Şimdi Ara

Orjinal teyp dışında teyp kullanmak aracın beynine zarar verirmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar peugeot 206 plus aracım var orjinal teybin usb özelliği olmadığı için sony marka teyp taktım...Fakat bi akrabam farklı teyp takmanın aracın beynine zarar vereceğini söyledi bana saçma geldi ama sizede sorayım dedim doğrumu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 13 Ağustos 2016; 18:59:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır niye olsunki, şöyle bir şey var ama, immobilizet şifresi bazı araçlarda teyp üzerinden giriliyor o iş nasıl olur onu bilemedim şimdi.

• Bi alakası olacağını sanmıyorum etkisi olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca istediginiz teybi takabilirsiniz, beyine zarari olmaz. En fazla orjinal hopatlorler cok gucsuz, yeni teybin cikisi guclu ise ve ustune sesi cok acarsaniz hoparlorlere zarar verirsiniz.

Bir de yol bilgisayari entegre ise bazi ayarlari yapamazsiniz (mesela astrada saat ayari teyp uzerinden) ve direksiyon tuslarini kullanamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Hayır niye olsunki, şöyle bir şey var ama, immobilizet şifresi bazı araçlarda teyp üzerinden giriliyor o iş nasıl olur onu bilemedim şimdi.

O konuda benimde bilgim yok hocam peugeot kullananlar bilgilendirirse iyi olur ama sorun olmaz heralde

• Hocam yol bilgisayarı olmadığı için sorun yok :D

• Hayır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Hayır niye olsunki, şöyle bir şey var ama, immobilizet şifresi bazı araçlarda teyp üzerinden giriliyor o iş nasıl olur onu bilemedim şimdi.

O konuda benimde bilgim yok hocam peugeot kullananlar bilgilendirirse iyi olur ama sorun olmaz heralde

Bende de 206 sedan var daha geçen hafta 6 pionner hoparlör ile birlikte birde aynı marka teyp taktırdım. Usb girişi olması çook işime yaradı. Çokta güzel ses alıyorum

• sıkıntı yok hocam teyp hiç bir şeye zarar vermez rahat olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim rahatladı arkadaşlar teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.