Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Cidden nereye ödeme isteyecez. Para kaldı içerde. Bank Wire'ı ne zaman ekleyecekler acaba?

Oron a geçen hafta Bank Wire yi sormuştum şu an için Bank Wire yok dediler dün yine birkaç mail attım Bank Wire noldu diye hala cevap yok
  • webmoney de cok sorunlar var sırf ismimdeki ü,ş gibi harfler (soyadda da ) yüzünden onay alamadım, o harfleri u ve s yapsam banka
    sorun cıkarıyor. Ne yaparsam yapayım webmoneyi beceremedim( hesap aktive etmeyi)
  • worldwidewild sen yine oraya kadar gelmişsin ben nerden onaylatacağımızı bile tam olarak anlamadım Passporta girip bir form doldurdum kimlik bilgileri falan ama oldu mu olmadı mı birşey anlamadım en altta Document Upload çıkıyo ordan da kimlik fotokopisi falan mı göndercez acaba
    yakında kafayı sıyırcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

worldwidewild sen yine oraya kadar gelmişsin ben nerden onaylatacağımızı bile tam olarak anlamadım Passporta girip bir form doldurdum kimlik bilgileri falan ama oldu mu olmadı mı birşey anlamadım en altta Document Upload çıkıyo ordan da kimlik fotokopisi falan mı göndercez acaba
    yakında kafayı sıyırcam

Desene dostum webmoneyde hesap açmak deveye hendek atlatmaktan zor bende webmoneyden bir hesap açayım poker neyim oynuyayım diyordum
  • Alertpay'da hesap açan arkadaşlar hangi hesap tipini seçtiniz ?
  • Webmoney çok karışık bir sistem. Ne Alertpay ne Paypal gibi değil. Menuler arasında kaybolur gidersiniz.
  • personal pro benim ki dostum hoş farklarını ben de tam bilmiyorum.AP ile gelen giden yok son durum bu .Satışlarda da olagan üstü bir düzelme de yok bende ..Sizlerde durumlar nasıl (satış ..vb)
  • Arkadaslar şurayı bı inceleyin derim ((http://www.uploadboost.com/affiliation.html )) banneri görünce willy geldi aklıma acaba o olmasın

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

personal pro benim ki dostum hoş farklarını ben de tam bilmiyorum.AP ile gelen giden yok son durum bu .Satışlarda da olagan üstü bir düzelme de yok bende ..Sizlerde durumlar nasıl (satış ..vb)

Dostum satıslar bende iyi her gun duzenli oluyor %50 download 7$ pre sales'e geçtim bende bir alertpay açıp para çekeceğim baska çare kalmadı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 13 Nisan 2012; 2:53:40 >
  • www.alertexchanger.com ile Alertpay hesabı Verify olmadan hesaba para aktarabilirmiyiz?
    WJ de sordum biri aktarabilirsin dedi ama yinede emin değilim eğer aktarabilirsek işimize çok yariycak gibi tabii oron paraları yatırırsa
  • dostum çok geç paranı atıyolarmış ben de inceledim o siteyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum çok geç paranı atıyolarmış ben de inceledim o siteyi.

Geç dediğin ortalama kaç gün mesela ?
    Verify olmadan alabiliyorsak hiç yoktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 14 Nisan 2012; 9:44:33 >
  • rus kaynaklı olduğundan tuttu sanırım(kapanmama açısından)
  • Arkadaşlar bugün Oron la ICQ da konuştum Bank Wire ile ödeme isteyenler banka bilgilerini mail atsın ödeme yapçaz dedi
  • doviz hesabi olmasi gerekli herhalde degil mi dostum hoş ben hala ap ödemesini bekliyorum ancak bir dahaki ödeme icin tedbirimizi almış oluruz.

Sadece iban ve swift kodlari yeterli olur zannedersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 14 Nisan 2012; 20:04:22 >
  • Bank Wire nezaman aktif olucak deyince adam bu cevabı verdi
    it is now
    u can send email request
    include full wire info

ben bunları yolladım
    Name:
    Branch Code:
    SWIFT BIC:
    IBAN :
    Bank Name
    Bank Phone

Ben döviz hesabı yolladım

Gerçi bende aynı zamanda Alerte istemiştim ama nasıl olcak bilmiyom daha gelen gidende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 14 Nisan 2012; 22:02:16 >
  • Ben de salı günü mail yoluyla bilgileri gönderdim. Ne bir cevap ne bir hareketlilik yok.
  • Bunlar iyice saçmaladı. Direk bank açılacak dediler 2 hafta oldu bekliyoruz. Şimdi de hesap bilgilerini mail yoluyla gönderin diyorlar. Burdaki arkadaşlar yazmasa bundan da haberimiz olmayacak. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
  • Arkadaşlar benim Alertpay isteği biraz önce iptal edildi para geri yollandı acaba aynı zamanda Bank Wire talebinde bulundum diye mi oldu yani Bank Wire yoluyla hepsini yollaycaklar mı anlamadım aynı durumda olan başkası varmı
  • herhalde senin özel durumun ile ilgilidir dostum şu an için iptal edilen bir ödeme yok , yapılanda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Nisan 2012; 23:21:52 >
  • Banka bilgilerini bende gönderdim. Beklemedeyim....
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.