Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • murat bu arada o mesaj sana özel değil herkese o mesajı atıyorlarmış yani mesajının icerigini bile bakmamis olabilirler ..İstersen bi 10 gün daha bekle sonra çok da ciddiye alma derim keza açmazlar herhalde 20-30 gün bekletip de.Gecen hafta kullanıcıların cok büyük kısmını actılar zaten yani neyi inceliyorlarmış cok merak ettim , oyalamiyorlardir umarım demekten baska bu firmaya birsey denmez keza akıl sır ermez yaptıklarına.
  • eyw. benimde umudum kalmadı zaten açacaklarına o kadarda aktif paylaşım yapıyodum dosya yüklüyodum bir tek bile w*rez yoktu streamin senden başka birine yardımcı olmayı seven yok sağolasın iyiki varsın :)
  • estagfurullah dostum , dedigim gibi akıl sır ermeyen bir firma ..Simdide kırmızı gozuken dosyalarimin bir kısmını silmisler, bir kısmının da isimlerini degistirmistim onlari da tekrar tos'dAn engellemisler .Yani paylasim yapmama yada gelirim olmasına bakmayacaklar ve 1 ay'a kalmaz senin yanına gelicem gibime geliyor, Artık ortak bir site ararız

Bu arada kendi sitesi olanlar uploaded.to ve filesmonster'i (özellikle hesap satışı icin ) , kendi sitesi olmayanlar (yada kendi sitesinden ciddi geliri olmayanlar) depositfile 'i deneyebilirler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Şubat 2012; 16:05:13 >
  • oronda biterse bu piyasada başka kimse dayanamaz bence :)
  • evet en az çalan istisnasız oron ve sonic'di ..Sonic mefta oldu bana da kalan bu emeğim nurum** kaldı sonic'den ..

Aman oron bizi bırakma :(

**
     Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Şubat 2012; 23:37:01 >
  • Şu paypalla pre alma olayını halletselerde satıslar yukselse böle 1gun satıs war 2 gun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Şu paypalla pre alma olayını halletselerde satıslar yukselse böle 1gun satıs war 2 gun yok

Aaaah Ahh Nerde kaldı o günde 50-100 dolarlar
  • sen de ağlıyorsan biz bitmişiz , uploaderlerlık bitmiştir dağılın beyler

Yalnız paypal sorununu yaşayan tek firma oron değil zannedersem (forumlardan okuyorum), umarım genel bir tavra dönmez bu paypal'in filesharing sitelerine yaptığı.

** bu arada sizlerden ufak bir ricam olabilir mi ..sitem icin link değişimi yapıcam wj, dp dışında bana özellikle a*ult konusunda aktif bir forum'u özel mesaj ile iletebilir misiniz ? ..A*ult 'unda türlerinin oldugunu ve bizim gibi sitesinde filesharing sitelerinin linklerini yayinlayanlarin ozellikle abd ve ingiltere menseyli forumlarda pek sıcak bakilmadigini gözlemledim ..Yani ozellikle tube & video tarzı siteler yada er*tik icerikli bloglar 'in reklam, degisim ve link satısına izin veriyorlar , bizimki gibi siteler ''legal a*ult blog '' kapsamına girmiyor .Bu da ufak bir izlenimim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 18 Şubat 2012; 15:25:10 >
  • Siteye saldırı mı var acaba. Saat 3 ten beri çok yavaş (upload/download/sayfa içi geçişler).
  • sayımlar en azından satışlarla ilgili bir sıkıntı yok ancak dedigin gibi ben de de bazen sayfalar 5-10 saniyede açılıyor ..Dedigin gibi saldırıdır kuvvetle muhtemel.
  • Streamin dostum bu oronun gunluk indirme kotası ne kadar ? 20 gb tı bıtırdım (4gunde)

suan böle bır yazı cıkıyor

İndirme sınırına ulaştınız: 20000 Mb
    Yeni bir Özel Kullanıcı Hesabı alıp indirmeye devam edebilirsiniz.

Ben 20gbtı gunluk sanıordum
  • olur mu canım :D ..toplam kotası 20 gb 'dir.

3 günlük toplam 20 GB`lık bir kota mevcut zannedersem.20 gb 'i asarsan 1 gün bekleyip tekrar verilen limit kadar cekersin.
  • bu arada hesap onaylanması icin bekleyen arkadaslar icin üzücü olabilecek bir haber aktarayım umarım dogru degildir ancak gene türk bir arkadasın wj'de yayinladigi ''oron destek'' elemani ile gorusmesi

Eleman acık bir sekilde hesap incelenme sürecinin bittigini ve eger hesabiniz acilmamissa açılmayacagini aktarmis.

http://www.stooorage.com/show/1080/5641094_kalderon.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Şubat 2012; 18:07:30 >
  • gerçektir o kadar cinski oron sadece adult içerik vardı hiç hile falan hiçbirsey yoktu kapandıgının ertesi gün mail atmaya başladım adamlar ne açtılar nede cevap verdiler
  • Satışlar bıçak gibi kesildi 5 gündür tık yok
  • kredi kartı ve webmoney tarzı yöntemlerde paypal'in yerine alamiyor anlamışlardır bunu..Bu arada paypal ödemesi onaylanan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 20 Şubat 2012; 16:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

kredi kartı ve webmoney tarzı yöntemlerde paypal'in yerine alamiyor anlamışlardır bunu..Bu arada paypal ödemesi onaylanan var mi ?

Ayın 14'unde istemiştim onaylanmadı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: badmurat

gerçektir o kadar cinski oron sadece adult içerik vardı hiç hile falan hiçbirsey yoktu kapandıgının ertesi gün mail atmaya başladım adamlar ne açtılar nede cevap verdiler

adult içeriğinde ne olduğu önemli olabilir benim açıldı ama bende mesela digitalplayground gibi büyük şirketlerin filmleri yoktu...
  • bu arada bu oron'un filtre sistemi beni oldurecek .. 140 dosya attim ftp ile ancak panele 74 tanesi yansımış
  • Orijinalden alıntı: streamin

kredi kartı ve webmoney tarzı yöntemlerde paypal'in yerine alamiyor anlamışlardır bunu..Bu arada paypal ödemesi onaylanan var mi ?

Benim onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikkus31 -- 20 Şubat 2012; 18:40:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.