Şimdi Ara

Otobüste kızla kavga ettim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi yaşadığım olaydan sonra hala otobüste insanlara yer verilmeli diye ağlayacak mısınız bakalım sonuna kadar okuyunca.

Bugün spor salonuna gidecektim otobüse bindim, tek boş yer kalmıştı bende hemen oturdum, sonra yaşlılar vs. bindi gözümün içine baktılar yer vermem için ama vermedim boş buldum yer bırakmam zaten yeni kalkmışım yorgunum, sonra da benimle aynı yaşlardı bir kız bindi biraz nefes nefeseydi belli ki acelesi vardı hemen benden yer isteyeceğini sezdim, sonra bana baktı pardon yer verir misiniz çok acelem var babam hastanede dedi, normalde vermezdim ama durum acil olduğu için buyrun dedim kalktım, sonra tam ineceğim durak gelmişken spor çantamı oturduğum yerde bıraktığımı unuttum, pardon çantam burada olacaktı verir misiniz dedim, çanta falan yok burada dedi, nasıl ya dedim her yere baktı yoktu kız almıştı belli ki, lütfen çantamı verin birazdan inmem gerek dedim, bana hırsız mı diyorsun falan dedi tepem attı, sonra şöfor ineceksen in birader kızlara terbiyesizlik yapma aynısını anana bacına yapsalar hoşuna gider mi dedi, ben de abi çantamı almış buradaydı şimdi yok dedim, sonra dönüp baktığımda yüzüme yapışan bir darbeyle sendeledim, kız al spor çantanı dedi üstüme attı, bu bardağı taşıran son damla oldu, sinirli sinirli baktım tam inecekken çantayı kontrol edeyim dedim bir şeyler çalmış mı diye, birden çantadan höveağkkk diye bağırarak çin ejderhaları çıktı, bana bakıp kızı öldür çanta senin dediler, bende oh no man dedim, sonra birden ninja mercan dede camdan girdi lanet olası acemiler dedi ve bıçaklarıyla çin ejderhalarını etkisiz hale getirip hepimizi kurtardı, sonra söylene söylene indim otobüsten işte birine yer verirseniz sonucu bu olur arkadaşlar.

• Okumayın mercan dede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında çok güzel gidiyodu da.. neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

Aslında çok güzel gidiyodu da.. neyse

Biliyorum hocam tam anında bağladım
  • Up bu rezalet unutulmasın
  • iyi ki sondan başlıyorum okumaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

iyi ki sondan başlıyorum okumaya

Güzel taktik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen de böyle boş hikaye atmıştın.

Artık yer miyim tabi ki yemem.Donanımlıyım olm artık Hank Fisher gibiyim(splinter cell oynayan dayılar bilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

Geçen de böyle boş hikaye atmıştın.

Artık yer miyim tabi ki yemem.Donanımlıyım olm artık Hank Fisher gibiyim(splinter cell oynayan dayılar bilir)

Demek sağlam takipçimsiniz hocam
  • Gerçek bir DH li uzun paragraf görünce yorumlara bakar + CSB

• Babası hastaysa neden yer istiyor anlamadım ne alaka

Üşenmedim okudum. Çin ejderhaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xiper

Babası hastaysa neden yer istiyor anlamadım ne alaka

Üşenmedim okudum. Çin ejderhaları.

Hastaneye yetişmek için hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.