Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORON'dan ödeme alan varmı arkadaşlar hala tık yok bende
  • gelmedi daha.. ben de son 5-6 gündür satışlarda fena halde düştü ..Benzer durumda mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

gelmedi daha.. ben de son 5-6 gündür satışlarda fena halde düştü ..Benzer durumda mısınız ?

son 15 gunde 4 yada 5 satışım oldu, onuda geçtim içerideki parayı yollasalar bari, vps'e bile ödeme yapamadım
  • quote:

gelmedi daha.. ben de son 5-6 gündür satışlarda fena halde düştü ..Benzer durumda mısınız ?

Evet aynen ne satış var nede ödeme
  • şaka gibi gelecek ama ''paid '' gozukmesi paranizin paypal'a geldigi anlamına gelmiyormuş bir de gerçekten gelip gelmedigini kontrol etmeniz gerekiyor mus keza wj 'de pek cok eleman ''paid'' gorup paypal 'a girdiklerinde sürprizle karşılaşmışar

bu arada gelen yok giden yok , satışlar kesat malesef. ..Son durum budur şu an itibariyle.
  • quote:

şaka gibi gelecek ama ''paid '' gozukmesi paranizin paypal'a geldigi anlamına gelmiyormuş bir de gerçekten gelip gelmedigini kontrol etmeniz gerekiyor mus keza wj 'de pek cok eleman ''paid'' gorup paypal 'a girdiklerinde sürprizle karşılaşmışar

bu arada gelen yok giden yok , satışlar kesat malesef. ..Son durum budur şu an itibariyle.

Sizlerin yine paid gözukuyor benimki hala pendingte şubat 14'te istedim üstelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

şaka gibi gelecek ama ''paid '' gozukmesi paranizin paypal'a geldigi anlamına gelmiyormuş bir de gerçekten gelip gelmedigini kontrol etmeniz gerekiyor mus keza wj 'de pek cok eleman ''paid'' gorup paypal 'a girdiklerinde sürprizle karşılaşmışar

Sizlerin yine paid gözukuyor benimki hala pendingte şubat 14'te istedim üstelik

Ben senden 4 gün önce yani 10 şubatta istedim hala pending.. İlk 1-2 hafta support'a gönderdigim mesajlara yanıt veriyorlardı şimdi o'da yok. Ne ICQ'dan ne support'dan yanıt alamıyorum. WJ'de, Digitalpoint'de başlıkları da kapattırdılar. Resmen paranın üzerine yattılar. Kötü olanda ben hiç çalışmadığım halde sürekli satış oluyor. Dosyalarım üzerinden para kazanıyor ama bana ödemiyorlar... 1 hafta daha ödemezlerse blogumu kapatacağım ve dosyalarımı sileceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomizer43 -- 7 Mart 2012; 13:15:20 >
  • F.ophilia MediaFire ı eklemiş bu MediaFire hakında bilgisi olan varmı affiliate programı gördüğüm kadarıyla yok
  • oron'a ciddi rakip olacak olsa asla eklemezler dostum.Rapidshare ayarında herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Mart 2012; 13:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

F.ophilia MediaFire ı eklemiş bu MediaFire hakında bilgisi olan varmı affiliate programı gördüğüm kadarıyla yok

RS yerine

MF full hız verdiği için eklenmiştir.

sevabına yükleyecen hayır işi
  • eger premium alırsanız, 200 mb ustune dosya eklediginizde
    sizden kota parası kesebiliyorlar bu yuzden 200 mb ustu dosya paylaşmayın
    prem alırsanız
  • ee gelen giden ?
  • babayi almak diye buna deniyor iste
  • quote:

ee gelen giden ?

Gelen birşey yok dostum bedavaya çalışıyoruz 0'ı tükettik
  • ap ve wmz ile de gelmedi paralarınız yani , pp zaten bitmişti ..E hangi yömtem kaldı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Mart 2012; 23:02:31 >
  • quote:

ap ve wmz ile de gelmedi paralarınız yani , pp zaten bitmişti ..E hangi yömtem kaldı acaba ?

bılmıyorum lakin bildiğim birşey var çoğu forum kapandı ve kapanmayada devam ediyor..
  • Valla ben ümidi kestim artık. Para falan beklemiyorum. Bunlar para mara ödemezler. 300 $ 1 aydır bekliyor.
  • Ödeme alan varmı beyler ? ( komik bir soru oldu idare edin )
  • Hala beklemedeyiz ama ümidi daha kesmedim kredi kartı yada PP geri gelmeden ödeme yapmiycaklar anlaşılan
  • sen de satışlar nasıl.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.