Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Nisan 2012; 18:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

nereye kadar dayanıcaz bilemiyorum

Dayanacak birşey kalmadı dostum sıfırı tükettim ben ödemelerdende umudum yok gelsede tr'deki bankalara çekeceğimiz meçhul..

Şahsen iflas bayrağını çekmiş durumdayım
  • dostum seninde vps vardi degil mi benim aylık giderim 250 tl :( (1 dedicated- up down icin (100 dolar ), 1 vps - site icin(40 dolar)) ..Hani 2-3 ay böle cepten ödesem miktar az çok çıkıyor malesef ki 2 aydır birikimden yiyorum.

acaba diyorum rdp + hostgator 'a gecip sunu 50-60 tl seviyelerine ceksem mi, artık ekonomi ogreniyoruz nelere kadirsin oron
  • Dün adamları kaç aydan sonra ICQ ' da online gördüm. Banka hesap bilgilerini mail attım ne zaman ödeyeceksiniz hesabımı konrol edin lütfen gibisinden bir sürü şey sordum. Adam tek cevap verip çıktı : "wire is scheduled"

Bankwire ödemeleri zamanlanmış artık nasıl bir zamanlamaysa.
  • quote:

dostum seninde vps vardi degil mi benim aylık giderim 250 tl :( (1 dedicated- up down icin (100 dolar ), 1 vps - site icin(40 dolar)) ..Hani 2-3 ay böle cepten ödesem miktar az çok çıkıyor malesef ki 2 aydır birikimden yiyorum.

acaba diyorum rdp + hostgator 'a gecip sunu 50-60 tl seviyelerine ceksem mi, artık ekonomi ogreniyoruz nelere kadirsin oron

Dostum dediğim gibi vps'e yaklasık 1,5 aydır ödeme yapamıyorum senin giderin bi hayli fazla bence sende vps'e geç dediğin gibi devir kemer sıkma devri
  • siteyi bir dahaki ay hostgator + cloudflare nanesine taşıyorum kardesim taş catlasa aylık 7 dolar herhalde ..Wj 'den de rdp (windows vps gibi bişey) bakıcam en kralı 30 dolar ..140 nere, 35-40 dolar nere ..

Bu arada banka olayında süre hakkında bilgilendirme alabildiniz mi ,ozellikle dp 'de kullanıcılar yeni bir başlık açmış oradan wmz, ap hicbirinin odenmedigini biliyorum ..Banka olayına ise kimse deyinmemiş bu da ilginç tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 17 Nisan 2012; 13:06:13 >
  • ap 'ye parayı geçmişler bu arada
  • quote:

ap 'ye parayı geçmişler bu arada

Bir alertpay hesabıda ben açayım hemen o zaman.. bu arada tarifeler azalmış indirme başına ve %55 satış, %55 rebill kalmış sizdede öylemi ?
  • sende daha evvel %70 'miydi ...ben de 55 'di evet sadece 55 kalmıs.
  • quote:

sende daha evvel %70 'miydi ...ben de 55 'di evet sadece 55 kalmıs.

Yok daha evvelle %50 dl ve 7 dolar pre basındaydı..bu arada alertpaydan tr'dekı bankalara para çekmede ne kadar bi zaman alıyor ve kesinti ne oluyor ?

Edit; arkadaşlar alertpay'dan hesap açtım parayı çektım lakin webmoney işaretliymiş ödeme talebinde çekimi iptal etmem için ingilizce bir metin yazarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 17 Nisan 2012; 17:28:43 >

• odeme gelmesi iyi oldu. borclar birikti dag gibi oldu, bu odeme ilac gibi geldi valla. bundan sonra orona tovbe. adam gibi odemeye baslayana kadar rapidgator atmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegean -- 17 Nisan 2012; 17:31:52 >
  • ap 'den nasıl cekiceksin , hayırlı olsun paran dostum bu arada.
  • rapidgator da kredi kartsız nasıl prem alıncak. O siteye su sorunlu zamanda asla bulasmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Yok daha evvelle %50 dl ve 7 dolar pre basındaydı..bu arada alertpaydan tr'dekı bankalara para çekmede ne kadar bi zaman alıyor ve kesinti ne oluyor ?

Edit; arkadaşlar alertpay'dan hesap açtım parayı çektım lakin webmoney işaretliymiş ödeme talebinde çekimi iptal etmem için ingilizce bir metin yazarmısınız ?

hallettin mi sorununu dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

hallettin mi sorununu dostum

yok dostum iki kere ticket açtım kimse dönmedi çekimde iptal edilmedi
  • öle bir webmoney hesabin olmadigina gore ''yalnis hesap'' diyip donmesi lazim .Yani öle olur en kötü ..baskasina parani yatirmazlar sonucta.Ger donunce de dogru adrese aktarirsin insallah parani dostum.
  • quote:

öle bir webmoney hesabin olmadigina gore ''yalnis hesap'' diyip donmesi lazim .Yani öle olur en kötü ..baskasina parani yatirmazlar sonucta.Ger donunce de dogru adrese aktarirsin insallah parani dostum.

inşallah dediğin gibi olur dostum, parayı hiçte edebilirler
  • Bank Wire hakkında bi gelişme varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Bank Wire hakkında bi gelişme varmı arkadaşlar?

Bank Wire ve Webmoney odemeleri her ayın birinde, Alertpay odemeleri ise her ayin 16sinda yapılacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Bank Wire hakkında bi gelişme varmı arkadaşlar?

Bank Wire ve Webmoney odemeleri her ayın birinde, Alertpay odemeleri ise her ayin 16sinda yapılacakmış.

Alıntıları Göster
    Oron support tan mı duydun yoksa forumlardan mı arkadaşım ben en son pazartesi ICQ dan sorduğmda çok yakında demişti her ayın başı falan dememişti de ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 21 Nisan 2012; 12:33:06 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.