Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • qAddAr kazara paranı istemiş olabilirmisin cunku o zaman ancak hesabın banlanıyor sana para vermek yerine
    o site 1000$/1000 download dese bile tek dosya atmam oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

qAddAr kazara paranı istemiş olabilirmisin cunku o zaman ancak hesabın banlanıyor sana para vermek yerine
    o site 1000$/1000 download dese bile tek dosya atmam oraya

Daha önce para çektım uc kere abi, DMCA'yı bahane göstermiş adamlar xxx paylaşıma :)
  • Banka bilgilerini bir kez vermemiz yeterli mi? Yoksa her ayın sonunda mail mi atıcaz ? Bilgisi olan varmı?
  • oron alertpaya para yollamış beyler, bunu kime nasıl bozdurabiliriz ?
  • Bank wire hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bugün ödeme yapılcakmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Bank wire hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bugün ödeme yapılcakmış mı?

Dostum hafta sonundayız sizin ödemeler pazartesi yada salı gibi gelir sanırım sabret
  • selam arkadaşlar

elimde oldukça fazla miktarda adult içerik var. Oron'u genelde downloadları oradan yaptığım için hep kullandım ama kiralık premium hesaplarla sadece.

şimdi uploader olarak para kazanmak istiyorum elimdeki arşivi değerlendirmek için.

konuyu baştan sona okudum, bayağı bahadireler atlatmışsınız son 1 aydır mesajlar çok seyrelmiş.

şu anki son durum nedir acaba?

ödeme yapılıyor mu?

bu ödeme krizlerinden sonra falan şu anki kazandırması diğer sitelere göre ne durumda?

hangi yöntemlerle aldığınız ödemeleri TR'deki hesabınıza çekebiliyorsunuz?

adult içerik için bunun yerine tavisye edeceğiniz bi host var mı? varsa neden tercih edeceğinizi de belirtirseniz sevinirim.

bu aralar paraya cidden çok ihtiyacım var. bazı sağlık sebeplerinden ötürü bi işe girmem pek mümkün görünmüyor bi süreliğine. o yüzden bu uploader'lık olayı beni biraz olsun rahatlatabilir.

yardım edenlerin ödemeleri az kesintiyle tez zamanda hesabına geçsin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1ME -- 3 Haziran 2012; 19:42:17 >
  • tek bi tane cevap bile yok mu ?
  • bu oron şerefsizlerinin nasıl çakallık yaptığını ekran görüntüleri ile veriyorum. Ben bu hataya düştüm siz düşmeyin. Reff'im çatır çatır link satıyo bana 3'ün 1'ini veriyolar

http://imagetwist.com/0xo0065szj1f/screen1.jpg.html
    http://imagetwist.com/5tw3ul8brqgm/screen2.jpg.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcaniberk

bu oron şerefsizlerinin nasıl çakallık yaptığını ekran görüntüleri ile veriyorum. Ben bu hataya düştüm siz düşmeyin. Reff'im çatır çatır link satıyo bana 3'ün 1'ini veriyolar

http://imagetwist.com/0xo0065szj1f/screen1.jpg.html
    http://imagetwist.com/5tw3ul8brqgm/screen2.jpg.html

reff den kazanç kapandı diye biliyorum.
  • Akadaşlar salı akşamı oldu hala bank wire yok bilgisi olan varmı
  • bir kaç dakika önce AcquiroPay ile oron premium aldım.

Son 3 saat içinde 2 farklı IP'den indirme yaptınız. 3 saatlik bir süre için daha fazla indirme yapamazsınız. diyor

bunun çözümü var mı?
  • log in olduğunuza emin misiiz ?

jdownloader programını kullanmanızı tavsiye ederim.

3günlük indirme kotası 20 gb oron'da
  • jdownloader ve mipony kullanıyorum. hala captcha code girmemi istiyor. AcquiroPay ile almamış olsam tamam diyeceğim ama yani hesap kiralama filan yapıyorlar. oron'un ödeme seçeneklerinde ilk sıradaki ödeme seçeneği ile premium satın aldım.

• Alertpaya son istediğim ödeme REJECTED olmuş acaba alertpayın adı PAYZA olarak değişti bu yuzden olmasın ? Ayrıca para hesapta yok iadede edilmemiş
  • yaw korkutma bizi ..Ben de istedim su an onaylanmış herhalde ayın 16 sına kadar 'da yatacak ..Hakkaten firmanin ismi degisti diye sorun cikacaksa çok yazık.Sonucta mail adresine gore hersey .. .Bu nedenle başka iptal edilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

yaw korkutma bizi ..Ben de istedim su an onaylanmış herhalde ayın 16 sına kadar 'da yatacak ..Hakkaten firmanin ismi degisti diye sorun cikacaksa çok yazık.Sonucta mail adresine gore hersey .. .Bu nedenle başka iptal edilen var mı ?

yok valla rejected olan ödeme ortalarda yok hesaba geri eklerler diye umuyorum
  • onaylandiktan sonra mi rejected oldu yoksa direk mi rejected oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

onaylandiktan sonra mi rejected oldu yoksa direk mi rejected oldu.

yok 1 hafta falan sarıda bekledi sonra dun baktım rejected olmus parayıda eklememişler..şeytan aldı götürdü misali
  • dostum sana özel bir durum var herhalde ..

eğer yeni satış yoksa , yada download /satış çok dengesizse , dosyaların çok sık siliniyorsa (sen de ısrarla reupload yapiyorsan ) , ad*lt dışında film, dizi ..vb paylaşıyorsan böle kıllıkları olan bir firmadir biliyorsun ..Mesaj atmanda sorun cıkarsa her zaman yardimci olurum biliyorsun , umarım halledersin de öderler düzgün bir sekilde
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.