Şimdi Ara

Oto temizliğinde sadece narsprin kullanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımi sadece A101 den aldığım narsprin ile temizliyorum. Bu ürünü dış temizlik dahil paspaslarda motorda hatta iç mekan temizliğinde bile kullanabilirsiniz hatta zift ve böcek lekelerini de etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz. Kauçuk paspasları yıkadığınızda paspasların siyahlaştığına tanık olacalsınız. Ayrıca bu ürünün en çok hoşunuza gidebilecek özelliği fazla su kullanmadan hemen durulanabilmesidir.

Hiç bir kimyevi zararı yada deforme edici etkisi yok fakat iyice durulamanızda ve arındırmanızda fayda var.

Oto temizliğinde sadece narsprin kullanıyorum.

Bir arkadaşım bu ürünü bej renk açık ton kumaş iç döşemelerde kullandı temizlik öncesi ve sonrası oluşan farka şaşırdım.. onlarca liraları marka ürünlere vermek istemeyenler için son derece iyi bir ürün diyebilirim. Bir spreylik bidon ürün yaklaşık 3.5 lira yanlış hatırlamıyorsam ve uzun bir süre işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 25 Ekim 2017; 1:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tertemiz yapan ürünün içinde bolca kimyevi madde vardır. Yoksa tertemi yapması mümkün değil. Bu da özellikle deri konsola zarar verir. İçerik hakkında net bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Tertemiz yapan ürünün içinde bolca kimyevi madde vardır. Yoksa tertemi yapması mümkün değil. Bu da özellikle deri konsola zarar verir. İçerik hakkında net bilginiz var mı?

Uygulanan yüzeyin malzeme ve boya kalitesi kötüyse o dediğin belki olabilir o da belki..epeydir kullanıyorum bu ürünü aracımda deri yüzey yok ama en ufak zararını görmedim. Zaten bu ürünün tüm vinil yüzeylerde kulllanılma özelliği var ayrıca araç iç mekanında kullanılabilirliğini özellikle vurgulamışlar. Deriye zarar verebilecek birşey kumaşları perdeleri mafeder diye düşünüyorum. Bence bu ürün bir mucizedir.. Arap sabunu gibi doğal ve yalın bir ürün bence ancak devrimsel bir formülü olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 25 Ekim 2017; 2:0:43 >

• Hocam bu Asprin tarzı ürünlerden üretmeyen kimya fabrikası yok gibi bir şey. Tavanda, zeminde ya da koltuklarda kullanabilirsiniz ama boyaya uzun vadede kesinlikle zarar verecektir.
  • Bende aynı firmanın silikon spreyini kullanıyorum.

Parlaklık veriyor ve cila etkisi yaratıyor

• Bim'de Asprin vardı. Onun muadili mi acaba.

• Dış yüzeyde parlaklık ve lekesiz bir görünüm isteniyorsa kimyasal kullanmak yerine temizlik amaçlı üretilen kokusuz ve renksiz sirkeler mevcut onları kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı

• üzerine de le cola içersen tamamdır.

yav bir ürün tek bir işlevi yerine getirmek için yapılır,diğer firmalar bilmiyor mu bunu dünya kadar ar-ge çalışması yapıp, jant için ayrı,kumaş için ayrı,deri için ayrı cam için ayrı torpido için ayrı kaporta için ayrı ürünler yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Bende aynı firmanın silikon spreyini kullanıyorum.

Bahsettiğiniz ürünü biraz önce camlara kullandım :) bakalım akşama toz kir çekmiş olacak mı.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTalliCaLi

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Bende aynı firmanın silikon spreyini kullanıyorum.

Bahsettiğiniz ürünü biraz önce camlara kullandım :) bakalım akşama toz kir çekmiş olacak mı.!

Yağmuru kaydırıyor

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    o bimde ki asprin acayip kötüydü, wc de kullandık haşerat falan gelmez diye, sinek eksik olmuyordu,, sonrası evi değiştirdik tabii

• Sirke cami guzel parlatir ama boya icin asindirici olmaz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir sıkıntısı yok yıllardır kullanıyorum en kral deailing ürünlerine taş çıkartır sirke candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vortex35

Herhangi bir sıkıntısı yok yıllardır kullanıyorum en kral deailing ürünlerine taş çıkartır sirke candır

Sirke müthiş bir temizlik ürünü ama asidik bir yapısı var uzun vadede problem olur mu bilinmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.