Şimdi Ara

ötanazi hakkı nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayattan bıktım arkadaşlar.çeşitli sorunları aşamıyorum.ailemi yanımda göremiyorum.ölmek insanın en doğal hakkıdır.intihar ise etmeye cesaret edemiyorum.ötanazi hakkımı kullanmak için nereye dilekçe vermem lazım?cumhuriyet savcılığına mı?ölmek istemiyorum ama tek çare ölmek kalıyo bana.

EDİT:
    arkadaşlar foruma msj atmam kilitlenmiş msj atamıyorum çok özür diliyorum.inanın dalga geçmiyorum.ölmek istemiyorum ailem yanımda olmuyo.birileri bana sahip çıksın istiyorum.sokakta ekmeye muhtaç biri olmak istemiyorum.sokakta ekmeğe muhtaç kalıp yaşamaktansa istemeyerekte ölmeyi tercih ediyorum.babam evde barındırmayacak gibi duruyor beni.hayata küsüp evde yaşamama bile izin vermiyo.ekmeye suya muhtaç olmadığım sürece de intihar etmem.sadece hayata küsüp herşeyin düzelmesini beklerim yada düzeltmeye çalışırım.işte evsiz yurtsuz parasız kalmak beni ölüme itiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otodoktoru -- 4 Temmuz 2007; 22:42:51 >

• Absinthe mi içiyorsun.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 4 Temmuz 2007; 22:18:52 >
  • manyakmısın??
  • Ya dur hele noluyo ne çabuk pes ettin Herkesin çeşitli sorunları vardır sakın intihar falan deme Yaşam mücadele demektir zaten
    Anlat derdini açılırsın ama sakın intihar gibi şeyler düşüniyim deme
    Tamam mı???
  • sakin ol bi.....
  • öyle bi hakkın yok öleceksen bunu kendin yapıcaksın arkadaşım
  • ölmek insanların en doğal hakkımıdır? o canı senmi verdinki sen alacan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lifeshop
  • la de get ya.yaşamak direnmektir yawrum beee..
  • Türkiye'de öyle bi hakkın olmaması lazım...
  • herkesin hayatında bunaldığı hayattan bezdiği zaman dilimleri olur. ailemi yanında göremiyorum demişsin elbette önemli bir konu fakat herşey demekte değil, peygamberimizde ailesiz büyüdü hakeza atatürk ün ailevi yaşantısı nda pek farklı değildi.

sonra ölüm insanın hakkı değil kaderidir, allah sana verdiği canı zamanı gelince alacaktır bu senin işin değil.

hayatında radikal değişiklikler yap bedeli ne olursa olsun ne biliyim örneğin aileni zihninden sil ve herşeye yeniden başlamayı dene. intiharın insanı götüreceği yegane yer cehennemdir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Otodoktoru

Hayattan bıktım arkadaşlar.çeşitli sorunları aşamıyorum.ailemi yanımda göremiyorum.ölmek insanın en doğal hakkıdır.intihar ise etmeye cesaret edemiyorum.ötanazi hakkımı kullanmak için nereye dilekçe vermem lazım?cumhuriyet savcılığına mı?ölmek istemiyorum ama tek çare ölmek kalıyo bana.

• quote:

Hayattan bıktım arkadaşlar.çeşitli sorunları aşamıyorum.ailemi yanımda göremiyorum.ölmek insanın en doğal hakkıdır.intihar ise etmeye cesaret edemiyorum.ötanazi hakkımı kullanmak için nereye dilekçe vermem lazım?cumhuriyet savcılığına mı?ölmek istemiyorum ama tek çare ölmek kalıyo bana.

arkadaşım kafan yerinde mi
  • Ötanazi Türkiye'de yasal değil,öte yandan yasal olduğu yerlerde de "aha abi ben hayattan bıktım,kesin biletimi" deyip kendini öldürtebileceğini hiç zannetmiyorum,bildiğim kadarıyla umutsuz hastalıklarda,hastanın çok acı çektiği durumlarda vesaire gerçekleştirilebilen bir olay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 4 Temmuz 2007; 22:33:16 >
  • quote:

bu sorunun cevabını bende merak ediyodum
  • arkadaşlar ötanazi çok hasta olanların yaşamaktan acı çekenler için mümkün olan bir şeydir.
  • bak ezan okunuyor Aziz Allah C.C. yaradan sana bir yaşam vermiş bu yaşamayi kullanmayi bilmelisin hayatta nekadar cok yaşamayi saglikli gezip büyümek eglenmek insan isteyen var biliyormusun ? Sağlıgının değerini bil merak etme ailen sana sırt dönmez böyle bir düşünceye nerden kapıldın ailen sana ne yapti ve sen ailene ne yaptin ?
  • Ötanazi diye bir hak yoktur, Allah'ın verdiği canı anca o alır. Bazı ülkelerde ötanazi diye bir hak yasal olarak verilse de, ülkemizde yok diye biliyorum, zaten intiharla aynı şey.

Sadece bitkisel hayatta olanlar için ailesine ya da yakınlarından izin alınarak yaşama son verme var o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.