Şimdi Ara

Orjinal oyunlar neden cd/dvd ile çalışıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafayı yiyeceğim okadar para vermişim bide dvd'im çiziliyo tak çıkar tak çıkar korsancılar bunu çözüyor bu herifler niye uğraşmıyor ya?

• Aynen. Orj. Assassin's creed var dvd'yi takıp çıkarmaktan sıkıldım. Neredeyse orjinal oyuna no-dvd crack uygulucam.
  • Son derece sinir bir olay harddisk bolsa dvdnin imajını alıp sanal sürücüye yükleyip öyle oynanabilir. Olmadı no-dvd crack
  • En iyi çözüm sanal dvd sürücüsüne yüklemek olur herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Aynen. Orj. Assassin's creed var dvd'yi takıp çıkarmaktan sıkıldım. Neredeyse orjinal oyuna no-dvd crack uygulucam.

Oyun crack leyen gruplar bu yüzden tutuklanmıyor işte.Savundukları şey sürekli dvd takıp çıkarmanın hem sisteme hem de dvd ye zarar vermesi.No-dvd crack uygulamanızda herhangi bir sorun yok ancak sanal sürücüyü tercih etmeniz daha güvenli gibi geliyor.
  • en temizi sanal sürücü.yap imajını ultraiso ile kullan ultra isonun sanal sürülerini.tabi bu ekstra HDD demek ama HDD dediğin nedir ki
  • Direk image e gerek yokki,mini-image de işini hayli hayli görecektir.Boyutları çok düşük zaten mini-image lerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Direk image e gerek yokki,mini-image de işini hayli hayli görecektir.Boyutları çok düşük zaten mini-image lerin

mini image ne oluyor biraz açar mısın
  • İçi boş oluyor,ama bilgisayar dolu gibi görüyor.Anlatamadım ama neyse :P No cd uygulamakta bir sakınca olmaz sanırım,zaten online bir oyun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Direk image e gerek yokki,mini-image de işini hayli hayli görecektir.Boyutları çok düşük zaten mini-image lerin

mini image ne oluyor biraz açar mısın

Aslında oyunlar Dvd veya Cd den herhangi bir dosya gereksinimi duymuyor 1-2 dosya ismi dışında.Yani ilginç bir yöntemle içi gerçekten doluymuş gibi gözüküyor, yani kendin baksan dvd ye girip sağ tıklayarak normal image boyutunda görürsün ama aslında sadece dosyaların hayaletleri ordadırBu yüzden mini-image çok düşük boyutlarla oyunu açmanı sağlıyor, örnek vermek gerekirse gta:sa nın mini-image i 561kb[:)"crack" lerden çok daha yaygın bir uygulamadır ve elindeki oyunun legalliğine falan zarar vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 6 Eylül 2008; 9:26:10 >

• bu mini imageleri yapmanın bir sırrı var mı biz yapabilir miyiz bunlardan
    yoksa sitelerden mi indireceğiz
  • Başlı illegal siteler her oyun çıktığında bunları yayınlamaktadır.Ama bunları indirmenizde herhangi bir yasal sakınca yok çünkü oyuna doğrudan birşey yapmıyorsunuz.Sadece cd/dvd siz oyunu oynamış oluyorsunuzKendimizde yapabilir miyiz sorusunu hiç araştırmadığım için cevaplayamam ama sanmıyorum bunu yapabileceğimizi.
  • Hiç orjinal oyunum olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

Hiç orjinal oyunum olmadı

Benim olmuştu 7 YTL'ye Rome Total War almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

Benim olmuştu 7 YTL'ye Rome Total War almıştım.

Çok iyi ya bende istiyorummm
  • Cod5'i orijinal almayı düşünüyordum.
  • Orjinal oyunun sanal sürücüsünü alamazsınız. İzin vermez. Zaten öyle bir şey olsa crack gruplarına gerek kalmaz değil mi? Zamanında bende çok denedim sanal sürücü almayı(3-4 sene evvel) olmaz, isterseniz yine deneyeyim.
  • quote:

benim de normalde işim olmaz ama ps2'de pop t2t oynayınca ve pc oyunun çalıştıramayınca orjinal pop t2t olacaktım o kadar hırslıydım ama oyunun orjinalini almakta çok geciktiğim için kısmet olmadı diğer orj oyunlara şöyle bir göz gezdirmiştim bir salaklık yapıp 10 ytlye lotr aldım.kurup biraz oynadım ama fısss.sildim onu da akrabaya verdim zaten.demek ki her oyunun korsanı zamanla çıkıyormuş.

quote:

Orjinal oyunun sanal sürücüsünü alamazsınız. İzin vermez. Zaten öyle bir şey olsa crack gruplarına gerek kalmaz değil mi? Zamanında bende çok denedim sanal sürücü almayı(3-4 sene evvel ) olmaz, isterseniz yine deneyeyim .

ilginç.imajı almaya mı izin vermiyor yoksa imajını almana rağmen mi çalışmıyor?hani programla denedin?

• Uzun bir süre Nero kullandım. Imaj alırken hata veriyor. Nasıl bir hata olduğunu hatırlamıyorum, fakat olmadığı kesin.
  • orjinal oyuna parayı verdiyesen oyun senindir çoğaltıp satmadıktan sonra ister kırarsın istersen no dvd crack yaparsın para verdikten sonra no problem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.