Şimdi Ara

Güvenilir spor malzemeleri satışı yapan bir site?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada ve gittigidiyor hariç güvenilir spor malzemeleri bir site ismi verebilirmisiniz?

• spormarketim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

spormarketim.com

katılıyorum. ben bu siteden ayakkabı ve şort aldım. gayet memnunum. tavsiye ederm
  • Cevap için teşekkürler arkadaşlar
  • http://www.barcin.com/

izmirin büyük spor mağazası. ben bolu da okuduğum için iki kere falan sitesinden alışveriş yaptım daha önceden mağazadan yaptığım alışverişlere güvenerek.

bence çok güzel bir hizmeti var. gayet güvenilir. online olarak messenger ile iletişime geçebiliyorsunuz.
    son aldığım krampon ayağımı sıktı 7 gün içinde geri gönderdim. büyük numarası kalmadı ve iade aldılar sorgusuz sualsiz alıyorlarmış zaten.
    burayı da kullanabilirsin bence çok güzel hizmetleri var ben memnun kaldım. diğer siteye de bir bakıcam arkadaşlar.
  • Sahsi düşüncem internetten almamanız yönünde deneyerek almak en güzeli ve site olrak yine arkadsların dediği gibi barcin iyidir fakat biraz tuzlu olabilir magazalara göre . ykm boyner gibi büyük magazaların da sitelerine bakabilirsiniz .
  • Reklam yapmiyorum ama heryerde 140 tl olan adidas baktim 89 tl. Hatta sadece dhye ozel indirim kuponu Gelmiş. Ama konu kapanmis. Neyse 89tl + 5 tl kargo

94 tlye aldim.pazartesi kargoya veriyor. Carsamba gelip gelmedigini aciklarim burda. Siteyide aciklarim. Adam dedi adidas indirim yapmis, onun icin bunlarda indirim yapmis.

Eger dh deki konu kapanmasa 10 tl ucuz alacaktim. boynerde ayakkabiyi gordum. Iyikide gormusum, 43.5 Sandigim ayakkabi, 44.5 çikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk-Engineer -- 25 Mart 2012; 13:49:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Reklam yapmiyorum ama heryerde 140 tl olan adidas baktim 89 tl. Hatta sadece dhye ozel indirim kuponu Gelmiş. Ama konu kapanmis. Neyse 89tl + 5 tl kargo

94 tlye aldim.pazartesi kargoya veriyor. Carsamba gelip gelmedigini aciklarim burda. Siteyide aciklarim. Adam dedi adidas indirim yapmis, onun icin bunlarda indirim yapmis.

Eger dh deki konu kapanmasa 10 tl ucuz alacaktim. boynerde ayakkabiyi gordum. Iyikide gormusum, 43.5 Sandigim ayakkabi, 44.5 çikti.

sitenin adını da söyleseniz belki almak isteyen olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletrehberi -- 25 Mart 2012; 18:57:30 >

• barçın 'ın sitesinde de güzel indirimler oluyor. en azından outletlerdeki fiyatlar oluyor. onlardan da düşük fiyatı olan ürünlerde oluyor. barçın ı kesinlikle tavsiye ederim, hizmetlerinden bu kadar memnun kalmasam buraya yazmaya tenezzül etmezdim :)
  • www.spormarketim.com dan rahatlıkla ürün alabilirsiniz toksöz sporun sitesi ve bünyesinde birçok markayı barındırıyor.www.speedspor.com
  • teşekkürler
  • korayspor.com

bide yalıspor.com
  • gitti gidiyorda cok pahali be kardes;;gecen bi abimiz 2 adet kisa bar almis birtane gondermisler tavsiye etmem--bicok site varda cok pahali istersen internetten al daha ucuza gelir bi site varWww.spor77.com diye bi bak belki isine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faydaliyazilar -- 13 Mayıs 2012; 2:36:56 >
  • Hertürlü spor malzemesi orjinal ithal ve piyasa fiyatının yarısına bana ulaşın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korayspor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.