Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Alertpay'e 1 ay önce üye olmustum. Kredi kartımı verify etmeye çalıştım günler geçmesine rağmen alertpay ile ilgili provizyon göremedim. Bunun üzerine kafadan salladım provizyon bilgisini kart verify hakkım bloke oldu. Başka bir hesap açtım başka bir kart ekledim bu sefer başka bir hata mesajı aldım. Support'a yardım ticket'i gönderdim cevap yok. Lanet olsun diyip bıraktım. Bu verifikasyon çok önemli çünkü verified olmadan withdraw yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 4 Nisan 2012; 17:22:51 >
  • alertpay alıp satan , 1000 'lerce dolarlık satış yapanlar bile parasını bankaya çekemediklerini söledi bu açıdan acaba sadece bizlere garezleri mi var yoksa illa dolar istemeleri yada onaylama kısmını dogru yapamamamizla ilgili bir durum mu diye sordum ..Yani adamlar kafayi bize takmışşa ayrı , biz beceremiyorsak ayrı bir durum var ...

Aslında şöle sormak lazım ; Şu son 1 ay içinde alertpay üzerinden tr 'deki bir bankaya para cekebilen oldu mu ?

Son sözümde Paypal 'a kurban olsun hepsi !
  • alertpay in debit kartı var.Bu karttan çıkarırsanız türkiye ye paranızı dolar olarak herhangi bir atmden çekebiliyorsunuz

r10daki konuda yazılana göre 1000 dolar çektinmi 996$ alırsınızı denmiş yani 4 dolar kesintisi var

ayrıntılara burdan okuyabilirsinizhttp://www.r10.net/uploading-isleri/1126658-alertpay-kart-on-kayit.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

alertpay alıp satan , 1000 'lerce dolarlık satış yapanlar bile parasını bankaya çekemediklerini söledi bu açıdan acaba sadece bizlere garezleri mi var yoksa illa dolar istemeleri yada onaylama kısmını dogru yapamamamizla ilgili bir durum mu diye sordum ..Yani adamlar kafayi bize takmışşa ayrı , biz beceremiyorsak ayrı bir durum var ...

Aslında şöle sormak lazım ; Şu son 1 ay içinde alertpay üzerinden tr 'deki bir bankaya para cekebilen oldu mu ?

Son sözümde Paypal 'a kurban olsun hepsi !

Valla ben işlemleri doğru yapmama rağmen provizyon adına en ufak birşey görememiştim garanti online işlemlerde. Diyorlardı ki, adamlar dolar çekiyor, banka TL'ye çeviriyor onun için bankayı arayıp o TL'nin karşılıgı kaç $ olarak çekilmiş sormanız lazım falan ama en ufak bir hareket yoktu alertpay ile ilgili. İşlemleri doğru yaptıgımdan eminim ama alertpay kredi kartından onaylama namına kuruş para çekmemişti hiç hareket yoktu ekstreyi bile inceledim herhangi birşey yoktu. Bence o alerpay'dan kaynaklanan bir sorun var. Support'î da acaip ilgisiz geri dönüş yapmıyorlar. Belkide bize garezleri vardır gerçekten...
  • Streamin AlertPay da Banka hesabını onaylattırabildinmi

Oronun Bank Wire ı nezaman aktifleştireceğini bilen varmı
    dün ben mail attım şuan için Bank Wire çalışmıyor dediler ama süre falan yazmadılar bir an önce onu devreye soksalar da parayı öyle çekebilcez belki
  • hayır daha onaylatma asamasına gecmedim herhalde aracı üzerinden halledicem para cekme olayını .

dostum yanlıs hesaba atsalar ne yapıcaksın ? biz yolladık kusurumuza bakmayın diyip üstüne yatarlar hele ki sen kazancı yüksek olan bir adamsın .50-100 dolarlarla ugrasmuyorsun..İşini sansa birakma derim ..webmoney ve alertpay tek yol gibi.
  • aracı dediğin yukarıda yolladığınhttp://www.alertexchanger.com/ gibi bir site üzerindenmi
    bende öyle yapsammı diyorum ama banka hesabı onaylı olmadan bu tarz siteler işe yarıyor mu acaba yoksa onaylı olup olmamanın bi önemi yok mu?
  • hayır dostum r1* üzerinden 1-2 eleman ile gorustum halledicem herhalde ..
  • Vallahı dımdızlak kaldık paramızla rezil olduk
  • ap 'ye de yatmadı daha paranız değil mi ?

Bu arada siz oron'a dosya yüklerken bu sansür olayını nasıl hallediyorsunuz ? Öle alakasız seyleri sansür edip upload'a izin vermiyor yada ftp üzerinden siz upload etmesseniz bile panel'e yansıtmıyor ki saç baş yolmamak elde değil

bi taktik belirten olursa çok sevinirim keza ben upload ettim mi 100-120 part olacak sekilde upload ettigim icin şartlarım hakkaten zor oluyor ..Bir saatte dosya isimleri ile uğraşamam.Bi kolaylığı vardır illa, akıl akıldan üstündür diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Nisan 2012; 1:21:11 >
  • ra.pid.sh.are manager ile önce ra.pid.sh.are ye atıyorum ordan RU yapıyom sansüre takılanların isimlerini rapidden değiştirip öyle hallediyom biraz uğraştırıyor ama rapidte de yedek olmuş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 5 Nisan 2012; 17:47:54 >
  • Yahu nasıl alacağız bu paraları Tam 1 ay oldu vps'e ödeme yapamadım ilk defa saolasun idare ediyorlar ama böle nereye kadar gidicek
  • Şu Bank Wire yi ekleselerdi de şansımızı bi deneseydik Alertpaya Banka hesabını bir türlü onaylatıramadım
  • Duyduğma göre Garabti Bankası Amerikan Express Card veriyormuş bonus Cardı da olanlardad yıllık ücret 50$ yerine 15 TL alıyormuş eğer garanti den
    Amerikan Express Card alırsak Alertpay hesabını onaylatabilir ve parayı Amerikan Express Card a sorunsuz çekeriz diye düşünüyorum (tabii Amerikan Express Card la onaylatma yapılabiliyorsa ) siz ne düşünüyorsunuz?
    bu Konuda daha ayrıntılı bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 9 Nisan 2012; 13:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Duyduğma göre Garabti Bankası Amerikan Express Card veriyormuş bonus Cardı da olanlardad yıllık ücret 50$ yerine 15 TL alıyormuş eğer garanti den
    Amerikan Express Card alırsak Alertpay hesabını onaylatabilir ve parayı Amerikan Express Card a sorunsuz çekeriz diye düşünüyorum (tabii Amerikan Express Card la onaylatma yapılabiliyorsa ) siz ne düşünüyorsunuz?
    bu Konuda daha ayrıntılı bilgisi olan varmı?

Walla benim parayı trdeki bankalara aktarıcagımıza olan inancım sıfırlandı artık bir webmoney hesabı acıp borsa falan oynucam
  • Alertpaydaki paranın bir süre sınırı varmı acaba hani diyorum birkaç sene sonra hesabı onaylarlarsa ozaman çekeriz artık
  • Cidden nereye ödeme isteyecez. Para kaldı içerde. Bank Wire'ı ne zaman ekleyecekler acaba?
  • para approved oldu da gelmedi 10 gündür ap 'ye ..siz de de öle değil mi ?
  • Digitalpointteki bazi uyelerin ap odemesi yapilmis seninkini de yatirirlar dostum. Minikkus arkadasin dedigi gibi garantiden american express kart mi cikarsak acaba? Cunku alertpay birtek american express kartlariyla onaylaniyor.
  • Amerikan express card alınca sorunun çözülüceğenden emin olsam hemen alcam da ya yine onaylamazlarsa boşuna almış olcaz kartı
    acaba Webmoneyi denesek daha mi iyi acaba şöyle bir site buldumhttp://exwp.com/req/wp_en.html http://www.transmoney.ru anladığım kadarıyla webmoney deki parayı paypala atıyoz ingilizcesi daha iyi olanlar bi incelerse işe yarayabilir gibi

Streamin bende Alertpaya istemiştim onaylandı daha gelmedi
    webmoney konusunda sen ne düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 11 Nisan 2012; 10:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.