Şimdi Ara

Orta Sahada Köklü bir değişme gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orta sahamıza bakıyorum bütün oyuncular düz teknik kapasitesi zayıf defansif yönleri iyi ama ofansa katkısı az oyunculardan kurulu olduğunu görüyorum ayhan,barış,m.topal,sarp bence bu oyuncuların bi kısmını gönderip onların yerine pas yüzdesi yüksek ofansa katkıları yüksek oyuncular almalıyız sizlerin fikirlerini merak ediyorum??

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

arkadaşlar orta sahamıza bakıyorum bütün oyuncular düz teknik kapasitesi zayıf defansif yönleri iyi ama ofansa katkısı az oyunculardan kurulu olduğunu görüyorum ayhan,barış,m.topal,sarp bence bu oyuncuların bi kısmını gönderip onların yerine pas yüzdesi yüksek ofansa katkıları yüksek oyuncular almalıyız sizlerin fikirlerini merak ediyorum??

ayhan barış sarp servet yollanmalı mehmet topal avrupadan iyi bir teklif gelirse satılması taraftarı olabilirim ama yada türkiyede bir takıma kendini düzeltmesi için kiralanmalı

ah ulan marsilya neden almazsınki şu servet takozunu

ayhan barış ve sarp için söylenecek söz bile bulamıyorum!!!
  • kesinlikle seneye yabancı hakkımızı tamamen orta sahaya kullanmalıyız.. forvete m.pektemek,sercandan biri alınır (mustafa olur heralde), defansa ali turan alınır, kaleye ufuk geçer..eskiden trabzon'un kalecisinden daha iyiydi, şimdi kayboldu çocuk..

orta sahaya 2 yabancı alalım..biri essien tipi zenci diğeri emre gibi çalışkan, defansif yönü kadar ofansif yönüde çok iyi birini alalım yeter..
  • Köklü bir değişime gerek yok. İki tane ön libero alınması bence kafi. Şu Galatasaray'da bir Emre, bir Ernst veya Suat Kaya, Appiah tarzı iki futbolcu olsa çok büyük bir değişim gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Köklü bir değişime gerek yok. İki tane ön libero alınması bence kafi. Şu Galatasaray'da bir Emre, bir Ernst veya Suat Kaya, Appiah tarzı iki futbolcu olsa çok büyük bir değişim gösterir.

haklısın kardeşde şu Servet denen adam

Teknik direktör de yollar
    Adamı hastada eder
    Futboldan da soğutur

Neill in çabalarını ve haykarışlarını gördükten sonra söylenecek pek söz kalmıyor
  • Orta sahaya Xavi veya Iniesta'dan birini alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Orta sahaya Xavi veya Iniesta'dan birini alalım.

ikisini beraber alalım, birlikte iyi oynuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barış' ı geçtimde Topal ve Sarp ligin ilk yarısında oynadıklarının yarısını oynamadılar. Bunun araştırılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Barış' ı geçtimde Topal ve Sarp ligin ilk yarısında oynadıklarının yarısını oynamadılar. Bunun araştırılması lazım.

enerjilerini yayamadılar işte
  • yapmayın, topal-sarp-barış bu sezon boyunca hep eleştirildi, hiç beğenildiklerini hatırlamıyorum.

sarp, kapasitesi belli olan ve son demlerini yaşayan bir futbolcu, ne bekliyorsunuz ki bu adamdan?

ama mehmet topal ve barış ve ayhan, bunlar öyle tek kalemde silinecek oyuncular değil.
    bizi şampiyon yapan orta saha işte.
    onların yerine oynattığınız adamlarda mücadele eksiği var. onlar kadar mücadele edemiyorlar. takımın handikapı budur.

topal banko oynamalıdır.

savunduğum sistem her zaman 4-4-2'dir, ama 4-3-3 ile devam edeceğimizden;

topal-elano-kallstrom iyi gider orta sahaya. topal top keser, elano ile kallstrom mücadele eder.

ileride keita-baros-sol kanada da arda gitmezse o, yoksa mücadele edebilecek bir isim.
    tadından yenmez.

fazla macera aramaya gerek yok.

mustafa pektemek de forvet ihtiyacı için transfer edilir.
    emre-neill ikilisi defansta seneye de götürür bizi.

ve caner florya'nın 5 km yakınına yaklaştırılmaz inşallah.

• bence jo, kewell, franco gitsin orta sahaya üç tane sağlam adam alınsın. forvet için baros'a alternatif pektemekle birlikte biri daha alınabilir(yerli) ya da altyapıdan bir genç çıkarılır. orta saha orta saha diye yırtınıyo millet alın size taş gibi çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

yapmayın, topal-sarp-barış bu sezon boyunca hep eleştirildi, hiç beğenildiklerini hatırlamıyorum.

sarp, kapasitesi belli olan ve son demlerini yaşayan bir futbolcu, ne bekliyorsunuz ki bu adamdan?

ama mehmet topal ve barış ve ayhan, bunlar öyle tek kalemde silinecek oyuncular değil.
    onların yerine oynattığınız adamlarda mücadele eksiği var. onlar kadar mücadele edemiyorlar. takımın handikapı budur.

topal banko oynamalıdır.

topal-elano-kallstrom iyi gider orta sahaya. topal top keser, elano ile kallstrom mücadele eder.

ileride keita-baros-sol kanada da arda gitmezse o, yoksa mücadele edebilecek bir isim.
    tadından yenmez.

Hocam sen caneri neden hiç sevmiyorsun ya Eline verseler bir kaşık suda boğacaksın resmen

• quote:

yapmayın, topal-sarp-barış bu sezon boyunca hep eleştirildi, hiç beğenildiklerini hatırlamıyorum.

topal banko oynamalıdır.

tadından yenmez.

Peki hocam seneye sen Arda ve Keitanin cakili sekilde pres yapmadan bu seneki gibi aynen yapmiyacaklarina nasil eminsin ?
    Ben fikirlerini genelde severim senin ama bana Keita ve Ardanin ileride yaptiklarini defansta yapicaklarina inanmiyorum zaten en büyük sorunda o noktada olucak gecen sene Skibbede bunu yasadi aslinda Keita yerine Kewell ile.
    Pek cok arkadas pas özürlü derken bazi oyuncularin rakip sahada 30 40 metrede hareketsiz pas beklediginide konusmuyor. Malesef buna Dos Santosda acik örnek

• 1.si bu üyeye bölüm cezası verilmiş.
    çoğunlukla aynı fikirde olmamak ceza almayı gerektiriyor galiba.
    herkes aynı mı olmak zorunda?

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

topal banko oynamalıdır.

tadından yenmez.

Peki hocam seneye sen Arda ve Keitanin cakili sekilde pres yapmadan bu seneki gibi aynen yapmiyacaklarina nasil eminsin ?
    Ben fikirlerini genelde severim senin ama bana Keita ve Ardanin ileride yaptiklarini defansta yapicaklarina inanmiyorum zaten en büyük sorunda o noktada olucak gecen sene Skibbede bunu yasadi aslinda Keita yerine Kewell ile.
    Pek cok arkadas pas özürlü derken bazi oyuncularin rakip sahada 30 40 metrede hareketsiz pas beklediginide konusmuyor. Malesef buna Dos Santosda acik örnek

arda'nın çok sırıtacağını sanmıyorum.
    bu aralar arda'yı da çok eleştiriyorum. iyice varile dönmüş, adım atacak hali yok. çift römorklu traktör mübarek.
    ama arda pres yapan bir oyuncudur.
    keita konusunda emin değilim, ama gerekli. her an skora etki edebilecek bir oyuncu kadroda mutlaka bulunmalı.
    en azından hücumda pres yapıyor, mücadele ediyor.

• caner bize gelse keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

caner bize gelse keşke

Tam size göre bir oyuncu aslında. Kanattan gidip orta yapar.
    4-4-2 sisteminin adamı Caner.
  • bu takıma orta saha lazım ama nerde bulacaksın hem defansif yönü kuvvetli hemde ayağı top yapan orta saha.birde bu takıma acil sol bek lazım.hakan balta ile bu iş olmuyor bence.hücuma destek verebilecek kaliteli bir bek ve bulabilirlerse iyi bir defansif orta saha ile takım kendine gelebilir.bu seferde sağ kanat ve kalede problem çıkar bizde bu şans olduktan sonra.en iyisi sağ kanat ve kaleye de bir adam almak lazım.
  • orta sahaya betiste oynayan emanayı alsak süper olur tam ilacımız yani dediğim topçuyu izleyenler varsa hak verirler çok iyi top kesiyor
  • Kesinlikle orta alan problemli, 2 sağlam takviye yapılmaz ise önümüzdeki sene de bundan farklı olmaz. Uzun lig maratonunu kaldıramayacak kapasitede oyunucular bunlar. Artık Ayhan'ın da yaşı kemale erdi, Topal bir sağlam iki sakat, Sarp desek kapasite belli. Barış ise yedek olabilir en fazla.
  • caner için sezon sonu moskova'ya sorun bakalım.Kaç milyon euro isteyecek sizin beğenmediğiniz adam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.