Şimdi Ara

...[ OTO MÜZİK Sistemleri /Cd çalar/Hoparlör/Anfi ]... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
113.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ OTO MÜZİK Sistemleri /Cd çalar/Hoparlör/Anfi ]...

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2024)
Giriş
  • bugun öğrendimki gt350 modeli spot malmış .Tayvandan geliyormuş.Bende 30-40 milyon için gt300 veya r450 modelini almaya karar werdim ancak hala hangisini almalıyım karar weremedim

Orjinalden alıntı: boraerdogan

bugun öğrendimki gt350 modeli spot malmış .Tayvandan geliyormuş.Bende 30-40 milyon için gt300 veya r450 modelini almaya karar werdim ancak hala hangisini almalıyım karar weremedim

yaa ben dedim sana , sen türkiyede pazarlanan gerçek mallardan alacan bitane rahatına bakacaksın.

GT300 de anfi çıkışları var ayriyetten profesyonel sistem kurarım ileride dersen diye , cd değiştirirci falanda kontrol edebilyor , ama senin dediğin diğer sony cd çalarda bunlar varmı bilemicem.

zaten ben gt300 kullanıcısıyım memnunum yani çok güzel alet

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• tmm ikna ettin beni nerden alcaz bu gt300 u fiyatları ne civardır.Ben hepsiburadadan almayı dusunuyorum.406 ytl 10 taksit nasıl fiyat.SEn ne kadarra aldın

tmm ikna ettin beni nerden alcaz bu gt300 u fiyatları ne civardır.Ben hepsiburadadan almayı dusunuyorum.406 ytl 10 taksit nasıl fiyat.SEn ne kadarra aldın

vallaha ben mayıs ayında ladım 360 YTL ye ozaman euro ve dolar fırlamamıştı

şimdi fiyatlar baya yükselmiş. Bence internetten değilde görerek inceleyerek bi sony bayiden almanı tavsiye ederim bozulursa falan filan hiç değilse konaşacağın , muaatap olacağın bir yer olur yani seni bilmem ama ben çok ince ayrıntısna kadar düşündüğüm için herşeyi netten alışveriş yapmıyorum

karar senin eğer kredi kartın falan varsa taksit falan demişsin büyük ihtimal vardır bir sony bayiden de 10 taksit'e falan alabilirsin hem onlar nasıl takılacağını falan söyler ya da seni bi teknik servise yönlendirir .

Ne mutlu Türküm Diyene

• eskişeihirde tesisat falan döşeyen yer yok mu hiç yaaa , şöyle işinin ehli olacak bilgili olcak eli yatkın, her araca uygun çözümler üretebilen biri oalcak .

Ama yokkkk bulamadım yaaa varsa nerde vardır offf offf

Ne mutlu Türküm Diyene

• Beyler OSAWA PROFESSİONAL woofer 600 watt 30 cm kac para eder acilen fiyat lasım ark dan alacam.
    Pazartesi gunu almam lasım
    600 watt ne kadar eder??*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 6 Ağustos 2006; 3:05:18 >

haftasonu bayrampaşa carrefourda baktım, ürün dolabında iki tane GT200 vardı bir tanesine 200 bir tanesine 300 etiketi koymuşlar ve 300 ün etiket fiyatı 370 YTL idi,
    görevliyi çağırdım ve 300 yokmu dedim o da bana işte burada duruyor ya dedi :)
    bu iki teypte 200 modeli siz etiketleri karıştırmışsınız dediğimde önce inanmadı ama ısrarım sonucu dolabı açıp ürünleri inceleyince inandı ve kendileri uyardığım için bana teşekkür etti :)

ama ellerinde kalmadığı için alamadım maalesef :(

quote:

tmm ikna ettin beni nerden alcaz bu gt300 u fiyatları ne civardır.Ben hepsiburadadan almayı dusunuyorum.406 ytl 10 taksit nasıl fiyat.SEn ne kadarra aldın
  • beyler hepsiburada.com dan 403 milyona 10 taksit gt300 modeli sipariş ettim.Bende siyah rengini istiyorum adamlara msj attım hani metallik renkli olanı gondermesinler diye yanlıslıkla.Adamlar demezmiki sadece metalik silver gonderioz die.Bende hiç gormemişim o rengi .Arkadaslar nasıl metallik renk alan varmı sırıtırmı cok parlak fln degildir insallah.Birde hepsiburadadan alan baska arkadaslar varsa onlarada mı metalik silver renk gönderdiler

aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum tavsiye ederseniz hemen sipariş vericem..

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=XS-HT170SN

teşekkürler

2000 CİVİC 1.6ies SEDAN GÜMÜŞ
    The club of Walkman phones
  • Yukarı

Şimdi ben bi ses sitemi döşeyen yer ile konuştum elimde 400 YTL para var dedim işte arabanın markasını söyledim ama içim karardı birden neden mi çünkü adam arka bagaj kısmında duran orjinal hoparlorün tutulduğu mesatl kasayı kesip arkayı komle mdf döşememiz lazım dedi bende tabi öyle deyince üzüldüm başka çözüm yolları aradım aklım aşöyle bişi geldi.

Şimdi öncelikle benimarka hoparlorler patlak ön kapılardaki sağlam önce arkaları değiştirmeyi düşünüyorum bi de sub woofer taktırmayı düşünüyorum şu woofer nasıldır iyimidir abartı bi tesisat olsun istemiyorum bassları hissedeyim yeter benim için

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251695&productid=otmurgt410

Ha aklıma bide şöyle bi şey geldi arkayı hiç kesmeden biçmeden , 13 cm yuvarlak comp. sitem alayım wooferla bağlansın diye düşündüm işin içine oval hoparlor girince olmuyor illa tadilat olması lazım.

Bi fikrim daha var, iki kutu comp set alayımön kapılara ve arkaya, sonra bide sete woofer takarım ileride güzel olur diye düşünüyorum yada comp. sistemin bassları beni idare eder mi bilmiyorum

Ne mutlu Türküm Diyene

• hocam istersen çok güzel kompanentler ayalarım hem iyyi hemde çook ucuz
    sarpertas@hotmail.com
  • hocam xplod nasıldır diye sormuştum hatırlıyomsuun bilmem şimdi bende var 38 cm 1500 w peak 450 w rms arabaya takma şansım olmadı ama evde müzüi setine bagladım tam olarak kaldırmadı ama gayet tatlı basları var diytebilirim peşin 240 ytl ben 10 taksitle aldım 300 e taviye ederim başka sorun olursa...
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

aynı anda hem uplamış olayım konuyu hemde bişi soracağım,

Şimdi ben bi ses sitemi döşeyen yer ile konuştum elimde 400 YTL para var dedim işte arabanın markasını söyledim ama içim karardı birden neden mi çünkü adam arka bagaj kısmında duran orjinal hoparlorün tutulduğu mesatl kasayı kesip arkayı komle mdf döşememiz lazım dedi bende tabi öyle deyince üzüldüm başka çözüm yolları aradım aklım aşöyle bişi geldi.

Şimdi öncelikle benimarka hoparlorler patlak ön kapılardaki sağlam önce arkaları değiştirmeyi düşünüyorum bi de sub woofer taktırmayı düşünüyorum şu woofer nasıldır iyimidir abartı bi tesisat olsun istemiyorum bassları hissedeyim yeter benim için

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251695&productid=otmurgt410

Ha aklıma bide şöyle bi şey geldi arkayı hiç kesmeden biçmeden , 13 cm yuvarlak comp. sitem alayım wooferla bağlansın diye düşündüm işin içine oval hoparlor girince olmuyor illa tadilat olması lazım.

Bi fikrim daha var, iki kutu comp set alayımön kapılara ve arkaya, sonra bide sete woofer takarım ileride güzel olur diye düşünüyorum yada comp. sistemin bassları beni idare eder mi bilmiyorum

• hocam bende ekledim seni. yardımcı olursan sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: sarpertas

hocam istersen çok güzel kompanentler ayalarım hem iyyi hemde çook ucuz
    sarpertas@hotmail.com

2000 CİVİC 1.6ies SEDAN GÜMÜŞ
    The club of Walkman phones
  • hocam sanırım konuşamadık sizinle konuştuysak kusura bakma bu aralar
    aklım çok karışık mp4 ler yüzünde
    bu arada iyi bi haberim var sizlere
    ALPİNE,FOR-X,JAMESON,EDİSON,OSAWA,PHONECAR bu ürünleride artık satmaya başladım istediğiniz modeli lüsfen pm den yada msn den sorunuz bütün ürünleri temin edebilirim çok extreem olanlar olmayabilir
    Ancak ilk etapta sadece 2 tane hoparlör alacağım. Diğerleri sonranın işi.
    Aracım 2001 hyundai accent.
    Kendinin stereo kapıda 2 adet ve arkada 2 adet hoparlörleri var.
    Arkadakiler 20w normal, 40w max. gücünde ve bu mp3 playerı aldıktan sonra seste muazzam artış oldu.
    Ben şu linkteki hoparlörleri düşünüyorum:http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=101819

Bu işlerden çok anlamam ama Pioneer hoparlörler iyi diye biliyorum. Bana bu fiyat aralığında daha iyisi, güçlüsü şudur derseniz ona yönlenirim.
    Yok bunlar tamam derseniz bunlarda karar kılacam. Konuyla ilgili sevgili Gkhn_'a pm attım ama almadı sanırım pmyi.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• bende 4 adet oval 240 W pioner hoparlor 2 adet.150 w tweter 1 adet pioner 500 w.303f woofer var buna nasıl bir anfi almalıyım 4 hoparlor için 4x100 bir anfi woofer için ayrı bir mono anfimi alayım yoksa harwartın 809 modeli var 5 çıkış 4x100+1x600 bu yeterli olurmu bana birde wooferi (opel corsa) bagajamı koyayım yoksa bagaj kapagı açılınca kalkan bölmeyemi koyayım teyp pioner 8600 eger lazım olursa a çok acil önerilerinizi bekliyorum
  • arkadas dedigin anfi wooferide hoparlorleride rahat besler hatta 500 w yerine 1000 w wooferi de besler

wooferi bence kabin içerisinde bagaja yerleştir daha iyi ses yalıtımı yapar eksisi bagaj daralır

yok ben pandizotun(bagaj kapagı açılınca kalkan ) üzerine koymak isterim dersen artın bagaj kısmını daraltmamak ama ses kabinde daha iyi cıkar

bende aynı şekil yaptım bagaj
    quote:

Orjinalden alıntı: ikizanafor

bende 4 adet oval 240 W pioner hoparlor 2 adet.150 w tweter 1 adet pioner 500 w.303f woofer var buna nasıl bir anfi almalıyım 4 hoparlor için 4x100 bir anfi woofer için ayrı bir mono anfimi alayım yoksa harwartın 809 modeli var 5 çıkış 4x100+1x600 bu yeterli olurmu bana birde wooferi (opel corsa) bagajamı koyayım yoksa bagaj kapagı açılınca kalkan bölmeyemi koyayım teyp pioner 8600 eger lazım olursa a çok acil önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 21 Ağustos 2006; 13:12:32 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.