Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oron support söyledi dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webkurdu47

    Oron support söyledi dostum.

    Bi 10 gün daha bekleycez demekki boşuna beklemiş olmaylım da
    orondaki miktar da çoğaldıkça korkuyorum doğrusu
  • dostum keske ap 'den cekseydin ben coktan bozdurup cektim para da hesabimda(aracı ile).

    Banka olayı için bekletecekler gibime geliyor ki bu arada hesabin da heran riske girebilir keza güvenilebilecek bir firma değil biliyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    dostum keske ap 'den cekseydin ben coktan bozdurup cektim para da hesabimda(aracı ile).

    Banka olayı için bekletecekler gibime geliyor ki bu arada hesabin da heran riske girebilir keza güvenilebilecek bir firma değil biliyorsun

    Dostum aracıya ne kadar komisyon verdin ? olmazsa bizde öyle yapalım para gelince.
  • üstadım arkadastan ismini verebilecegimin teyidi almadim o acidan özür dilerim , ancak r10 da bulabilirsin pek cok kisiyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    üstadım arkadastan ismini verebilecegimin teyidi almadim o acidan özür dilerim , ancak r10 da bulabilirsin pek cok kisiyi.

    Tamam dostum para gelince araştırayım bende
  • ap'ye hala mi gelmedi senin düzeltemediler sorununu değil mi :( ..Bu arada 2. ödeme icin istek yapanlar olmus bakalim sorun cikacak mi ? yani gene 40-50 günde mi yoksa 1 hafta icinde mi alicaz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    ap'ye hala mi gelmedi senin düzeltemediler sorununu değil mi :( ..Bu arada 2. ödeme icin istek yapanlar olmus bakalim sorun cikacak mi ? yani gene 40-50 günde mi yoksa 1 hafta icinde mi alicaz .

    Duzelen birşey yok dostum bu arada yukarıyı okursan arkdaşın biri ayda bir kez ödeme olcakmış artık yazdı
  • Garanti Bankası Kredi kartınıza bağlı olarak Amex isterseniz banka hemen amexsi çıkarır.Bonusunuzla birlikte işler limitleriniz aynı olur..Aktif Bonusunuz varsa maaş gibi bilgiler sormaz.İşsiz serbest çalışan dahi olsanız Amexi Bonusa bağlar gönderir.

    Ayrı bağımsız bir amex ise farklıdır sıfırdan yeni bir kredi kartı alıyormuşsunuz gibi olur.Limit bonustan bağımsız full kullanılabilirli gelir ekstresi ayrı gelir.Bonusa bağlı olmaz.Çalışmayana vermez.Maaş bilgisi ister.

    Not: Oronla ilgilenmiyorum bir dönem reklam işi yaptığım firma sadece alertpaya ödeme yapıyordu o zaman bana onaylı alertpay lazım olmuştu.sadece alertpayı onaylatmak isterseniz işinize amex yarayabilir diye düşündüm bilgilendirmek istedim sizi.Yalnız benim amexi alalı baya oldu şimdi alertpayın onay sistemi kabul edermi onu bilemiyorum.

    ÖNEMLİ: Amex kartımı alertpay sistemden çıkarmış tekrar eklemek istediğimde "We apologize, Amex card cannot be added to your AlertPay account." iletisi alıyorum yani alertpay için artık amex e başvurmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 13 Mayıs 2012; 11:43:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybarsata

    Garanti Bankası Kredi kartınıza bağlı olarak Amex isterseniz banka hemen amexsi çıkarır.Bonusunuzla birlikte işler limitleriniz aynı olur..Aktif Bonusunuz varsa maaş gibi bilgiler sormaz.İşsiz serbest çalışan dahi olsanız Amexi Bonusa bağlar gönderir.

    Ayrı bağımsız bir amex ise farklıdır sıfırdan yeni bir kredi kartı alıyormuşsunuz gibi olur.Limit bonustan bağımsız full kullanılabilirli gelir ekstresi ayrı gelir.Bonusa bağlı olmaz.Çalışmayana vermez.Maaş bilgisi ister.

    Not: Oronla ilgilenmiyorum bir dönem reklam işi yaptığım firma sadece alertpaya ödeme yapıyordu o zaman bana onaylı alertpay lazım olmuştu.sadece alertpayı onaylatmak isterseniz işinize amex yarayabilir diye düşündüm bilgilendirmek istedim sizi.Yalnız benim amexi alalı baya oldu şimdi alertpayın onay sistemi kabul edermi onu bilemiyorum.


    Yararlı bilgi için teşekkürler dostum eminim faydasını görenler olacak
  • Ben amexi sadece alertpay onaylatmak için aldım sonra bonus varken hiç amex kullanmadım bana amexin bugüne kadar ciddi bir yükü olmadı.Çünkü hiç kullanmadım alışverişlerimde.Tabiki yıllık kart ücretini kabullenerek aldım ayrıca çeşitli güzel faliyetlere katıldım amexin davetiyeleriyle.Önümüzdeki günlerdede atlarla binicilik engel atlama organizasyonuna katılacağım.Değişik bir eğlence olacak benim için.Amex davetiye göndermiş.Yani sosyal olarakta birçok karttan daha iyi.

    Alertpay halen amexi onaylama işleminde kabul ediyorsa netten gelirinizde varsa bence başvurun.Size yük olmasını istemiyorsanız Bonus kartınıza bağlayın O zaman sadece talep etmeniz yetiyor başka bilgi istemyor banka.Soracağı birkaç soru kart hangi adresinize gelsin gibi o kadar.. zaten 3-4 günde sistemde kartınızı bonusunuza bağlı görüyorsunuz.Elinize geçmesi 10-15 gün sürüyor.Full kullanılabilir limitli Bağımsız amex ayrı onu herkese hemen vermezler.Ona göre konuşun bankanızla.

    Ama önce mutlaka alertpay amexi onaylamada halen kabul ediyormu onu öğrenin sonra boşuna almış olursunuz.8-9 Ay kadar önce kabul ediyordu şimdi durum nedir bilmiyorum.

    EKLEME EDİT ÖNEMLİ: Amex kartımı alertpay sistemden çıkarmış tekrar eklemek istediğimde "We apologize, Amex card cannot be added to your AlertPay account." iletisi alıyorum yani alertpay için artık amex e başvurmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 13 Mayıs 2012; 11:43:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webkurdu47


    quote:

    Orijinalden alıntı: minikkus31

    Bank Wire hakkında bi gelişme varmı arkadaşlar?

    Bank Wire ve Webmoney odemeleri her ayın birinde, Alertpay odemeleri ise her ayin 16sinda yapılacakmış.

    Neye göre yapacaklar. Banka hakkında ne bir bilgi istediler nede bölüm açtılar !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

    quote:

    Orijinalden alıntı: webkurdu47


    quote:

    Orijinalden alıntı: minikkus31

    Bank Wire hakkında bi gelişme varmı arkadaşlar?

    Bank Wire ve Webmoney odemeleri her ayın birinde, Alertpay odemeleri ise her ayin 16sinda yapılacakmış.

    Neye göre yapacaklar. Banka hakkında ne bir bilgi istediler nede bölüm açtılar !

    Önceden mail atmanız lazım. Biraz önce online yakaladım ve kontrol ettirdim hesabımı. Mailiniz onaylanmış bugün ödeme alacaksınız dedi. Ödemede kesinti olacak mı diye sordum. O da tabiki olacak ama bizim taraftan kaynaklanan değil sizin bankanızdan kaynaklanan bir kesinti olacak (40-80$ arasında) dedi.

    Bu arada benim maille gönderdiğim bilgiler şu şekilde belki yardımı dokunur.


    quote:

    Bank Name : T.IS BANKASI
    IBAN :
    Bank Code :
    City :
    Branch Code :
    Account Number :
    My Name :
    Account Type : USD
  • Bank Wire den parayı alabilen varmı arkadaşlar bende ne gelen var ne giden
  • Bank Wire den Para gelmiş arkadaşlar hesaplarınızı kontrol edin
  • Evet güzel haber gelmiş

    80 $ kesintiye uğramış
  • yüzde kaç kesinti olmuş dostum ? yani sabit bir kesinti mi bu yüzde 5-10 gibi.. alertpay da benden yüzde 2.5 kestiginde canım sıkılmıstı keza 80 dolar inanılmaz bir para.
  • Hesapta 20 $ banka komisyonu görünüyor. 20 $ da bizim banka alsa 40 $. Kalan 40 $ a ait bir döküm yok. Gönderirken kendileri masraf almış olabilir ama bir bilgi yok ! Daha önce bir arkadaş admine sormuştu oda 40 ile 80 $ arası kesinti olur sizin bankalar alıyor demişlerdi. Bizimki tavan yapmış. Sabit ise hapı yuttuk.
  • Deposit hesabımı banlamış :) ama ne hikmetse dosyalar hala aktif



    Dear User, We regret to inform you that your DepositFiles user account has been disabled subject to Cl. 8.2 of Depositfiles User Agreement for violation of Subclause 3.1.(i) of the User Agreement i.e. repeating copyright infringement. If you believe the accusation to be false, please contact Depositfiles support team to resolve the issue. However be warned that the alleged copyright owners may be informed of your claims to their alleged rights, which, if untrue or misleading, will lead to legal prosecution from such copyright owners. Yours sincerely,Depositfiles Team
  • Sonunda para yatmis. Kesinti olmus mu bilmiyorum cunku ne kadar cektiklerini hatirlamiyorum,gecmis odemelerde de yok ne kadar yattigi. Ama hatirladigim kadarsa 50-60$ lik bir kesinti var.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.