Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok düştü nerdeyse tamamı sms ile 1 günlük satış yada reseller
  • insanın sinirlerini bozarcasına dosya silmeye de başladılar ..Artık günde 50 'inin altında dosyam silinmese şaşırıyorum ,siz de de öle mi ?
  • bb forumunda paylaşıyorsan orada acayip siliyorlar
  • sms ile premium almak nasıl yapılıyor? 20 tl ve 5 tl 2 kez sms mi göndereceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

sms ile premium almak nasıl yapılıyor? 20 tl ve 5 tl 2 kez sms mi göndereceğiz

Dostum boşver ne presi alıcaksın para verenmi kaldı valla battığımı resmen açıklıyorum şuan
  • hayır ödemedikleri sürece nereye kadar neyi satacaksın ? ..günde 100 dolarlık hesap sat ama 6 ay sonra ödeyecez deseler devam edicek misiniz ? ki her an hesap banlamalarına ve paraların üzerine yatmaya da başlayabilirler ..Bu başlıkta bunu not olarak düşeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hayır ödemedikleri sürece nereye kadar neyi satacaksın ? ..günde 100 dolarlık hesap sat ama 6 ay sonra ödeyecez deseler devam edicek misiniz ? ki her an hesap banlamalarına ve paraların üzerine yatmaya da başlayabilirler ..Bu başlıkta bunu not olarak düşeyim

Yeni çıkan hostlara bakıyorum affialiteyi anında kapıyor adamlar kime nasıl guveneceğiz Çok dardayım, meğerse burdan aldıgımız paralarla gecınıyormusuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

hayır ödemedikleri sürece nereye kadar neyi satacaksın ? ..günde 100 dolarlık hesap sat ama 6 ay sonra ödeyecez deseler devam edicek misiniz ? ki her an hesap banlamalarına ve paraların üzerine yatmaya da başlayabilirler ..Bu başlıkta bunu not olarak düşeyim

Yeni çıkan hostlara bakıyorum affialiteyi anında kapıyor adamlar kime nasıl guveneceğiz Çok dardayım, meğerse burdan aldıgımız paralarla gecınıyormusuz

Haklısın dostum gerçekten burdan aldığımız paralarla geçiniyormuşuz 1 ay para almadım BATTIM
    nolcak bakalımbu işin sonu ümidim de tükenmeye başladı
    gerçi yeni biriki site çıktı Asfile Fiberupload gibi ama umarım onlarda kepenk kapatmaz yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Haklısın dostum gerçekten burdan aldığımız paralarla geçiniyormuşuz 1 ay para almadım BATTIM
    nolcak bakalımbu işin sonu ümidim de tükenmeye başladı
    gerçi yeni biriki site çıktı Asfile Fiberupload gibi ama umarım onlarda kepenk kapatmaz yakında

Asfile uye olayım dedimde adamlar üye alımını kapamış
  • Extabit kullanıp memnun olan var mı? Fiberupload'da gizli maddeler var. Premium üyelerin inaktif dosyaları 60 gün saklanıyor, silinen dosyadan gelen satış geri alınıyor gibi.

Ah Oron ah işsiz bıraktın resmen bizi.
  • Para alabilen varmı acaba
  • pp subat 12 'den beri bekliyorum ..bunlar haziran -temmuz gibi öderler gibime geliyor ki o zamana kadar hesabi kapatıp paranın üstüne yatmazlarsa ..

Güvenilebilecek bir firma değil bunu pekçok kez kanıtladı bize
  • 10 şubatta istedim. 16 mart'da approved oldum. Hala bekliyorum... Bu arada 1 aydır işi falan da bıraktım. Upload yapmıyorum link paylaşmıyorum. Arada 0.90 dolarlık kazançlar geliyor... 1 günlük premium seçeneği koymuşlar. Adam dosyayı indirmek için 1 günlük alıyor. Böyle para mı kazanılır? Bu site artık bitmiştir... Boşa uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomizer43 -- 27 Mart 2012; 21:28:45 >
  • kredi kartı yada pp geri delmedikçe dediğin gibi çok zor.
  • yalnız şöle bir duyum aldım ..Özellikle yüksek geliri olup foırum&site sahiplerine ödeme yapmaya devam ediyorlarmış ..Bu bilgiyi dogrulayabilecek bir arkadaş varsa seviniriz.Keza iyice niyeti bozduklarının göstergesi olacak bu ..

Yani milleti bekletip bekletip banlamaya baslayacaklar ancak gelir gurubundaki 1000 'de 1 'lik adamlarla (günde 100-1000 dolar arası kazanan) devam edecekler ..Bunun teyiti geldigi anda 6 tb dosyamı silicem.
  • quote:

yalnız şöle bir duyum aldım ..Özellikle yüksek geliri olup foırum&site sahiplerine ödeme yapmaya devam ediyorlarmış ..Bu bilgiyi dogrulayabilecek bir arkadaş varsa seviniriz.Keza iyice niyeti bozduklarının göstergesi olacak bu ..

Yani milleti bekletip bekletip banlamaya baslayacaklar ancak gelir gurubundaki 1000 'de 1 'lik adamlarla (günde 100-1000 dolar arası kazanan) devam edecekler ..Bunun teyiti geldigi anda 6 tb dosyamı silicem.

iyide dostum kredi kartıyla alım yok, paypalla yok..Hani çok kazanan adamlar bu durumda nasıl hala çok kazanacaklar ? webmoneylemi ? alertpaylamı pre alan var ?
  • dostum reseller hakkı vermiş olabilir bu tiplere.Biliyorsun reseller 'de paypal ve kredi kartı sorunu yok zaten benim şu son 20 gündür satışlarımın tamamı reseller üzerinden ..Yani cok kazanan adam için yöntem mi yok , çakallık mı yok ? İlla bulunur bir yol.
  • kredi karti olayi acilmis beyler dun yoktu baktim bugun aktif gozukuyor.
  • kredi kaltı uyelik almak tam bir ahmaklık filepost da bi kez o hatayı yaptım
    adamlar 1 ayda 2 kez para cekmeye kalkdılar (15 gun sonunda da )
    allahdan kart sanal kart oldugundan tek cent alamadılar.
  • gelir açısından değisen birsey var mı sizlerde bu kredi kartı olayından dolayı ? (hoş yeni açılmış ama ..)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.