Şimdi Ara

Otellerde Sigortasız Elaman Çalıştırırlar Mı ? (Yaş 15 - Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 aylığına bakıyorum hem biraz kendimi zorluğa alıştırmak için hemde aileden uzak kalmaya alışmak için ilerde üni de falan yalnızlık lazım olacak acaba 2-3 yıldızlı otellerde işe alırlar mı beni ? oda temizliği, komi vs.. tarzı 15-16 yaş aralığı için ? birde bu otellerde çalışma mantığı tam olarak nasıl elamanlara oda falan mı veriyorlar kalmaları için ben o şekilde istiyorumda eğer mümkünse ?

kocaeli darıca-bayramoğlu civarlarındaki otellere babamla birlikte sormayı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn2 -- 11 Haziran 2015; 23:09:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim babam otel olayına sıcak bakmıyor otellere dolaşıp iş konusunu sormakta istemiyor eğer cidden 15-16 yaş aralığında elaman alıyorlarsa ikna edeceğim ? olmadı internette bana yakın olan otellerin telefon numaralarını bulup arasam mı acaba ?

• arkadaşlar bi yardım edin bu yaz çalışmak istiyorum günde 6-7 saat pc de takılmak istemiyorum lütfen acil yardım

• Otel gibi yerlerde çalışmak için yaşın çok küçük be hocam, alacaklarını sanmam
    Hatta çalışmak için yaşın küçük bence. Restoran-kafe tarzı yerlere gir daha iyi olur
  • 16 yaşından önce kimse seni yasal olarak işe alamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawlord

16 yaşından önce kimse seni yasal olarak işe alamaz.

hocam 99 luyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn2

quote:

hocam 99 luyum

5760 günlük olman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hocam 99 luyum

5760 günlük olman lazım.

Ölçmemiştir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 11 Haziran 2015; 23:23:35 >
  • Ise girince kosark kacican bak gor

• quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

Ise girince kosark kacican bak gor

hocam neden öyle dediniz ki ? alırlar mı ki beni ? birde siz otellerde çalıştınız galiba acaba ne kadar para verirler 15-16 yaş için ?
  • quote:

quote:

hocam neden öyle dediniz ki ? alırlar mı ki beni ? birde siz otellerde çalıştınız galiba acaba ne kadar para verirler 15-16 yaş için ?

almazlar alsalar da öğrenci almazlar 3 aylık için
  • Arkadaşımın kuzeni 17 yaşındaydı çalışırken evrakları var halledersin bi evde kalıyolardı mevsimlik çalıştıkları için Alanya da bi otelde çalıştı sigortasız

• Sezonun ortasina geldik neredeyse gerçi bu sene yazın uzun olacagini soyluyorlar. Almazlar net. Yasal değil + vucudunun buna dayanacagini zannetmiyorum

• arkadaşlar telefon ile arayıp şansımı denemek istiyorum 3 yıldızlı bir kaç otelin telefon numarasını buldum onları yarın deneyeceğim
  • neden otel? kendini bir konuda geliştirebileceğin işleri seç herhangi bir tamirci(telefon/bilgisayar/araba vs..) veya fabrika falan. otelde anca çalışırsın ama söylediklerimde hem öğrenir hem çalışırsın ki vasıf kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PENDRAG0N

neden otel? kendini bir konuda geliştirebileceğin işleri seç herhangi bir tamirci(telefon/bilgisayar/araba vs..) veya fabrika falan. otelde anca çalışırsın ama söylediklerimde hem öğrenir hem çalışırsın ki vasıf kazanırsın

hocam ben bilgisayar donanımdan anlarım forumda genelde dahili bileşenlerde takılırım ekran kartlarına falan özel bir ilgim var fakat yaşadığım yerdeki neredeyse tüm bilgisayarcıları dolaştım maalesef elaman alan yok ancak birkaç kişi stajyer alıyormuş biriside benim bilgimi falan beğendi işe de almak istedi fakat kışında çalışacaksan alayım diyor ben okuyorum yani onun için bende ümidi kestim ancak lokantaya falan girebilirim. otel düşünme amacım ise yalnızlığı yaşayabilmek yani şöyle 3 ay aileden uzak kalmak istiyorum yalnızlığa alışmam lazım ilerde yurtdışı düşündüğüm için, peki siz ne diyorsunuz alırlar mı beni işe 3 yıldızlı otelleri arayıp soracağım ?

• Damn2 D kullanıcısına yanıt
    hangi ay ve gun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

hangi ay ve gun

1999 kasım
  • quote:

quote:

Calismak cok da hos bisey degil ozellikle surekli ayakta iken baskasina hizmet ediyorsan (garson,komi)

Ise girince anlarsin. Kendine zaman kalmayacak vs vs...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.