Şimdi Ara

Oto teyp evde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Araba için aldığım pioner deh-1500ub teybi evde kullanmak istiyorum. 3 adet hoparlöre bağlıcam.resimlere göre
    1- 12 volt adaptörü nereye bağlıcam
    2-hoparlör çıkışları hangi kablo ?

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Tşk ederim.

[link]http://
     Oto teyp evde kullanmak

[simage]
     Oto teyp evde kullanmak
    [/simage]

[simage]
     Oto teyp evde kullanmak
    [/simage]

[simage]
     Oto teyp evde kullanmak
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwergis -- 29 Temmuz 2013; 18:36:40 >

• şu resimleri bir düzenleyin hiç bir şey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

şu resimleri bir düzenleyin hiç bir şey anlamadım

Üstad şuan resimleri güncelleyemeyecem ama resimdeki kablo ucu soketli tarafı yani resimde görünen pinli ucu araç bağlantı tarafını oluşturuyor.Küçük soket ise teyb giren kısım.Bende pek bişey anlamadım. :)
  • Selam. Sarı ve kırmızıyı birleştirip +12v ucuna.
    Siyah kablo, eksi yani GND.

Hoparloler için,, sağdece 2 hoparlor size en iyi stereo sesi verecektir. Sağ ve sol.
    Hoparlor bağlantısı;
    1. hoparlor; Mor +, morsiyah---. 2.hoparlor; gri +, gri siyah---. isterseniz 3.hoparlor diğer çift kablolardan birisine..
    Anten için ise, teybin arkasında bir boşluk giriş var, onun içinde ise orta uç var. oraya 2m boyunda tek kablo bağlayın (içteki orta uca). kullanın.
    Kolay gelsin. Adaptörünüz/güç kaynağınız varmı.. yok ise en basitinden Pc power suply kullanabilirsiniz; sarılar +12v, siyahlar eksi.
    Drekt start için, anakart soketindeki yeşil kabloyu, herhangibir siyaha bağlayınca drekt çalışır. Byy.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Selam. Sarı ve kırmızıyı birleştirip +12v ucuna.
    Siyah kablo, eksi yani GND.

Hoparloler için,, sağdece 2 hoparlor size en iyi stereo sesi verecektir. Sağ ve sol.
    Hoparlor bağlantısı;
    1. hoparlor; Mor +, morsiyah---. 2.hoparlor; gri +, gri siyah---. isterseniz 3.hoparlor diğer çift kablolardan birisine..
    Anten için ise, teybin arkasında bir boşluk giriş var, onun içinde ise orta uç var. oraya 2m boyunda tek kablo bağlayın (içteki orta uca). kullanın.
    Kolay gelsin. Adaptörünüz/güç kaynağınız varmı.. yok ise en basitinden Pc power suply kullanabilirsiniz; sarılar +12v, siyahlar eksi.
    Drekt start için, anakart soketindeki yeşil kabloyu, herhangibir siyaha bağlayınca drekt çalışır. Byy.

Eyvallah kardeşim eksik olma sağolasın.Güç kaynağı olarak ya 12V adaptör denicem yada evde eski laptopun adaptörü var 14V yazıyor.Bi zararı olurmu acaba.En iyisimi bi tane power supply alırım inş.

tekrar tşk

• Ortalama 13.8v,, max14.4v . leptop adaptörü en fazla 4a verir,, buda 60/70w yapar.. tek hoparlor ile anca çalışır, yanabilir.
    Deneme amaçlı duyacak kadar ses açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Ortalama 13.8v,, max14.4v . leptop adaptörü en fazla 4a verir,, buda 60/70w yapar.. tek hoparlor ile anca çalışır, yanabilir.
    Deneme amaçlı duyacak kadar ses açabilirsiniz.

Yardımın için sağol usta.Power suply aldım 300w output : 12v 15A 192w yazıyor.Bu 2-3 hoparlör için yeterli olur mu ? Birde bu power supply de bir sürü sarı kablo var acaba hangisi :) akşam resmini yüklerim inş.

Tekrar tşk ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi paraleldir Hiç farketmez. Eğer yapabilirseniz; Powerde sağdece 4sarı,, 4siyah ve yeşil kabloyu kullanacaksınız. 4tane dememin amacı, istenen gücü rahat vermesi için.
    Şimdi; geriye kalan tüm kabloları, kesin. dışını çekiştirinki bakırı içinde kalsın kestikten sonra. 2x1.5mm 2metre kablo (hoparlor kablosu gibi) ekleyin ucuna, teybinize bağlayın.
    Güç kaynağı rahatlıkla yeter, sıkıntı olmaz. çalışması için yeşil+siyah yapın. yada buraya 2x0.75 kablo uzatma ile aç/kapa anahtarı yapabilirsiniz. Kolay Gelsin.
  • zwergis kullanıcısına yanıt

Eski çıkma bir Mitsubishi oto teyp aldım. Evde kullanacağım. Aşağıdaki şemaya göre adaptörden gelen + ucu 11 numaraya bağlayacağım. Eksi ucu nereye bağlamalıyım? Şemada belirtilmemiş ama 9 numara boş bırakılmış. Bu eksi ucu bağlama yeri olabilir mi sizce? Şema linkin hemen altında yer alıyor, açıklamalar ingilizce. https://www.tehnomagazin.com/Auto-radio-car-connector/MITSUBISHI-Car-Radio-Wiring-Connector.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.