Şimdi Ara

Oto pazarina saat kacta gitmek lazim?(gezmek icin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oto pazarina saat kacta gitmek lazim?(gezmek icin). Simdi gitsem araba olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erken kalkan yolda alir arabada.

• Arabalar gelmeye başladığı anda gitmen lazım. Temiz veya kelepir arabaları kaparlar sabahtan
  • Oto pazarına galericilerden ve faça şahin (anladınız), e36 tarzı elden ele gezen araçlardan başka giden kalmadı sanırım. Bir de soru soruyorsun adama bilmişlik taslıyorlar. Öyle araba bakılmaz böyle araba bakılmaz diye. Yazın ben de gittim araç bakma. Spor oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 9 Kasım 2014; 13:22:29 >
  • oto pazarında iyi araba bulamazsın , satılamayan hurda dolu, internetten ara

• Öğleni geçince galericiler iyilerini kapıyor. Hele kamyonet minibüs tarzıysa paara hiç bakılmaz. Pazarda hepsinin etrafı ezikti. Bir tane Scudo vardı. O da fiyat olarak diğerlerinden daha yüksekti.
  • geç giden iyisini kapar, adam boyasız araç satıyor fiyatınıda düşmüyor, böyle olunca yanındaki galeriler almak istemez, en temiz otomobil size nasip olur. 4-5 parça boyalı aractan sadece 3-5 bin farkı vardır böyle temizlerinin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10:45
  • 11.37
  • Vaktiniz varsa sabah kahvaltıdan sonra gidin. Öğleden sonraya adam gibi araba kalmıyor. Ben de oto pazarından almıştım saat 10 civarında.
  • 08:00 14:00 arasını ayırırsan tertemiz birsürü araç bulursun.
  • Erken gitmek daha uygun olmakla beraber almak niyetiyle gidileceği zaman herşey nasip Sabah gidersiniz güzel arabalar içinize sinmez öğleden sonra gidersiniz beğendiğiniz temiz aracın satıcısı sizden 10dk önce gelmiştir.
  • Bnce aksama doru gidilmeli.. bnde aracimi satmak için sabahtan gittim fiyati 23500 ile açtım aksma doru 4 5 gibi 21500 e kadar düşünmüştüm yinede satamamistim internete koydum 2 güne satmıştım.. satacak kisi sabahtan müthiş bir hevesle gider oto pazarina zaman geçtikçe heves kaçar bıkkınlık gelir buda arabanın fiyatina yansır hele bide acil satması gerekiyosa kelepiri kaptin demektir

• Oto pazarı deyince gitmeyeli çok oldu, çok saçma geliyo bakış açisi milletin anlamiyorlar. Araç tutuluyorsa on numara, tutulmuyosa 5 para etmez zihniyeti
    haa birde hic unutmam bi araba bakıyorum sahibi geldi kendince çakal bana sorduğu soru, binicimisin? Yok dedim turşu kurmak için bakiyoz :))
    herkes birbirini kandırma ayaklarinda ama 50 tl icin çok pazarlık bozulduğuna şahidim :)

• Oto pazarinin da tadi kalmamis. Galericiler tüm arabalari geceden oraya yigiyor.

Ulan ne özledim babamla giderdik, şahin almak için. O zamanlar kaporta ccok önemli değildi, motor parcalari çok pahaliydi, macunlu araç mi ararsin , eksik çamurluklu mu.. Motor takintisi vardi o zamanlar. Karbrator temizse tamamdi. Hey gidi gunler hey.. Simdi boyasiz ön cam degismis diye 3000 fiyat kiran alicilar nerdeee o zamanlar nerde

• Yazlari ben hep 9:37'de giderim. Hem serin hem de iyi arabalar satılmamış olur.

• Sabah açılışta git,akşam kapanışa dek gez...
  • Adam zaten gezmek için demiş ,saatin ne önemi var.

• Sabah 8-9 arası gidilir.
  • Temmuz'da araç satmak için gitmiştim ben. Gerçi oradan iş çıkmayacağını biliyordum da maksat hareket olsun. Öyle çok gezilecek bir havası yok. Galericiler ve şahinciler hariç gelen tek tük. Onların da pek saati yok, benim gibi canı sıkılan geliyor, bakıyor pek kimse yok, yine canı sıkılınca gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.