Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • streamin sağolsn kardeşim aynen attım mailihttp://oron.com/contact.html buraya atıyorum dogru yere atıyorum değil mi?
  • dogru yer tabi de 1 hafta bile bekleyebilirsin dostum biraz sabretmek gerekebilir keza biliyorsun milletin hesaplarini yeni acmaya basladilar ve paypal sorunu aynen devam, çözemediler onu ..Elemanlara süre vermek lazim..Bu arada oron english support diye icq adresleri var ama devamli offline onu da ileride deneyebilirsin (1 hafta icinde contact kısmından mesaj gelmezse)
  • orondan bir mail geldi ama pek bişey anlamadım?
    An email has been dispatched to you earlier explaining everything in details.
    At this point you simply will going to have to wait until we perform our annual account review.
    You will be notified in case your account is approved.

If you are a newly registered member requesting an extended option pack please contact our support agents in a few days.

Thank you
    --
    Kind regards,
    Oron.com - Support
  • hesabin'in incelenmesi bitmemis daha evvel de belirtildigi üzere beklemen gerekiyor muş.Seni eger hesabin onaylanirsa bilgilendireceklermis

Ancak cogu kisinin hesabi acildi hala hesap onaylamaya devam ettiklerini bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hesabin'in incelenmesi bitmemis daha evvel de belirtildigi üzere beklemen gerekiyor muş.Seni eger hesabin onaylanirsa bilgilendireceklermis

Ancak cogu kisinin hesabi acildi hala hesap onaylamaya devam ettiklerini bilmiyordum.

İnş. gerçekten inceliyorlardır alt tarafı 200-250 link var hesapta neyini inceliyorlarsa bu kadar :)
  • dosyanin sayaca eklenmesi icin min kac mb olmasi lazim? Bi de mesela 500 mb bi link, 500 mb baska bi linkten indirme aldim, 10 dolar geliyo mu? Hesap onaylanmasi ne kadar suruyor? Ve paypal hesabi 18 yasindan kucuk aciliyo mu, banka karti gecerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uuu Beybi -- 14 Şubat 2012; 18:24:21 >
  • streamin burdamısın dostum birşey sorucaktım, benım hesap 250 gb'ta dayandı free sınır bitti

yani şimdi kredi karıtyla uzatsam kendi lınkımden hesaba satıs olarak yansırmı birde kredı kartıyla her ay otomatık uzatırmı paypal gıbı yanı ?
  • dostum kredi kartı üzerinden riske girme derim .Eğer gireceksen de paypal hesabina tanimli olmayan ve proxy üzerinden bir satış gerçeklestir ayrıca evet sen iptal ettirin demedigin sürece her ay otomatik olarak ceker parayı.Tabi o iptal islemini de gene affiliate hesabinla ilgisi yokmus gibi bir mesaj atarak ve gene proxy üzerinden yapman lazim .Hani hep tedbir olsun diye soluyorum .

**Bu arada hesabinda eger para birikmisse onunla da alabiliyorsun biliyorsundur da anımsatayım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Şubat 2012; 3:34:05 >
  • quote:

dostum kredi kartı üzerinden riske girme derim .Eğer gireceksen de paypal hesabina tanimli olmayan ve proxy üzerinden bir satış gerçeklestir ayrıca evet sen iptal ettirin demedigin sürece her ay otomatik olarak ceker parayı.Tabi o iptal islemini de gene affiliate hesabinla ilgisi yokmus gibi bir mesaj atarak ve gene proxy üzerinden yapman lazim .Hani hep tedbir olsun diye soluyorum .

**Bu arada hesabinda eger para birikmisse onunla da alabiliyorsun biliyorsundur da anımsatayım istedim.

Akisilik öglen çektım parayı 107 dolar vardı sonradan dank etti free kotamın bitmek üzere oldugu,,

Kredi kartı acıklaması yaptıgın iyi oldu dostum yoksa sakata gelebilirdik, en iyisi hesapta para birikene kadar beklemek..

son olarak paypala ödeme yapıyorlar dimi dostum ? sen paranı aldın heralde ?
  • ayın 28 'inde istedigimi bu ayın 13'ünde odediler..14'ünde istedigimi ise herhalde 20 -21'inde falan oderler gibime geliyor ..Evet paypal ile odediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Şubat 2012; 11:40:11 >
  • 3 haftadır çok sayıda orona mail atmıtım orondan 3 gün önce mailime cevap gelmişti hesabın incelenmesi bitmedi diye 3 oldu bi daha ne mail geldi nede hesap açıldı son günler hesabımı açılan varmı yani acaba devam ediyorlarmı hesapları onaylama gerçekten ?
  • Arkadaslar adult icerik konusunda uploaded.to banliyor mu?
    Banliyorsa orona gecmeyi dusunuyorum ama bu da cok az kazanc sagliyor. Ayrica remote upload free kullanicilar icin de gecerli mi?
  • uploaded.to 'nun banlayıp banlamadıgını bilmiyorum ancak kaliteli buldugum 7-8 forumda bu siteyi direk engellemisler ki free kullanıcı hızını gorunce (100-150 kbps) daha iyi anlıyoruz ...Kendi Siteniz varsa sitenizde kullanmanız daha uygun diye düsünüyorum.
  • Streamin dostum benim hesabı pre yaptım lakin idmanda dosya indiremiyorum linke tıklayınca

indirmes baglantısı oluşturma diye bir buton çıkıyor varmı bunun bi ayarı dosya indiremedim
  • dostum jdownloader kullan ..Pre kısmına ekler ve aynı anda indirmeyi 4 yaparsin sorunsuz indirirsin ..İdm ile oron'u denemedim hiç ..daha evvel fileserve, filesonic ve filejungle icin denemistim sorun yoktu ancak oron kendine has kıllıkları olabilen bir site , senden yada orondan kaynakli bir sorun olmus olabilir ..
  • tesekkurler streamin.
    Anladigim kadariyla indirme hizi dusuk oldugundan forumlar vb. tercih etmiyor.
  • quote:

dostum jdownloader kullan ..Pre kısmına ekler ve aynı anda indirmeyi 4 yaparsin sorunsuz indirirsin ..İdm ile oron'u denemedim hiç ..daha evvel fileserve, filesonic ve filejungle icin denemistim sorun yoktu ancak oron kendine has kıllıkları olabilen bir site , senden yada orondan kaynakli bir sorun olmus olabilir ..

işin ilginç yanı operada yada firefoxun indirme programındada indirmiyor gunluk kotada 20 gb sanırım ama download yapmıyor şöyle bir resim çıkıyor.

• @uu Beybi

--indirme üzerinden para kazaniyorsan depositfile 'i secebilirsin ..

(turbobit, shareflare, extabit 'de birer secenek olabilir ancak ben 3 'ünden de verim alamadim tabi ben daha cok satış bazlı denemiştim)

--Eğer hesap satışı üzerinden yada siten aracılıgıyla paylasim yapicam dersen de filesmonster, oron ve uploaded.to 'yu deneyebilirsin ..Ozellikle filesmonster ve uploaded.to kendine ait site ister (avantajın olur en azından forumlardan banlanmazsın !) ancak oron'da ole bir zorunluluk yok tabi onlarin da dönemsel sorunları oluyor (paypal sorunu gibi ..vb)

--------

@qAddAr

üstadım indirme baglantisina tikladiktan sonra indirebilirsin dedigim gibi simdi senin icin jdownloader ile tekrar denedim sorunsuz indiriyor ..Premium olarak hesabini tanimladiktan sonra indirme baglantisina tıkla .vb de demek zorunda kalmazsin ancak illa idm kullanicam dersen de biraz arastirdim dedigin gibi illa indirme baglantisina tikla cikardigini belirtenler olmus tek tek tıklıcan herhalde :(

r1*'dan alıntı bir mesaj

quote:

evet kota var fakat vps de indireyim diyorum idm e tanıtıyorum premiumu izin vermiyor linklere tek tek gidip create download link e tıklayıp orada çıkan link ile çekebiliyorum 50 tane link için tek tek çok zamanımı alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Şubat 2012; 1:07:54 >
  • quote:

@uu Beybi

--indirme üzerinden para kazaniyorsan depositfile 'i secebilirsin ..

(turbobit, shareflare, extabit 'de birer secenek olabilir ancak ben 3 'ünden de verim alamadim tabi ben daha cok satış bazlı denemiştim)

--Eğer hesap satışı üzerinden yada siten aracılıgıyla paylasim yapicam dersen de filesmonster, oron ve uploaded.to 'yu deneyebilirsin ..Ozellikle filesmonster ve uploaded.to kendine ait site ister (avantajın olur en azından forumlardan banlanmazsın !) ancak oron'da ole bir zorunluluk yok tabi onlarin da dönemsel sorunları oluyor (paypal sorunu gibi ..vb)

--------

@qAddAr

üstadım indirme baglantisina tikladiktan sonra indirebilirsin dedigim gibi simdi senin icin jdownloader ile tekrar denedim sorunsuz indiriyor ..Premium olarak hesabini tanimladiktan sonra indirme baglantisina tıkla .vb de demek zorunda kalmazsin ancak illa idm kullanicam dersen de biraz arastirdim dedigin gibi illa indirme baglantisina tikla cikardigini belirtenler olmus tek tek tıklıcan herhalde :(

r1*'dan alıntı bir mesaj

quote:

evet kota var fakat vps de indireyim diyorum idm e tanıtıyorum premiumu izin vermiyor linklere tek tek gidip create download link e tıklayıp orada çıkan link ile çekebiliyorum 50 tane link için tek tek çok zamanımı alıyor

Anladım dostum tşkler, sanada zahmet verdik demekki IDM'ylede sorunları var bunların
  • 3 haftadır çok sayıda orona mail atmıtım orondan 3 gün önce mailime cevap gelmişti hesabın incelenmesi bitmedi diye 3 oldu bi daha ne mail geldi nede hesap açıldı son günler hesabımı açılan varmı yani acaba devam ediyorlarmı hesapları onaylama gerçekten ?
    Diye sormstum ama soru arada kaynadı gitti :(
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.