Şimdi Ara

Orjinal albüm satın alır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Orjinal albüm satın alır mısınız?

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar bir anket yapmak istiyordum kaç zamandır. Bu güne kısmetmiş. Ben bir çok kez orjinal albüm satın almışımdır. Millet enayimisin ona para vereceğine internetten indir diyor. Peki siz orjinal albüm satın alırmısınız? Bu tarz sözlere mağruz kaldığınız oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 27 Ocak 2010; 23:22:20 >

• İnternetten indirdiğim 120 gb'a yakın müzik arşivim var.30 gb'ta yeni sildim.1 tane orjinal albümüm yok ama yavaş yavaş sevdiğim albümleri almaya başlayacam.
  • 20 küsür tane var.3 albüm için Kızılayda bir kitap evinin açılmasını beklemiştim sabah sabah.Korsan arşivim 50GB kadar...
    Yarın da bi arkadaşa doğum günü hediyesi alıcam albüm...
  • Sevdiğim sanatçıların, Evet.
  • İnternet ortamında albümleri 320kbps veya flac formatında bulabiliyorken para verip alacaklığım yok açıkcası..
  • Hayatımda bir tek Sagopa Kajmer'in orjinal albümlerini aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

İnternet ortamında albümleri 320kbps veya flac formatında bulabiliyorken para verip alacaklığım yok açıkcası..

Ondan sonra "sevdiğim sanatçı niye yeni albüm çıkarmıyor?" diye ağlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Planet

quote:

İnternet ortamında albümleri 320kbps veya flac formatında bulabiliyorken para verip alacaklığım yok açıkcası..

Sanatçı konserden yeteri kadar vuruyor parayı.

Ben kimseyi korsan kullanıyor diye suçlamam.Türkiye'nin şartları belli.Bir CD'ye o kadar para istenmez.Ayda 3 CD alsa,10 film de orijinal alsa o adam nasıl karşılayacak parasını?

Not:Yerli albüm olarak TTNet Müzik iyi bir alternatif olabilir,bayağı şarkı var gördüğüm kadarıyla.

• 130 Gb 'ı aştı arşivim ama çok çok sevdiğim bir grubun albümünü görürsem hemen alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Planet

quote:

Sanatçı konserden yeteri kadar vuruyor parayı.

Ben kimseyi korsan kullanıyor diye suçlamam.Türkiye'nin şartları belli.Bir CD'ye o kadar para istenmez.Ayda 3 CD alsa,10 film de orijinal alsa o adam nasıl karşılayacak parasını?

Not:Yerli albüm olarak TTNet Müzik iyi bir alternatif olabilir,bayağı şarkı var gördüğüm kadarıyla.

Savunduğun şey mantıklı birşey değil bunu sende biliyorsun.Adam parası yok diye değil aynı kalitede internetten indirebiliyor diye almıyor.

Ayrıca bir CD'ye ne kadar isteniyor?Bilgisayarı olan,IPOD'u olan,Psp'si veya her türlü o tarz zımbırtısı olan adam ayda 1 albüm alamıyor mu?Olmayana lafım yok, ama o adamda sınırsız internet kullanabiliyorsa ayda 1 albümde alabilir.Ötekileri internetten indirirsin tamam.Ama en azından alabiliyorken almamazlık yapmayın kardeşim, sadece en sevdiğiniz sanatçının, gruplarınkini orjinal alın yeter.

• en son kenan doğulu nun ilk albümünü almıştım. o zaman saçları uzundu. albümün adı "yaparım bilirsin" di. ondan sonra hiç almadım orjinal.
  • Orijinal album satın alma taraftarı değilim ama çok nadiren aldığım oluyor.Internet+ rapidshare sayesinde onbinlerce mp3’e kolayca ulaşılabilirken orijinal almak bana ters ..
  • tamam bende bir çok kez intertten indirdiğim oluyor. ama sevidğim bir sanatıçı olunca param varsa mutlaka alırım. en son adlığım albümler şebnem ferah ile mustafa sandal ın son çıkan albümleriyidi. birde marketin birinden teoma nın albümü aldım çok eski bir albümüydü alma nedenim fiyatının 50kr olmasıydı. Ama albüm orjinaldı. Eski albüm kimse almadığı için o kadar ucuz olmasıydı fiyatı diye düşünüyorum...
  • Eskiden alıyordum. 30'a yakın orjinal cd ve kaset var.
  • sagodan baska birinin albümüne para vermeyi düsünmüyorum 1 tl olsa da vermem forza download
  • lADY GAGA 35 liraydı kıydım aldim halbuki tüm şarkıları zaten bilgisayardaydı ama ona can kurban
  • Yeni konu açmamak adına buraya yorum yapayım... Bende almak istiyorum fakat kapıda ödeme yapabileceğimiz bir site var mı ?
  • 3-4 senede bir toplasan 5 albüm alırım. Gerçekten sevdiğim sanatçılar 3-4 senede bir albüm çıkarıyor çünkü.
  • dire straits (cd) , jethro tull (kaset) ve michael jackson (kaset) harici albüm almadım daha, bu yazdıklarımda 80 lerden kalma
  • 1- Orijinal
    2- Sevdiğim Türk sanatçılarının albümlerini alırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.