Şimdi Ara

BU ARABA AMFİSİNİ EVDE ADAPTÖRLE KULLANAMADIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun arkasında üç tane powerle ilgili olan klemens var ben bunları anlayamadım...

Resimleri sempolik olarak paintte yapttım kusura bakmayın..

Şimdi ben bu klemenslerden 1. olana +12V , 2. olana - verdim..
    amfi çalışıyor,lambası filan yanıyor ama tüm bağlantıları doğru yapmama rağmen ses gelmiyor...
    Güç kaynağım Sonya,30W 2.5A +12V veriyor..

acaba sorunun 3. klemensle bi alakası olabilir mi??

Saygılar...

• Kusura bakmayın resmi editleyemedim

burdan görebilirsiniz..
  • muhtemelen 3. klemensle ilgili galiba.klemensin üzerinde topraklama simgesi varsa - ye bağlamayı dene istersen.
  • galiba yanlış söyledim bence 1 ve 2. klemens + 3 klemens eksi olması gerek.genelde anfilerde 2 besleme 1 şasi kablosu olur.genede dikkat et dostum.anfide sigorta çok çok dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: jhoosen

galiba yanlış söyledim bence 1 ve 2. klemens + 3 klemens eksi olması gerek.genelde anfilerde 2 besleme 1 şasi kablosu olur.genede dikkat et dostum.anfide sigorta çok çok dikkat et

benimde aklıma o geldi bir deniyelim bakalım..
  • noldu arkadaşım çalıştırabildinmi.1.sinde kontak resmi var galiba anahtar ile çalışması için 2.si direk 3.sü şasi gibi geldi bana.ilk anfi aldığımda sigortayı attırmıştımda ordan biliyorum.aman sende attırma.
  • yine aynı sorun... ama busefer olması gerekirdi diye düşünüyorum..
    acaba amfide bir arıza mı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sigorta atmış olabilirmi.sembollerden o bağlantı şekli çıkıyo ama.anfinin markası ne ve kaç wattlık
  • 1 ve 2. bacağı + beslemeye ver. 3. bacağı toprak yani - ye ver. çalışması lazım. çalışmazsa sigortana bak sigortada sağlamsa belki adaptörün besleyemiyordun on konumunda iken adptör uçlarındaki gerilimi ölç düşükse zaten çalışmaz adaptörünü değiştir oda olmadı amfin kaput!
  • arkadaşım adaptörün için 30 watt 2.5 amper yazmışsın.taka8604 ün de dediği gibi adaptör yetersiz geliyo olabilir.amfin ne kadar bilemiyorum ama 2.5 amper
    oto amfisi için çok düşük.

kolay gelsin
  • arkadaşım o anfinin çalışması için sen en iyisi bir pc power i kullan ...ve +8 volt yazan yere teyp ten gelen oto anten ucunu bağla çalışır...veya +12 v ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: smlzdmr

arkadaşım o anfinin çalışması için sen en iyisi bir pc power i kullan ...ve +8 volt yazan yere teyp ten gelen oto anten ucunu bağla çalışır...veya +12 v ver

anten ucuyla ne alakası war!!
  • beyler en iyisi içini açıp sigortaya bakayım ben..
    bu arada ben pc poweri de denedim 28A ama onda da ses yok
    umarım sadece sigortadır...
    saygılar..
  • arkadaşın anten ucu dediği bildiğimiz rasdo anten çıkışı deil..
    oto teyplerinde otomatik anten ucu vardır.o da teyp açıldığında amfiye elektirik gitmesini sağlar.tabi otomatik açılan anten için de kullanılır..

oto amfisinde de o yüzden 3 tane giriş var.biri +12 V birisi şase birisi de remote yani uzaktan kontrol..
    oto teybi bağlamadan oto amfisi kullanmak için +12V ve remote e adaptörün + ucu bağlanır.şase de zaten malum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japan_umit -- 2 Mayıs 2006; 18:04:01 >
  • 28 A pc powerı olduğunu sanmıyorum arkadaşım.o 12 voltta deildir.5 voltta 28 A dir.
    server kasalarının powerları 15-20 A falan oluyo bildiğim kadarıyla.bulabilirsen işini görür
  • nasıl olur yaa içinde sigorta yok ki amfinin

• quote:

Orjinalden alıntı: japan_umit

28 A pc powerı olduğunu sanmıyorum arkadaşım.o 12 voltta deildir.5 voltta 28 A dir.
    server kasalarının powerları 15-20 A falan oluyo bildiğim kadarıyla.bulabilirsen işini görür

arkadaşım bilgisayar üzerinde overclock yaptığımız için 12v 28a olan bir güç kaynağımız var(arkadaşın)
    onunla denedim yine çalışıyor ama ses yok
  • sen bağlantıları söylenenler gibi yaptın mı arkadaşım.şu amfinin bir de elektirik bağlantıları olan yerinden resmini çekip koysaydın
  • arkadaşım senin başın bu anfi ile derde giricek galiba.resme baktım ona benzer bi anfi vardı bende.istersen bide tamamını çek gönder daha iyi görelim.
  • Evet hepsini yaptım..
    1. mesajımdaki şemanın gerçek resmi..

pek anlaşılmıyor ama 1.ve 2. klemense +12V , diğerini de şasiye bağladım..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.