Şimdi Ara

ORTA SAHAYI HAMİT KURTARIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son günlerde konuşuluyor,hamit ve yobo alınıp transfer kapatılacak diye,eğer gerçekten böyle olursa büyük bir hata yapmış oluruz,dünya futbolunda artık orta saha çok önemli bir hale geldi,maçı belirleyen unsur tamamen orta saha,geçen yıl selçukla melo şampiyon yaptı galatasarayı,hamit alınmadan önce bu konuda çok düşünülmeli,taraftarın büyük çoğunluğu emrenin yanına üst düzey bir oyuncu beklerken emre gitti,topal geldi,büyük ihtimalle hamit de gelecek,avrupada başarı topal-cristian veya topal-hamit ikilisiyle gelmez,önde basan takımlar karşısında hiçbir şey yapamayız,defanstan top çıkaramayız,topalın yanına muhakkak kaliteli bir oyuncu şart,paraya kıyıp,sow transferinde olduğu gibi 8-10 milyon euroluk bir oyuncu almalıyız,bu şart!

• SAVAŞ MI VAR YOLDAŞ
  • NO PROBLEM

• Diarraaaaaaaaaaaaa
  • Borja valero diyorum bu adam bize 3 gomlek atlatir diyorum

villareal kume dusmusken biraz para basip alsak bu adami en az 5-6 sene yararlaniriz diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

Borja valero diyorum bu adam bize 3 gomlek atlatir diyorum

villareal kume dusmusken biraz para basip alsak bu adami en az 5-6 sene yararlaniriz diyorum

Güzel diyorsunda adam çok yumuşak, Yalçın Ayhan gibi birine denk gelirse 2 yıl top oynayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

Güzel diyorsunda adam çok yumuşak, Yalçın Ayhan gibi birine denk gelirse 2 yıl top oynayamaz.

yok abicim cok yumusak bir adam degil hani ispanya fiziki acidan zayif bir lig ama yine darbelere dayanan bir adam.

tabii bizim ligde kasaplar bol bizde topa degil adama hamle yapiliyo ama altindan kalkar bence gelirse

bir de kel ya borja hani TESTESTERONU fazladir ondan gucludur diye dusunuyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yok abicim cok yumusak bir adam degil hani ispanya fiziki acidan zayif bir lig ama yine darbelere dayanan bir adam.

tabii bizim ligde kasaplar bol bizde topa degil adama hamle yapiliyo ama altindan kalkar bence gelirse

bir de kel ya borja hani TESTESTERONU fazladir ondan gucludur diye dusunuyorum :D

Bende çok isterim gelmesini ama Bülent Korkmaz'ı örnek alan stoperlerle dolu lig.

• quote:

quote:

oyun kurucunun zaten çok sert olmasına gerek yok,selçuk inan çok mu sert,borja valero futbolu aklıyla oynayan bir adam zaten ve ikili mücadelelerden kaçan bir futbolcu da değil,bence de borja valero alınmalıdır
  • Ne hamitiya insallah boyle bir hata yapmayiz,sanki hamite ihtiyacimiz var.eger hamit icin orta saha alinmayacaksa yandık....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlasıyla yararlı olur

Emre'den daha faydalı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

Ne hamitiya insallah boyle bir hata yapmayiz,sanki hamite ihtiyacimiz var.eger hamit icin orta saha alinmayacaksa yandık....

aynı fikirdeyim,hedef sadece türkiye ligiyse hamit yeterli olur
  • adamın arkası sağlam bir kere

• "Orta sahayı kurtaran adam" sinemalarda
  • eh be kardeşim yakında şöyle bir konu aç tamammı, HAMİT S.ÇMAYA GİTSE YORULUR MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

NO PROBLEM

• Mehmet Topal kurtarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

eh be kardeşim yakında şöyle bir konu aç tamammı, HAMİT S.ÇMAYA GİTSE YORULUR MU?

Bu da senin görüşün,üslubun,canın sağolsun kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.