Şimdi Ara

ortak modemde internete bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apartmanda yaklaşık 20 daire var ve hepimiz ortak internet kullanıyoruz ( kablolu ) ben dizüstümle beraber tatile çıkmıştım doğal olarak otelde vs. yerlerde bir çok kablosuz ağa bağlanmıştım fakat eve geldim şimdi. jackı ethernet girişine taktım sağ alt köşeden ağların penceresini açtım ve en üstte şu yazıyordu "bahce" alında da erişim yok diyordu. yani burdaki bahçe modemin adı sanırsam. bir de ortak ağ işareti vardı. ancak anltında internet erişimi yok diyordu. internete giremiyordum tabi.. sonra ben biraz kurcaladım ardından bu yazı kayboldu. şimdi şu yazıyor "Bağlantı var" yazıyor yanında da sarı bir çekim gücü gibi işaret var hepsi sarı. bağlantım kablosuz. sistem win 7. bu eve ilk geldiğimde de yine bu şekilde bir sorun olmuştu uyducu bir arkadaşa götürmüştüm o yapmıştı demişti sen bunun kablosuz ağını iptal ettirmişsin. şuanda ona da ulasamıyorum cok acil durumdayım cevaplarınız için teşekkürler.

• DNS problemi de olabilir. DNS'leri değiştirip öyle dene.

Ayrıca ağ simgesini sağ tıklayıp "Sorunu gider" işlemini yaptıktan sonra en son pencerede yazan hatayı buraya yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
  • geniş bant modemininiz sorunlarıyla karşıyor modemi kapatın falan diyor...ama modem 20 kişiye baglı hiç birinde sorun yok halbuki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrefba -- 18 Ağustos 2011; 19:43:47 >
  • birisi modem ayarına girip maksimum bağlanabilir bilgisayar sayısını 19 yapmış sanırım :D Ya ben yardımcı olmaktan keyif alırımda böyle yavaştan olmaz ki. Size msn adresimi atıyorum özelden emrefba. Yardıma hazır olduğun an ulaşabilirsin bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.