Şimdi Ara

...[ OTO MÜZİK Sistemleri /Cd çalar/Hoparlör/Anfi ]... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
113.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git

...[ OTO MÜZİK Sistemleri /Cd çalar/Hoparlör/Anfi ]...

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2024)
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN MİD BASS TAKIMI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE BUNU İÇİN 160 YTL CİVARINDA PARAM VAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ SES İYİ TİZZ ÇIKMASINI İSTEĞİM BİR MİD BASS MARKASI TAVSİYE EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİN BU ARADA BEN DE JBL 1200 30 CM BASS HARWARD ANFİ 400 WATT PIONNER SEKSEN BEŞLİK VAR MİD TAKIMINI KALDIRIRMI ANFİ YARDIM LÜTFENN BİDE ÇİFT BOBİN NE OLUYORR ÇOK SAOLUN ALLAHA EMANET

jbl bpx te böyle bir problem yok ancak her empedansta aynı güç
    tek bas ve anfi olayında çift bobin tabiki daha iyidir
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN MİD BASS TAKIMI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 150 YTL PARAM VAR İYİ BİR TİZ İYİ BİR SES ALMAK İSTİYORUM HANGİ MARKALARI TASİYE EDERSİNİZZ
  • Öncelikle Markadan asla ayrılmamalısın. Özellikle Pioneer, Sony, Cerwin Wega, Eartquake, JL Audio araba müzik seti üreticileri birbirinden koparılınca iyi sonuç vermeyecek şekilde çalışıyorlar. Bu ticar-teknik bir durum. Koç'un Sabancının yıllarca, tofaşı arçeliği kakalaması gibi düşün. Bence SONY'den devam et, çünkü onlar japon ve II nci Dünya savaşında yaptığı mikropluklardan dolayı en fazla dersini almış millet. Bu yüzden iyi sistemleri, dünya halkının ulaşabileceği fiyatlara sunuyorlar. Kicker gibi markalar gitme, onlar seni yolabildikleri kadar iyi ses verirler. Zaten bunları takan tiplerde alan tiplerde belli. Parasının hesabını bilmeyen ve üstüne üstlük sound technology hakkında hiçbir teknik bilgisi olmayan tipler. Sorunun cevabına gelince!... İnsan kulağı, YANİ KULAKLARIMIZ 20 Hz ile 20.000 Hz arası sesleri duyabilir. Bu ses konusnda evrimde attığımız adım. Yani şu an istesen bile 18 Hz de drive yapan bir woofer'ın sesini duyamazsın. Sadece hareketini görürüz ve ses çıkmadığını duyar şaşarız. Oysa tenin çıkardığı titreşimleri rahatlıkla hisseder. SONY yeni xplod larda göbekteki vurmayı, polyprophlene'i tüm gövdede biraz kalınlıaştırarak çözdü. Yani Kickerda yaklaşık 800 YTL verdiğin bir tonu, SONY'de Max. 155 YTL'ye duymanı sağladı. Sonuçta alt tarafı bir sistem döşeyeceksin arabana. Saçma sapan sömürücülere (Kicker, Jl Audio, MB Quart (Max salak bi hoparlör, neresine nerde kazandıysa ödül bilmiyom.) Para akıtmana gerek yok. Şunu unutma hoparlöre gönderdiğin frekanslara hakim olmayı öğrenirsen, o uyduruk Taiwan hoparlörleri bile seni uçurabilir. Tabii Taiwan'ın kenar mahallelerindeki döküm atölyelerinde üretilenler hariç!) Bence SONY yap, sistemde. Hem ucuz hem güvenli. Aldanma çevrendeki ses simsarlarına. C-4 ün infilak sesi hala hiç bir hoparlörde yok!. Olaya bir de subsonic açıdan bak bence. Yani Cerwin, Jl, Pioneer, Kicker filan hikaye. Bunlar ezik zenci hoparlörleri bence. Bi işe yaramaz yani....

• arkadaslar ben tda 7560 ile bir anfi yaptim. ama ne denediysem arabayı calıstırınca cıkan paraziti engelliyemiyorum. baglama hakkında o kadar cok bır bılgıye sahıp degılım. anfiyi nasil bagliyacam ?(aslında bagladım da belkı ıncelıkler vardır baglamak ıcın) guzel yontem bilen aarkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egesukru -- 7 Nisan 2007; 14:46:05 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartaccus -- 1 Şubat 2013; 15:55:29 >
  • slm arkadaşlar iyi forumlar. Ben merak ettiğim bir konuyu size sormak istiyorum. yüksek kalite bir bası orta kalite 4 çıkışlı bir amfi ile besleyebilmek için iki kanalın + larını ve - lerini kendi aralarında birleştirip bunları köprü şeklinde tek bir basa bağlasak verimi arttırmamız mümkün olabilir mi? Yani kanal 1 +- kanal 2 +- kanal 3 +- kanal4 +- oldugunu varsayarsak. kanal 1 ve kanal 3 ün + larını birleştirip basın + ucuna kanal 2 ve kanal 4 ün - lerini birleştirip basın - ucuna bağlasak verimdeki artış nasıl olur? Ya da böyle birşey olabilir mi? Yanlış yazmış olabilirim eger olabiliyorsa doğrusu nasıldır bilgi verirseniz sevinirim. Hepinize selamlar.

Bu iki ürünü aldım hoparlör geldi teyp yarın elime ulaşacak.

Ses sistemine eklentiler yapmayı planlıyorum onun için mümkün olduğu kadar kaliteli ürünler almaya çalışıyorum bütçemin el verdiği ölçüde. Şu anda tweeter arıyorum. Kalitesiz olmayan ancak fazla da pahalı olmayan ürün tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

Arka kısıma önümüzdeki ay geçebileceğim. Anfi hoparlör ve woofer almak istiyorum. Önceliğimin tweeter olduğunu belirterek önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Tweeterlar göğüsteki boşluğa uyarsa daha da süper olur..

(Marka tercihim bütünlük olması açısından pioneer)

• Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.nıssan navara aracım için AVT navigasyonlu cd calar taktırdım.sorun şuki yeterli ses kalitesi alamıyorum ne yapmalıyım kolon deqişikligi yapmalımıyım nasıl kolon kullanmalıyım?sistem kuran arkadaş anfiyle desteklersek düzelir diyor ama ben çok abartılı tessat derdinde deqilim bir de araç çift kabin hani anfi eklemek ne kadar mantıklı yüksek ses istemiyorum sadece iyi ses kalitesi bunun için ne yapmamı önerirsiniz.sayqılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alfa Romeo Giulietta kullanicisiyim.. Aracin ana unitesini degistirmeden, kapilara ön arka olmak uzere 2 takim HERTZ HSK 165 component, KENWOOD KAC-X4D amfi taktirdim.. Kullanilan sinyal kablolari stinger.. Ana unitenin arkasina HELIX-AFC sinyal dönüstürücü kullandik.. Ancak kaliteli ses alamiyorum, ne sesin netliginde ne de bass larda tatmin edici bi kalite yok.. Kullanilan ürünlerin fiyatina göre bi kiyaslama yapiyorum cok daha dusuk fiyattaki sistemlerde daha iyi sesler alinabildigine sahit oldum.. Sizce sorun nerde olabilir? Bilgisiyle yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tarsus-1

Arkadaslar mrb bir sorum olacak pioneer cd çalarım muteye geçti sesi açamıyorum ne yapmam gerek selamlar

Arkadaslar cd çalar pioner 5800 cd çalar modeli hala miye yi açamadım kullanma klavuzunuda bulamadım bir düğmeye felanmı basmam gerek anlayan yokmu

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.