Şimdi Ara

örnek : Dolandırıcılık siteleri ve reklamını yapan bilindik siteler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar fotolarda görüleceği üzere chip online sitesindeki "Türk halkı acayip online hileyi kullanarak pazarlığı yakalıyor." bir reklam dikkatimi çekti ve haber diye tıkladım ordan bir kaç değişik url bir birine yönlendirdi ve link haber niteliğinden çıkıp reklama dönüştü ama başlık aynı başlıkla başladı neyse merak ettim okudum yok 10tl ye iphone alanlar (ki şarj kablosunu alamazsınız) 5tl ye ps alanların facebook yorumu var neyse bu yorumun ait olduğu kişilerin üzerine tıklıyorum ama link açılmıyor , ulan dedim birde şu kadının fotosunu bir internette arayayım dedim kadınların isimleri farklı , idil başakın ismi alba diaz, ayşenin ismi lucia vs çıkıyor baktım hazır dolandırıcılık sitesi kaynağa baktım reklam firması (ligatus) reklam verdiği sitelere baktım aman tanrım dedim! hürriyet (ki daha önce hürriyette bu tür reklamlara rastlamıştım) milliyet msn falan bu firmalar böyle dolandırıcılık ve kandırmayla ilgili nasıl reklam alabilir? diye kendime sordum ve siz dh üyelerine de göstereyim dedim, iyi forumlar.

milliyet

chip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Şubat 2016; 21:38:34 >

• Para meselesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.