Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filtreleme olayını abarttılar bugun baktım yine bır suru dosya kırmızı renkte TOS'a takılmıs hepsını tek tek edıtledım

Hala ödemeyıde onaylamadılar ölürmüsün öldürür müsün
  • wmz,pp,ap hepsi sorunlu ..Simdi acaba bir ap hesabi acip deneyeyim mi dedim ama o da sorunluymuş ..Herhalde sorun kredi kartları ile ilgili ki öle ise oron hakkaten bitmiştir.
  • bir fikri oaln varmı arkadaşlar upload siteleri konusunda yenide canlanırmı yada bittimi ?
  • uploaderlik işi bitti dostum zaten oron dışında bir filesonic & wupload güzel para veriyordu onun dışındakiler yalan dolandı ..Güzel bir video scripti bul 8-10 k günlük hitlendir ayda 300-400 dolar kazan.

r1* 'da xxx siteler icin video botlari + video scriptleri var .BU saatten sonra uploader olunmaz, zaten site kalmadi kalanlar da kazançlarımızı ödememek icin türlü taklalar atmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftdog1

bir fikri oaln varmı arkadaşlar upload siteleri konusunda yenide canlanırmı yada bittimi ?

ZOR

HF - RS

bittikten sonra zaten piyasa bitmişti

FSC bir ara gaz verdi

oda bitti

it's over
  • vay be pis kıyım olmuş valla
  • rapidgator un da işi bitti

Bad news. PayPal just informed us that our PayPal account is closed due to high risks of processing file sharing payments. This means that file sharing industry won't last no more. All of the funds are frozen and we will be able to send them to you in 6 months.
    Seems that all new file sharing hosts will experience same fate like we and all other big hosts. We did our best to make it work, but unfortunatly this circumstances doesn't depend on us.
  • sadece rapidgator'un değil adam diyor ki diger filesharing sitelerinden de umut beklemeyin ..Paypal bundan sonra oron ..vb sitelere de ödeme yapmayacak ..E geçmiş olsun .hakkaten noktayı koymus eleman ..Bu düzgün cıkmıs ki icerde paraniz varsa 6 ay icinde aktaricaz demis ki 1 yıl yapsaymış hay allahım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 25 Şubat 2012; 0:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

sadece rapidgator'un değil adam diyor ki diger filesharing sitelerinden de umut beklemeyin ..Paypal bundan sonra oron ..vb sitelere de ödeme yapmayacak ..E geçmiş olsun .hakkaten noktayı koymus eleman ..Bu düzgün cıkmıs ki icerde paraniz varsa 6 ay icinde aktaricaz demis ki 1 yıl yapsaymış hay allahım

Oron kac ayda yada senede yapacak acaba ödemeleri iyice cılkı çıktı bu işlerin soğudum, hevesimde kaçtı artık...
  • ben ayda 100 dolar verdigim dedicated'i iptal ettim ..

sitemi video sitesine ceviriyorum ki ciddi hitlenmisti ( günlük 2k hit , pr2 olmustu)

oron'a da zaten 4-5 gündür şu ilginc filtreleme mevzundan dolayı dosya yüklemiyorum (yükleyemiyorum, 200 dosya atsam 80 'i ancak yansıyor)

ödemeler gelse bile bu iş bitmiştir artık diye düşünerek hareket ediyorum dostum ben ..Bu zamana kadar 1.5 yılda hakkaten güzel kazandım e yeter artık zaten, ne kadarsa kardır artık
  • wj 'de mod. 'un geçtiği bilgilendirme.

quote:

Oron has also stated that they no longer have an affiliate system.

Gözünüz aydın oron affiliate sistemini ya tamamen (eski aff.. içinde 1 ay icinde netleşir ) yada sadece yeni kullanıcılar icin kapatmış
  • quote:

wj 'de mod. 'un geçtiği bilgilendirme.

quote:

Oron has also stated that they no longer have an affiliate system.

Gözünüz aydın oron affiliate sistemini ya tamamen (eski aff.. içinde 1 ay icinde netleşir ) yada sadece yeni kullanıcılar icin kapatmış

Şaka gibi yahu daha 1 ay öncesine kadar gül gibi geçinip gidiyorduk, şimdi tutunacak dalı bırak kürdan bile bulamıyoruz
  • şu kim dotcom tosuncuğu'nun başına gelenler milleti fena ürküttü ..Hep o besili yüzünden bunlar

http://goo.gl/9efSm

http://goo.gl/OO57p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Şubat 2012; 14:48:45 >
  • off ulan bizimde ekmeğimize taş koydun :D
  • Tam işler yine yoluna giriyordu bu sefer kredi kartıyla ödemeyi kaldırdılar. Ooof of.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 27 Ağustos 2012; 19:12:10 >
  • Biz PayPal geri gelsin diye beklerken kredi kartı da gitti ikisinden biri geri gelmezse oron tamamen bitmiş demektir
    bu da bizim aç kalmamız demek ayvayı yedik
  • pzt .ödeyecekler mi bakalım.
  • quote:

pzt .ödeyecekler mi bakalım.

Dostum senin para onaylandı heralde ? Benim ki hala sarıda
  • streamin iyi yada kötü bir haber varmı ?
  • pzt-salı bakıcam.hoş 400 bir istedim 12 subat 'ta istemistim simdi 650 daha birikti onu da mayıs'ta onaylayıp haziranda öderler artık (hala gülebiliyoruz o da güzel !)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.