Şimdi Ara

Ortamlarda sessiz duran bir tek benmiyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
4
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhabbet edemiyorum ki millet deli gibi konu bulup konuşuyorlar ben hiç konuşacak konu bulamıyorum öyle mal gibi duruyorum muhabbet esnasında.

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Mesela bende hic gulmem. Birisi ilkokul seviyesinde espri yapar herkes katila katila.guler ben gulmem. Yapmacik olmayida sevmem bu yuzden herkes beni sert asabi biri olarak gorur

Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi janti bir adamdı adaplı giymeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem.
    Çok gülerdi, ben gülmem.
    Bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi, ben dönmem.
    Agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi, ben geçmem.
    Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bir tuhaf dağıtırdı ne varsa elinde gene dolaşır onun elinde kalırdı benim kalmaz.
    Bizde para masaya konulur herkes ihtiyacı kadarını alır.
    Jilet abim silahını adamına taşıtırdı ben silahımı saklamam.
    Abim bu masaya şöyle fiyakalı ama biraz da yamuk otururdu. Ben arkamı arkadaşlara verince şöyle bir yaslanırım bir geriye, koltuk sende kalsın kardeş arkamda durma yeter

• kukaraça kullanıcısına yanıt
    Nası kurtuldun ya bu durumdan? Pısırık değilim istediğim birşey olduğunda almasını bilirim fakat bu sohbet muhabbet olayı bendede böyle.Bu yüzden pasif ve pısırık göründüğümü bende tahmin ediyorum. 1-2 kişi hariç kimseyle ağzımı açıp tek kelime laf edesim gelmiyor.

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Nası kurtuldun ya bu durumdan? Pısırık değilim istediğim birşey olduğunda almasını bilirim fakat bu sohbet muhabbet olayı bendede böyle.Bu yüzden pasif ve pısırık göründüğümü bende tahmin ediyorum. 1-2 kişi hariç kimseyle ağzımı açıp tek kelime laf edesim gelmiyor.

İnternetten uzaklaşmak, farklı arkadaş çevreleri edinmek fakat sana zararı olmayacak kişiler olmalı. Askerlik dönemi benim için kırılma noktası oldu açıkçası. Çünkü binbir çeşit insanla muhatap oluyorsun vatandaşla muhatap oluyorsun. Bunlar hep özgüven pompaladı bana. Ardından iş hayatına giriş sürecinde onlarca şirkette mülakata girdim, sunumlar yaptım ve kendimi ifade edebilme yöntemleri edindim. Eskiden karşı cinsle muhatap olunca kulaklarım kızarırdı. Şimdi ben onların kulaklarını kızartıyorum . Kendinde kusur olarak gördüğün fiziksel özellikler var mı en önemlisi bu aslında onu törpülememiz lazım.

• Konusman icin illede birsey mi sormalari lazim? Asosyalmisin kardess

• _____________________________

• yeri geldiğinde boş muhabbet yapıp eğlenmene bakman gerekiyor. bu şekilde dışarıdan itici görünüm veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım biraz asosyallik var sizde. Yani her ortam da mı böylesiniz ilginizi çeken konular olduğunda olaya dahil olma isteği bi anıyı bilgiyi paylaşma isteği yok mu ? Çok arkadaşa gerek yok doğru arkadaşları edindikten sonra muhabbet hep olur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captainn1 -- 9 Ocak 2018; 15:7:12 >
    AMD Ryzen 5 1600x / MSI B350 Tomahawk Arctic / MSI GTX1060 6GB ARMOR / Kingston Hyperx 16GB 2400 / Kingston 120 GB SSD / WD 1 TB HD / Viewsonic 23.6" VX2457 / Hyperx Cloud II / Hyperx Alloy FPS / Corsair Sabre RGB
  • hiç sevmem ortam içinde kenara çekilip bön bön bakıp konuşmalara katılmayıp kalkan gıdenı ortama almıyoz bız olelerını konuscak konusu yoksa muhabbete katılmıyosa ne ısı var ortamıımızda direk temızlıyoz
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • valla ne yalan söyliyim bende öyleyim içe kapanık biri değilim fakat konu sahibinni söylediği gibi konuşcak konu olmayınca sessiz birisi gibi gözüküyorum zaten ortamımdaki kimseyide sevmiyorum onun dışında kendim sessizliğe sığınmayı tercih ediyor felan değilim fakat bunca zamanda sap gibi durdum artık birşeyler yapmam gerekiyor ama etrafımdakiler gibi boş olanlarla değil

• Halil sezai şarkısındaki o cümle Nerden bulur bu insanlar konuşacak şeyleri cümlesi bizi açıklar halil sezaide bizden aslında biz bir insan çeşidiyiz bi çok konuşanlar herşeyi boş olsun dolu olsun konuşur bide bizim gibi sadece bildiği konularda konuşan karşındaki insan konuşmadan konu bulamayan bizler varız genelde futbolu sevmeyix

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.