Şimdi Ara

Otobüste Oturacağınız Koltuğu Iyi Seçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüste Oturacağınız Koltuğu Iyi Seçin Mersin'den Istanbul'a gidiyorum.Bu resme gore de 31 numaralı koltukta oturuyorum.Motorun sesinden başım şişti. Bir de tam teker üstu sallana sallana gidiyorum.Lanet ettim otobuse de yolculuga da .İsın kotu yanı babam bu koltugu herkesten once almıstı yani her yer boşken gitmiş bu koltugu almıs. Daha Istanbula kadar da 11 saat var. Sesten zaten uyunulmuyor da.Yastık desen o da yok. Yapacağınız firmanın da otobusun de .
    Not:Resimde adı geçen firmanın bu olayla bir ilgisi yoktur.

Edit: Bazı arkadaşlar koltuk numarasına takılmış o sadece resimde belirttigim numara normalde 26 numarada oturuyorum ama resimdeki 31 numaranın aynısı yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalleriOlanAdam -- 23 Mayıs 2017; 21:50:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüste Oturacağınız Koltuğu İyi Seçin

Uzun otobüs yolculuklarında koltuk seçimi, konforlu ve keyifli bir yolculuk deneyimi için oldukça önemlidir. Özellikle teker üstü koltuklar, yolculuk sırasında sarsıntıyı en aza indirerek daha konforlu bir yolculuk sunar.

Otobüste Teker Üstü Koltuklar

Teker üstü koltuklar, otobüsün tekerleklerinin tam üzerinde konumlanan ve genellikle 14 ve 15 numaralı koltuklardır. Bu koltuklar, yolculuk sırasında sarsıntıyı en aza indirerek daha rahat bir yolculuk sağlar.

2+1 Otobüslerde Teker Üstü Koltuk Numaraları

2+1 otobüslerde, teker üstü koltuklar genellikle 3 ve 4 numaralı koltuklardır. Ancak bazı otobüslerde farklı numaralarda da bulunabilirler. Teker üstü koltukların genellikle daha geniş ve rahat olduğu unutulmamalıdır.

Pamukkale Koltuk Numaraları

Pamukkale Turizm otobüslerinde teker üstü koltuklar, 4 ve 5 numaralı koltuklardır. Bu koltuklar, geniş ve konforlu olmasının yanı sıra yolculuk sırasında güzel manzaralar sunar.

Otobüste En Rahat Koltuklar

Otobüste en rahat koltuklar, teker üstü koltukların yanı sıra ön taraftaki koltuklardır. Ön taraftaki koltuklar, bacak mesafesi daha fazla olduğu için daha rahat bir oturma pozisyonu sağlar.

Koltuk Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Koltuk seçerken aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi önerilir:

• Teker üstü koltukları tercih edin.
    • Ön taraftaki koltukları değerlendirin.
    • Bacak mesafesi geniş olan koltukları seçin.
    • Mümkünse pencere kenarındaki koltukları tercih edin.
    • Klima çıkışlarının altındaki koltukları seçmekten kaçının.

Koltuk seçiminizi yolculuk süresine ve kişisel tercihlerinize göre yaparak daha konforlu ve keyifli bir otobüs yolculuğu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sağ arka boş yerlere otur xD

• Hocam boşverin koltuğu daha kötüsü var. Otobüs tutması yüzünden mide bulantısı ve hiç uyuyamamak ne yapacagım böyle bilmiyorum

• Neden Pamukkale ?

Bize alttan mesaj vermeye mi çalışıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste nedense hiçbir şekilde uyuyamıyorum uyuma isteği de gelmiyor zaten.

Ses açıkçası benim için çok dert değil.

Yani bana sıkıntı yok.

Zaten farz edelim ki rahatsız olsam da yapacak bir şey yok o yüzden sen de herkes gibi dayanmak zorunda kalıyorsun mecburen.
  • Baktım hocam zaten tek bir bos yer bile yok

• hep 24 numaraya otururum arka boş yatır git hem de cam kenarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilerek mi seçilmiş bir numara acaba
  • O sizin oturduğunuz koltuk tek kişilik mi?
  • Evet hocam 2+1 otobus.

• 1 ya da 47 alıyorum ben hep
  • Hep önlerfen almaya çalışırım.

Tavsiye ederim

• Ben rahatsız olunca boş koltuklara geçip yan gelip yatıyorum. Uykuya dalınmıyor belki beş dk dalarsın ama iki saat yattın mı gözlerin ve bedenin uyumuşcasına dinleniyor. Yerinde olsam arka ikililere geçer kafamın altına mont vs bişey koyup uyumaya çalışırım. Gece biryer görülmüyor zaten dışarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kötüsü var diye kendinizi avutmayın bence.

Ben otobüsle seyahat edeceksem 1, 3 veya 4 numaralı koltukları tercih ediyorum.
  • Otobusde kisa mesafe haric teker ustu yol cekilmez arkadaslar ders olsun bidaha almayın teker ustumu diye sorun uzun yolsa

• Tüm koltuklar boşiken babanizin 31 numarayi almasi

• koksallari tavsiye ederim.arabalari setra ve rahat.arac icleride iyi wc falanda var

• Mide bulantı hapı var o çok iyi geliyor tavsiye ederim adını vs bilmiyorum maalesef

• Hocam birde şey çok kötü oluyor önünde oturan kişinin koltuğu sonuna kadar sana doğru yatırması. Aşırı gıcık bir durum tv ye bile rahat bakamıyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.