Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar?? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
55.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde bu ramazan bayramı arkadaşlarla takılıyorduk tabi kalabalığız(8 kişi) dolmuşa bindik gır gır yapıyoruz tabi kalabalığız laf atan da yok sonra bm çakallığım tuttu baktım millet binerken arkadan vermeyen kalmasın die bağırdım hemen solumda bi kefal atladı lakayt bişi yaw kardeş ben önden verdim ama yanımdaki arkadaş malesef arkadaş vermiş die
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

İzmir'de 34'e binen var mı?

Artık normal bir belediye otobüsünden çok okul servisi olarak hizmet veriyor... Allah'ın dağındaki okulumuza giden 2 otobüsten birisi.

Otobüsün zenci bir şoförü vardı bir ara. Bazı günler sabahın köründe durakta sadece ben olurdum. Adamın bir muhabbeti vardı ki baştan aşağı küfür. Herifle konuşamıyorsun adam gibi. Yenişehir'e kadar yalnızım, sonrasında 1-2 kişi binmeye başlıyor.

Otobüste yalnız olduğum zamanlar adamın dediklerine "Hee, hee..." deyip geçiyordum. Manyak bir adamdı ya...

hangi okuLda okuyosun

Konak Kenan Evren Anadolu Lisesi

Bende lanet olası ömer zeybekten mezunum
    toros daglarının eteklerinde izmir manzaralı okul
  • Herhalde 1 sene kadar önce idi.Bayramda Ankara'da otobüsler 1-2 günlüğüne tatil olabiliyor.
    Ben ve 2 arkadaşım otobüse bindik.Bir yere gideceğimizden değil.Maksat sömürülsün belediye...Ego kartı da pahalı ya.Bu zevk bizim için paha biçilemez durumda.Neyse öyle bindik bir istikamete öyle konuşuyoruz.Bir tane adam bindi.Tabi biz en az 40 dakika önce,öylesine bindiğimizden ve kalkmadığımızdan dolayı oturuyorduk ama ayaktaki insanları toplasan ordu yaparsın...Adam bindi,sıradan bir adamdı.Neyse 2 durak geçti falan ben uyuyakalmışım.Arkadaşım dürttü lan filmi kaçırıyorsun dedi ne filmi dedim.Adam önündeki kadına resmen yapışmış.Etrafın sıkışık olmasından istifade bildiğiniz pompalıyor.Çevredekiler de izliyordu.Ben Kızılay'a gelince içimdeki sese kulak verdim ve o bayana yer verdim.Adam Allah'tan bana yapışmadı.Gerçi pis pis bakıp durdum ama...Her bayram buna devam ediyorum...Bir daha görürsem,daha seri davranacağım.Çok kötü bir olay çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt93

quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Bir gün bindim otobüse şehirlerarsı otobüs. Muğla dan hatay a giddeceğim. Saat 11 de bir mola verdik. Millet uyuyacak tabi. Neyse mola falan bitti ama herkes inmemişti otobüsten allah allah dedim. Baktım gençler muhabbet ediyorlar. DEdim gençler ne olacak kanları kaynıyor.

Neyse mola bitti. Saat gece yarısı falan biri kalkmış muavinle konuşuyor. Ne oldu acaba dedim. Gittikten sonra muavine sordum. Ne istiyor dedim. "Molada tuvalete gitmemiş .Şimdide sıkışmış tuvalete gitmek istiyormuş" dedi. Bende içimden geçirdim o kadar konuşacağınıza molada tuvalete gitseydiniz.

Neyse içim geçmiş. Uyuorum. Bir den bir sese uyandım. Muavin kapıdan birine bağırıyor. "Lan işe dediysek de tekerleğe mi işe dedik." Dedim ne oluyor. Dışarıdan da çocuk bağırıyor:" Ne yani tekerleğe işemenmez mi?" diye. TAbi ben koptum. Millet falan uyandı. Kıs kıs gülüyor herkes. Çocuk bindi otobüse. TAbi ses seda yok. Geçti yerine oturdu.
    Nasıl geçti yolculuk onun için bilmiyorum.

Zaten Adana da indi. Dayanamadı herhalde daha fazla zavallıcak.

sen bu arkadaştan mı bahsediyorsun yoksa?

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

bir defasında muğladan hataya geliyuordum neys eyola çıkalı 2 saat felan olmuştu ...otobüste kız daha fazla hep ünili kızlar dennizlide mola verdik ben sohbet felan derken tuvalete gitmeyi unuttum molada bitti ve arabaya bindik tekrar şoförde hasta bişey zaten adam bağıra bağıra sohbet ediyor yav gece 11 de arabada milleti susuturacağına kel kafalı bişey

Üzerimde buz mavisi kot var iyice sıkıştım artık öyle yapıyom olmuyor yanımdaki neyin var die sordu sıkıştım dedim ...Gittim utana sıkıla bakarmısınız ben sıkıştım dedim ne yapacağız felan filan sordum sessizce saat gece 12.00 oldu bu arada ''ne yapimm sıkıştıysan yeni mola verdik geçseydin ya dedi ilerde mola var bekle ''yaww ben fısıldayarak söyledim o dangalak bağırrak cevap verdi o zaman da biraz kaçırdım zaten adamın ses tonunu duyunca yanda bir çanta gördüm şunun kel kafasıona geçirimmi şu çantayı diye baya düşündüm o zaman

neyse yerime tekrar geçtim ama kotun rengi değişmeye başladı artık ve uzzuuuuun bir ara sonra durdu otobüs hadi hit arkaya yap dedi ben fırladım bu arada saat sabahın 3ü herkes uyuyorrr
    ben arka tekere işemeye başladım tam da ne güzel işerken ''bu şoför Ne yapıyorsun kardeşim sen orada işe dediysek tekere mi işe dedik gel bari koltuğa işe oğlum diye otobüsün arka kapısından bana bağırıyor dingilll'' bwen de artık bağırmaya başladım yeter ulaannn yeterrrr nolmuş işediysek tekere işenmez diye bir kural mı var ............herkes uyandı tabiii millet yıkılıyor içerde benim sinirlerim alt üst üstüm başım sidik...sonra muavin felan araya girdi uttana sıkıla otobüse bindimm yüzümü gören gülerek öbür tafaf bakıyor Allahımmm ne rezillik gecenin bir yarısı her tarafım m ıslak dondumm dondumm iliklerim dondu sabaha kadar uyumadım sabah adanaya vardık başka bir arabaya bindim ve oradan iskenderuna geçtim

şansa bak yaa
  • Geçen ay oldu bu olay , herkes oruçlu . Bozyaka - Konak otobüsündeyiz . Tam son durağının 3 durak gerisi . İşte bi adam bindi , yanlışlıka şofer 2 tam basmış adam bi başladı " Ben öğretmenim param yok nasıl hata yaparsınız " falan diye . Yanda 30 yaşlarında bi adam çıktı " abi sinir yapma ben parayı veririm " dedi . Ya yürü git falan dedi diğeri ne biçim knouşyon lan sen benle dedi adamın kafaya bi çaktı . Saç ta yok ya şap diye bi ses çıktı . Adamların kavgasına mı , vuran adamın 70 dB sesinde bağıran karısına mı , yolculara mı güleyim bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

bi hafta sonu arkadaş galatada sahnede çalacak izlemeye gidiyoruz felan otobüse bindik 3 kişi. hani 4 lü koltuklar olurya 2-2 şeklinde karşı karşıya dururlar biz işte bunların 3 üne oturduk biri boş kaldı. otobüse durakta binmiştik yavaş yavaş doldu bi sadece bizim yanımız boş kaldı. sonra böyle nasıl diyeyim afet gibi kızıl saçlı bebek yüzlü fizik oo may gattt tarzında birisi:P geldi benim karşımdaki boş yere oturdu.ne olduysa bundan sonra oldu zaten. kız bana tip tip bakıyo bende ondan aşağıya kalmıyorum ona bakıyorum. sonra böle bi 10 dk 4 ümüz birbirimize mal mal baka baka hafif pişmiş pişmiş sırıtarak gittik. sonra bizi gülme krizi tuttu tabi. ben gülüyorum, ben gülüyorum diye bizim arkadaşlar gülüyor. kızda camdan dışarı bakıp gülmemeye çalışıyor ama nafile tabi. kızdan kık kık kık diye sesler gelirken bi anda aaaa ha ha ha aah keh keh keh diye bi patladı otobüsteki herkes arkasına dönüp oha çüş ifadesiyle bi bakış çaktı bize. neyse felan hayla gidiyoruz.ben karşımdaki arkadaşa gel yer değişelim dedim değiştik ve kızın yanına oturdum.(az çakal değilim hee:P) sonra kıza dedim.

pardon bi dakkanızı alabilirmiyim. kız tabi dedi. sonra bende bekledim yüzüne bakarak pişkin pişkin ama soğukkanlı durarak bekledim. 5-10 saniye sonra kız dedi ee noldu ne diyecektin gibisinden. bende hayla tık ses yok kaldırdım kolumu saatte baktım. dedim bi dakka dolmadı daha bekle dedim. kız ilkten afalladı ama tam anlayamadı zavallı garibim bekledi resmen. sonra tekrar saatime baktım dedim tamam bi dk doldu. sonra kız gene birşey diyeceğimi ümit ederek ee gibi bi ses çıkardı suratıma bakıp. bende hiç sallamadım kıza yönümü ters çevirdim camdan dışarı bakıyorum. kız iyice afalladı. bizim arakdaşlara sordu. arakdaşınız birşey mi diyecekti bana diye. bizimkilerde gayet soğukkanlı: erdem size bi dakkanızı alabilirmiyim diye sordu.sizde tabi dediniz oda aldı.şimdi niye sorup duruyorsunuz ki dedi. kız ilk önce mort oldu sonra gene bi kahkaha patlattı. sonra kız iyice cıvıdı felan.(havaya soktukya:P) konuşa konuşa gittik.otobüste herkeste afalladı sonra ulan işe bak nasıl ayarladılar kızı gibisinden ueh ue

Bu esprimsi şeye düşen kız olabilir mi? Ne güzel gülüyordum, şevkim kaçtı çıkıyorum konudan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

quote:

quote:

Bir gün bindim otobüse şehirlerarsı otobüs. Muğla dan hatay a giddeceğim. Saat 11 de bir mola verdik. Millet uyuyacak tabi. Neyse mola falan bitti ama herkes inmemişti otobüsten allah allah dedim. Baktım gençler muhabbet ediyorlar. DEdim gençler ne olacak kanları kaynıyor.

Neyse mola bitti. Saat gece yarısı falan biri kalkmış muavinle konuşuyor. Ne oldu acaba dedim. Gittikten sonra muavine sordum. Ne istiyor dedim. "Molada tuvalete gitmemiş .Şimdide sıkışmış tuvalete gitmek istiyormuş" dedi. Bende içimden geçirdim o kadar konuşacağınıza molada tuvalete gitseydiniz.

Neyse içim geçmiş. Uyuorum. Bir den bir sese uyandım. Muavin kapıdan birine bağırıyor. "Lan işe dediysek de tekerleğe mi işe dedik." Dedim ne oluyor. Dışarıdan da çocuk bağırıyor:" Ne yani tekerleğe işemenmez mi?" diye. TAbi ben koptum. Millet falan uyandı. Kıs kıs gülüyor herkes. Çocuk bindi otobüse. TAbi ses seda yok. Geçti yerine oturdu.

quote:

bir defasında muğladan hataya geliyuordum neys eyola çıkalı 2 saat felan olmuştu ...otobüste kız daha fazla hep ünili kızlar dennizlide mola verdik ben sohbet felan derken tuvalete gitmeyi unuttum molada bitti ve arabaya bindik tekrar şoförde hasta bişey zaten adam bağıra bağıra sohbet ediyor yav gece 11 de arabada milleti susuturacağına kel kafalı bişey

Üzerimde buz mavisi kot var iyice sıkıştım artık öyle yapıyom olmuyor yanımdaki neyin var die sordu sıkıştım dedim ...Gittim utana sıkıla bakarmısınız ben sıkıştım dedim ne yapacağız felan filan sordum sessizce saat gece 12.00 oldu bu arada ''ne yapimm sıkıştıysan yeni mola verdik geçseydin ya dedi ilerde mola var bekle ''yaww ben fısıldayarak söyledim o dangalak bağırrak cevap verdi o zaman da biraz kaçırdım zaten adamın ses tonunu duyunca yanda bir çanta gördüm şunun kel kafasıona geçirimmi şu çantayı diye baya düşündüm o zaman

neyse yerime tekrar geçtim ama kotun rengi değişmeye başladı artık ve uzzuuuuun bir ara sonra durdu otobüs hadi hit arkaya yap dedi ben fırladım bu arada saat sabahın 3ü herkes uyuyorrr
    ben arka tekere işemeye başladım tam da ne güzel işerken ''bu şoför Ne yapıyorsun kardeşim sen orada işe dediysek tekere mi işe dedik gel bari koltuğa işe oğlum diye otobüsün arka kapısından bana bağırıyor dingilll'' bwen de artık bağırmaya başladım yeter ulaannn yeterrrr nolmuş işediysek tekere işenmez diye bir kural mı var ............herkes uyandı tabiii millet yıkılıyor içerde benim sinirlerim alt üst üstüm başım sidik...sonra muavin felan araya girdi uttana sıkıla otobüse bindimm yüzümü gören gülerek öbür tafaf bakıyor Allahımmm ne rezillik gecenin bir yarısı her tarafım m ıslak dondumm dondumm iliklerim dondu sabaha kadar uyumadım sabah adanaya vardık başka bir arabaya bindim ve oradan iskenderuna geçtim

şansa bak yaa

şansa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: themafıa

bizde bu ramazan bayramı arkadaşlarla takılıyorduk tabi kalabalığız(8 kişi) dolmuşa bindik gır gır yapıyoruz tabi kalabalığız laf atan da yok sonra bm çakallığım tuttu baktım millet binerken arkadan vermeyen kalmasın die bağırdım hemen solumda bi kefal atladı lakayt bişi yaw kardeş ben önden verdim ama yanımdaki arkadaş malesef arkadaş vermiş die

• bende anlatacam bi kaç tane

annemle her şehirlerarası yolculuğumuzda otobüse en son binen kişi kendisidir.muavinleri "annem kaldı şimdi gelir" diye oyalamaktan nefret ederdim

bi keresinde de antalya-konya arasında mola verdiğimiz yerde aynı şirkete ait 2 otobüs varmış annemle yanlışlıkla diğer otobüse binmişiz oturduk koltuğa baktık hiç kimse tanıdık gelmiyor muavin yolcu sayımına başlayınca anladık hızla otobüsümüze döndük

yine annemin yüzünden bir yolculukta otobüsümüzü yola cıkmış hızla ilerlerken bulduk bağırdık çağırdık durdular da anca bindik

bir de arkadaşımın başına gelen olay

kocaeli de akçakoca konutlarına giden otobüste oluyor olay
    1 çift var elele oturmuşlar gidiyorlar
    başlarına sakallı bir hacı bozması dikilmiş ki bizim belmar markete yakın oturur kız gördümü öküz gibi bakıp "bu ne hal nası giyinmişsin vs" laf atar. o hacı bozması bu çiftteki erkek üyenin başına tak diye geçirmiş başlamış söylenmeye "terbiyesizler, nası müslümansınız, hiç ananız babanız yok mu edepsizler " gibi çocuk çok sinirlenmiş "amca ne diyosun nişanlım o benim" gibi kendini savunacak olmuş ama hacı söylene söylene inmiş otobüsten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

quote:

quote:

quote:

şansa bak yaa

şansa bak

ciddimisiniz bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaskayA.ppb
    İStanbul 29Ş ile İstinye Bayırını çıkarken aile ortamı oluşuyo

• Mersinden Aksaray giderken otobus Tarsusda durdu bende son dakkada lavaboya gıttım ne olduysa tanker bıtmıyo bıttı oh cektım dısarı bı cıktım otobus yok baktım benı almadan gıdıyo orta kapı acık muavın bana gel gel yapıyo kendımı korıdora zor attım muavın dıyor
  • konuya gel
  • Birgün 29D yebindim arkadaşlar otobüs biraz ilerledi arkadan yolda duran genç adam ve 50-55 yaşında bir kadınla birlikte birden otobüsün içine atladı kapılar açıktı hava sıcak diye şöferde abi sen ne yaptın olurmu böyle felan dedi. Genç adam otobüs giderken şöförün yakasından tuttu kaldırdı nediyon lan sen diye kadın da arkadan yapma aşkım kaza olacak şimdi dur yapma felan dedi adamda her yerde söyle şu aşkım lafını dedi şöförü bıraktı kadına sardı itti felan sonra indiler otobüsten. Olay olurken otobüsteki hiç kimse istifini bozmadı herkes korktu galiba bizde dahil sonra şöföre su fela verdiler.

Bir günde 62 ye bindik hey allahım keşke binmeseydik 40 yaşında bir adam genç bir kızı taciz etti kız bağırdı şöför kapıları kapattı ( yaz sıcaklığında gene kapılar açıktı )

sağ çekti geldi arkaya ne oldu dedi anllatılar olayı tamam dedi bir vurdu adama ama adam arkada insanlar olmasaydı camdan dışarı çıkardı. Sonra kaldırdılar yerden tüm otobüs adamı evire çevire dövdü linç ettiler adamı sonrada dışarı attılar.

Ondan sonra otobüse değil minibüse binmeye kara verdim. Mnibüs şöförleride apaçi gibi akşam saat 6-7 gibi bindim şöförün gözünde gözlük ön cam siyah renk gözlükler kap kara dedim ben şurada inim e daha yeni bindin dedi yok ölmek istemiyorum dedim neden dedi dikiz aynasına bakarsan anlarsın dedim sonra atladım kaçtım korna çaldı selektör yaptı bende tabi topuk ama adamı bir daha hiç görmedim nedense.

Biraz komik biraz hüzünlü içler acısı 3 tane olay.
  • Olay kırmızı İETT otobüsünde geçti. Hat 54K idi sanırım. Ben ve 3 arkadaş daha var birlikte arkada muhabbet ediyoruz. Sert fren yapıyor otobüs ve kalabalık oluşumuzdan başkalarıyla yakınlaşıyoruz. Öyle ki ben bir hanımı kıskaç altına almışım. Ama farkında değilim. Muhabbete dalmışız işte sonra kadın çekilir misiniz ineceğim dedi. Bende hay hay dedim, elimi tutunduğum yerden çektim ve otobüs fren yaptı. Şans işte benimde arkam boşalmış, son inenler hep oradanmış. Muhabbete dalmaktan farkında değilim,sırt üstü şöförün otobüsün ortasına kadar yatay geçiş yaptım. Geçiş esnasında bir teyze elini uzattı evlaaaaaaat diye bağırdı. Ben sonra kalktım. Arkadaşlar gülme krizine girdi. Bende de rezil olmanın verdiği hafiflik ve utanç vardı. Kız ise bir şey demeden indi ve indikten sonra içeri baktı marifet yapmış gibi. Olan bana oldu.
  • bende bi gün otobüsteyken teyzenin biri binmeye çalışıodu,, otobüste nasıl kalabalık ama var ya acayip..neyse teyze binmekte ağır kalınca şoför bindi zannedip otomatik kapıyı bi kapattı..teyze sıkıştı kapıya nası bağırıyo nası bağırıyo ciyak ciyak yarıldım gülmekten..sonra kaptan hemen farkedip kapıyı actıda teyze rahatça bindi..tabi sonrasındada şoföre demediğini bırakmadı ..onlarda ayrı olay zatenn..bide bilecikte 3 numaralı dolmuşlara binenlerin çogu kafasını kapının üstüne çarpıyo..bazıları var ki öyle şiddetli çarpıyo dolmuş sallanıyo.. vurduktan sonraki yüz ifadeleride süper oluyo..bu arada benimde kafayı vurmuşluğum var bi iki defa
  • arkadaşla
    Ankarada ege mah otobüsüne binecektik.
    öğrenci kartı kullanıyoruz
    ancak pasomuz yok ..
    arkadaş çok esmer amerikalı zenciler gbi tipi tarzıda öyle.
    neyse bindik
    herkes pasoları hazırlasın dedi
    arkadaş kartı bastı

şoför : beyefndi paso
    arkadaş :i dont know turkish
    ---
    otobüstekiler gülüyo kaptan sende yabancıya paso soruyon diye.

arkadaşla arkada türkçe konuşa konuşa geldik..
    herkes dikkatli dikkatli arkadaşa bakıyodu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İstanbul 500T ye binde gör bakalım oalyları. Her bindiğimde bir olay

+1

facebookta grubumuz bile var

Günde 2 defa kullanmak zorunda olduğum hat

Maltepeden binip 4. levent'de iniyorum ben böyle otobüs görmedim arkadaş metrodan daha fazla seferi var

Her geçişinde ağzına kadar dolu nasıl yapıyolar bunu anlamış değilim Sabahları genelde kozyatağı*kavacık arası baya bi trafik oluyor köprü sonrası iyi zaten.Akşamlarıysa gişeler çok tıkalı oluyor.Kozyatağınıda unutmamak lazım Sabahları 1:30 saatte ancak gidebiliyorum akşamları 8 öncesi 1 saat civarı 8 sonrası 45 dk civarı gidiyor

29ş-29d-62g-63-64ç-65g'de görebilirsiniz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Wish -- 26 Haziran 2010; 23:39:27 >
  • bir yaşadığım olay daha var akşam iş saati zincirli kuyudan oto büse bindik 3 arkadaş bnde paso vardı diğer arkadaş para vericekti değieri de ben halledicem bir şekilde dedi tamam dedik bekledik otoüsü neyse geldi otobüs bindik. Ben bastım pasoyu ben hallederim diyen arkadaş baş parmağını çıkarıp paso yerine bast biiiibip dedi yürümeye başladı tabi otobüsteki herkes gülmeye başladı millet karnını tuttuyo gülmekten şöför gel oğlum buraya dedi ne yaptın sen paso bastım dedi şöförde ha si.tir lan ordan hiç parmak pasosu görmemiştim dedi sonra millet gülmeye devam edince adam paran yoksa geç bedava bin dedi çocuk iyi ce rezil oldu.

Bir günde beşiktaştan gene 62 ye bindim(nalet olsun ) uzun saçlı paspal biri rockçı gibi biri bindi otobüse ne akbil bastı ne para verdi arkaya yürüdü şöför hey sen gel buraya dedi para versene dedi çocukta para mı veecktik dedi gene millet yerlerde şöförde yok babanım hayrına götürücem dedi çocuk he pardon dedi para verdi geçti oturdu erine.

Birgünde otobüs içinde biri osurmuştu zaaart diye kışın bide camlarda kapalı öf öföf o ne koku herkes ilk durakta indi otobüsten.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.