quote:Orijinalden alıntı: farukdanis WebMoney ile ödeme alan arkadaşlar varsa, webmoney alım satımı yapıyorum pm atınız.. ayrıca WebMoney ile ilgili her türlü desteği vermekteyim dostum msn adresini pm atsana ben pm atamıyoum da
quote:Orijinalden alıntı: farukdanis quote:Orijinalden alıntı: qAddAr quote:Orijinalden alıntı: streamin quote:Orijinalden alıntı: qAddAr quote:Orijinalden alıntı: streamin sende daha evvel %70 'miydi ...ben de 55 'di evet sadece 55 kalmıs. Yok daha evvelle %50 dl ve 7 dolar pre basındaydı..bu arada alertpaydan tr'dekı bankalara para çekmede ne kadar bi zaman alıyor ve kesinti ne oluyor ? Edit; arkadaşlar alertpay'dan hesap açtım parayı çektım lakin webmoney işaretliymiş ödeme talebinde çekimi iptal etmem için ingilizce bir metin yazarmısınız ? hallettin mi sorununu dostum yok dostum iki kere ticket açtım kimse dönmedi çekimde iptal edilmedi webmoney hakkındaki sorunlarınızda yardımcı olabilirim. al-sat da yapıyorum. Dostum webmoney değilde payzam var 129 dolar var, 1.70'ten bozarsan vereyim sana..ilgilenirsen pm atarsın