Bildirim
Otobüs Arızasını Yanlış Anlayan Yolcular!(Piston Aşağı İndi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
son günlerin popüler mağarası _____________________________
bang! bang! -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
son günlerin popüler mağarası
son zamanlarda beni bu kadar güldüren bi videoya rastlamadım_____________________________ lol eu west : aLterreaz -
Nesini komik buluyorsunuz anlamıyorum şahsen yüz kaslarım bile oynamadı. _____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
yüz kaslarımdan herhangi biri 1mm bile oynadıysa şerefsizim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: rakunovic
yüz kaslarımdan herhangi biri 1mm bile oynadıysa şerefsizim.
Mizah farkı..._____________________________ lol eu west : aLterreaz -
tamam bu insanlar yanlış anlamışlarda ne anlamışlar peki.
piston aşağıyı ne olarak anlayabilirki bir insan kendini direk dışarı atabilmesi için_____________________________ İki rayı gibiyiz bir tren yolunun,
Yakın Olması neyi değiştirir son istanyonun.. -
kadınla şoför göz göze geliyorlar ya bi ara işte orda kopuyorum _____________________________ HAYIRLI FORUMLAR
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sonyali
tamam bu insanlar yanlış anlamışlarda ne anlamışlar peki.
piston aşağıyı ne olarak anlayabilirki bir insan kendini direk dışarı atabilmesi için
O şöförün aniden aşağı inmesi ve aşağı kelimesini kullanması yolcularıda paniğe soktu_____________________________ lol eu west : aLterreaz -
_____________________________ -
_____________________________ -
piston demiyor lan orda ne alakası var, birinin ismini söylüyor aşağı in diye. sabahtan beri aynı sohbet _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
piston demiyor lan orda ne alakası var, birinin ismini söylüyor aşağı in diye. sabahtan beri aynı sohbet
Piston muavinin lakabı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ < Bu ileti hesap makinesi kullanılarak atıldı >
Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin? -
_____________________________ Winter is Coming -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Nesini komik buluyorsunuz anlamıyorum şahsen yüz kaslarım bile oynamadı.
Psikolojik problemlerin var
Doğru bir tespit ama ne hakkında psikolojik problemlerim var bilmiyorum ek olarak odunun tekiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 5 Mart 2013; 23:10:48 >_____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
videonun linkini verecek var mı
gerek kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 5 Mart 2013; 23:20:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
quote:
Nesini komik buluyorsunuz anlamıyorum şahsen yüz kaslarım bile oynamadı.
Psikolojik problemlerin var
Doğru bir tespit ama ne hakkında psikolojik problemlerim var bilmiyorum ek olarak odunun tekiyim.
Herkeste var o problemlerden ama herkesin farklı tabi o yüzden takam kafana_____________________________
-
0:46'ya dikkat. Dahada gülesim geliyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Berke-.
videonun linkini verecek var mı
gerek kalmadı
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CYRGyKb3lTc_____________________________ lol eu west : aLterreaz
Benzer içerikler
- passolig takım değiştirme
- orhan edip ertürk boyu
- kertenkele nasıl yakalanır
- balkon giderinden koku gelmesi
- amerika türkiye arası arabayla kaç saat
- en ilginç rekorlar
- yeşil nasim
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- havadan su üreten cihaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X