Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım lazım çok acil.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün accountumun kalıcı olarak takas banı yediğini gördüm beynimden vurulmuşa döndüm. Sanırım bu banı bana 3 gün önce bir eleman bana bazı skinler atmıştı yanlışlıkla bende daha sonra kıyamayıp geri vermek istedim almadı beni engelledi. O şikayet etti galiba ve böyle bir durumla karşılaştım. bir sürü trade yaptım takas yaptım alım satım yaptım hiç böyle biyşey gelmemişti başıma. Nereye başvuruda bulunmalıyım bu durumu nasıl çözeriz ? yardımlarınız için çok teşekkürler..

Edit: Birde neden takas banı yediğimle ilgili bir açıklama yok. Sadece steam takas politikasının ihlalinden dolayı kalıcı takas banı yediniz diyor. Şu veya bu sebepten demiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 24 Haziran 2015; 0:54:38 >

• up
  • beyler bi yardım lütfen ne yapmalıyım..
  • Desteğe mesaj at onlar neden ban yediğini açıklarlar anomaly takas ban yemişti ama sonrasında açılmıştı ama takas ban yiyip açılanlarda şuanda takas denemesinde yazıyordu ama anomaly öyle bir şey hiç yazmadı bu yüzden bilinen bir trader veya streamer değilsen sonsuza kadar banlı kalacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekelek -- 24 Haziran 2015; 1:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekelek

Desteğe mesaj at onlar neden ban yediğini açıklarlar anomaly takas ban yemişti ama sonrasında açılmıştı ama takas ban yiyip açılanlarda şuanda takas denemesinde yazıyordu ama anomaly öyle bir şey hiç yazmadı bu yüzden bilinen bir trader veya streamer değilsen sonsuza kadar banlı kalacaksın

iyi ama takas loglarımda herhangi bir problem yok. Desen ki çalıntı item aldım karşılığında skin verip aldım. Son takaslarımı ss leyip gönderdim steame iyide bi ticket yazdım bakalım okurlarsa çıkabilir birşey. Bekleyip görücez bu arada envanter 4,000 lira vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

Beyler bugün accountumun kalıcı olarak takas banı yediğini gördüm beynimden vurulmuşa döndüm. Sanırım bu banı bana 3 gün önce bir eleman bana bazı skinler atmıştı yanlışlıkla bende daha sonra kıyamayıp geri vermek istedim almadı beni engelledi. O şikayet etti galiba ve böyle bir durumla karşılaştım. bir sürü trade yaptım takas yaptım alım satım yaptım hiç böyle biyşey gelmemişti başıma. Nereye başvuruda bulunmalıyım bu durumu nasıl çözeriz ? yardımlarınız için çok teşekkürler..

Edit: Birde neden takas banı yediğimle ilgili bir açıklama yok. Sadece steam takas politikasının ihlalinden dolayı kalıcı takas banı yediniz diyor. Şu veya bu sebepten demiyor..

dostum yaklaşık 2 hafta önce takas banı yedim. Steam supportla 10 gün iletişimde bulundum. aldığım cevapların çoğu bottu sadece 3 kere bir yetkili cevap verdi. ban açmıyorlar dediği gibi anormaly yada phantomlord olsan belki. adamların ilkesi zero telorance !

• quote:

Orijinalden alıntı: caneer93

quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

Beyler bugün accountumun kalıcı olarak takas banı yediğini gördüm beynimden vurulmuşa döndüm. Sanırım bu banı bana 3 gün önce bir eleman bana bazı skinler atmıştı yanlışlıkla bende daha sonra kıyamayıp geri vermek istedim almadı beni engelledi. O şikayet etti galiba ve böyle bir durumla karşılaştım. bir sürü trade yaptım takas yaptım alım satım yaptım hiç böyle biyşey gelmemişti başıma. Nereye başvuruda bulunmalıyım bu durumu nasıl çözeriz ? yardımlarınız için çok teşekkürler..

dostum yaklaşık 2 hafta önce takas banı yedim. Steam supportla 10 gün iletişimde bulundum. aldığım cevapların çoğu bottu sadece 3 kere bir yetkili cevap verdi. ban açmıyorlar dediği gibi anormaly yada phantomlord olsan belki. adamların ilkesi zero telorance !

Adamların ilkesi zero tolarence olabilirde biri bana hediye olarak skin gönderdi diye ban atıp bunada zero tolarance diyorlarsa diyecek birşey yok zaten. Bana hediye olarak gelmiş bir şeye (ki geri vermek istedim adam beni engelledi) nesine tolerans göstericekler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takas banı çok saçma bir şey gerçekten . Adı üstünde takas yapıyorsun , nasıl bir dolandırıcılığı olabilir ki . Sebepsiz yere trade banı yiyenleri gördükçe insan korkuyor . Halden anlayan insaflı biri denk gelicekti açıcak banı , yoksa açacaklarını sanmıyorum bende . Umarım açtırabilirsin.
  • Aynı Knight'a dönmüş bu iş. Millet sebepsiz ban yiyip binlerce lira zarara girerdi. Sırf bu tür şeyler yüzünden item sahibi olası gelmiyor insanın.
  • İki seçenek var birincisi gerçek para ile item alıp sattığın için olabilir(eğer yapıyorsan) steam bunu istemiyor. İkinici seçenek çalıntı hesap. Takas yaptığın hesabı çalmışlar ve itemleri sana atmışlar daha sonra farklı bir hesaptan geri almak isteyebilirler di.
    Steam artık dupe item yapmıyor yani dolandırıldığınızda artık itemlerinizi geri alamayacaksınız demektir. Bu tarz banları artık sıkça görebiliriz. Valve diyor ki; artık kiminle takas yaptığınıza dikkat edin tüm sorumluluk sizde. Tekrar geçmiş olsun arkadaşım desteğe bolca yaz takas yasaklı olup "şu an takas denemesinde" yazan çok profil gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee3939

İki seçenek var birincisi gerçek para ile item alıp sattığın için olabilir(eğer yapıyorsan) steam bunu istemiyor. İkinici seçenek çalıntı hesap. Takas yaptığın hesabı çalmışlar ve itemleri sana atmışlar daha sonra farklı bir hesaptan geri almak isteyebilirler di.
    Steam artık dupe item yapmıyor yani dolandırıldığınızda artık itemlerinizi geri alamayacaksınız demektir. Bu tarz banları artık sıkça görebiliriz. Valve diyor ki; artık kiminle takas yaptığınıza dikkat edin tüm sorumluluk sizde. Tekrar geçmiş olsun arkadaşım desteğe bolca yaz takas yasaklı olup "şu an takas denemesinde" yazan çok profil gördüm.

hani eğer bana hediye olarak gelen bir şeyden ban yediysem inan diyecek lafım yok. Tek takas denemesine felan alsınlar ne olursa olsun ama ben kalıcı banı hakedecek HİÇBİR şey yapmadım. Yapsaydım zaten lan şunu yaptımda yedim hakettim der burda konu açmazdım. Tek dileğim inşallah adalet yerini bulur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.