYORUZ
    5000KM ÜSTÜ ARAÇLARDA 220TL KARŞILIGINDA MOTOR KASKOSU YAPIYORUZ..........................otomatik Civic FB 7 ye LPG şart mı?

• çetinsayotogaz Ç kullanıcısına yanıt
    prins VSİ2 lerde khein enjektörler var sanıyorum;ayrıca OBD ile ayar yapılabiliyor mu? ve fiyatı nedir?

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiorino 1.4 lpg'li alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.