Şimdi Ara

OTO KOMPLE BOYA MASRAFI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
140.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeytan92 -- 5 Kasım 2023; 0:29:41 >

OPEL ASTRA J HB SPORT 1.4T (2014)
    OPEL ASTRA G SEDAN ELEGANCE 1.6 (2001) (SATILDI)

>>> DÜNYA KADAR HACMİN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN <<<
  • Basınçlı boya tabancası+istenen renk boya ile giriş gitsin (: Aslında evla olan, boyanın tamamen kazınıp macunlanması, üstüne astarlanması ve üstüne son kat boyanın atılması. Vernik olayı nasıl bilmiyorum. Üç gün izin alıp girişilebilir, Mersin'deysen yardımcı oluruz (Ben+otomotiv mezunu dostum)
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • yapmamak için öyle fiyat vermişler 900tlye komple şahin boyuyorlar
  • bin tl en az
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

500 lira ver bana dükkanı 2 gunlugune kiralıyım sana kompresör boya tabancası benden...

iyiymiş

Kaliteli boya ve kaliteli işçiliğin bedeli o kadardır ama tavria için değmez.. Çürük pek yoksa arkadaşların dediği gibi 900 liraya falan ekonomik bir boyayla halledilebilir..
    Ha yalnız işçilik çok süper olmaz.. Boya da kolay çizilir, dayanımı fazla olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

arabamı resmen rezil ettiler...

sadece emsal olması için yazıyorum, mecbur değilsen ve iyi bir iş yaptıracak bütçeyi ayırmayacaksan hiiç bulaşma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkankizilkan

Arkadaşlar 93 Model lada tavria aracım var. Sanayiden fiyat aldım komple boya için 2500 TL istediler küçücük araca.Aracı zaten 2500 TL ye aldım.Şaka gibi.

Kesinlikle kafaya koydum boyatacağım.

Sizce en fazla kaç para vermeliyim.
    - - - - --
    Saygılarımla

Ben de tempram icin hakikaten usta bir adamdan curuk temizleme + firin metalik boya icin 1200 lira fiyat almistim. Parasizliktan yaptiramadik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

herkes kaportayı kolay zannediyor herhalde
  • Kaportayı düzelttir kaplat..
    Aracın kapılarında, solunda sağında derin çizikler var.
    Sanayide sordum komple kazınacak. Göçükler düzeltilecek akabinde boyanacak dediler 3000 tl diyorlar.
    Böyle bir bütçem yok. Aklıma sadece göçükleri düzeltirip. Kazıma fırınlamalara vs yapılmaFolyo kaplama dedikleri işi yaptırmak
    Ne dersini işe yarar mı

Orijinalden alıntı: mhanbostanci

Konuyu hortlamıyorum umarım ama.
    2000 model Renault scenic bir aracımız var,
    Aracın kapılarında, solunda sağında derin çizikler var.
    Sanayide sordum komple kazınacak. Göçükler düzeltilecek akabinde boyanacak dediler 3000 tl diyorlar.
    Böyle bir bütçem yok. Aklıma sadece göçükleri düzeltirip. Kazıma fırınlamalara vs yapılmaFolyo kaplama dedikleri işi yaptırmak
    Ne dersini işe yarar mı

çok uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsanız yaptırın ama hiçbir boya orjinal gibi olmuyor 5-6 sene sonra kavlamaya beyazlaşmaya başlar lacivert ise.o yüzden bence boyada çok dökülme çatlaklar v.s. yoksa göçükler çok derin değilse boyanın altı temizse çürüme başlamamışsa üstten çizikleri göçükleri macunlatıp dıştan dışa uygun bir fiyata boyatabilirsiniz.

• guest51 G kullanıcısına yanıt
    Motor yeni rektefiye oldu.
    Minimum 5 yıl daha bu aracı kullanmam lazım.
    Daha kullanacağım için minimum masrafla görünümünü düzeltme derdindeyim.
    Tüm araç Folyo kaplama yı 1000 tl ye yapıyorlar.
    Tüpü 10 tl ye satılan silikon gibi bir malzeme var. 10 tüp 80tl ye alınır. Birde spatula fazlayı çekmek için
    Bu yarıkları onunla doldursak. Akabinde düz yüzey elde ettikten sonra siyah veya kendi renginde bir folyo ile aracı kaplatsam.
    Maliyet 1080tl olur diye düşünüyorum.

• Boyatinca araç 5 bin olacaksa değer.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.