Şimdi Ara

ORITE 5.0 Mp digital camera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir dijital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. ORITE 'ın yeni fotoğraf makinası nasıl? (http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=586156&aType=product&catId=2782 ) 200 - 300 milyon arası tavsiye edeceğiniz bir fotoğraf makinası var mı?

• Arkadaşımda 3.1 mp liği vardı orite nin. Gayet iyi bence. 5mp liğinin de iyi olduğu duymuştum ama orite iyi markadır bence
  • 5MP olması önemli değil Çünkü sensörü CMOS. Bence Orite3210 da sizin işinizi fazlasıyla görecektir,yok daha iyi bişey derseniz de Orite'ın o modeli yerine CCD sensörlü bi makine almanızı tavsiye ederim.200-300e Kodak filan da alabilirsiniz...

Vc3210 incelemesi bizim sitede var bi gözatın isterseniz:www.teknolojik.net
  • CMOS sensörse kesinlikle alma derim... CCD sensör tercih et her zaman
  • Yiğitözcan' la cozb' u dinle bence. Orite nin o modeliyle sensörü panasonic bile olsa, sadece "gündüzleri" iyi fotoğraf çekebilirsin.(CMOS olduğu için). Gündüz fotoğraflarında bile gölgede kalan yerler çok karanlık çıkıyor........ O fiyata KODAK bulursun. CX62 ve CX42 serisinden.
  • orite mı? lensine bakın makinanın ne olduğunu anlarsınız[dont]...
  • yoo o kadar kötü değil hatta gündüz oldukça kaliteli resimler çekiyor ama bu makine düşük bütçelilere hitab ediyor. Eğer 200-300$ ı gözden çıkardıysanız elbette CMOS sensörlü bi makine alınmaz ama 150Milyona ancak Orite Vc3210 var malesef :-(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
    Bu paraya çok iyi, ben de kullanıyorum.(Orite) Tam amatör bir kamera.
    Paranız varsa 200-300$ bu aralıkta en iyi de Kodak derim.
  • bence orite 3para eder... ama 5 para etmez... 5 paraya canon tavsiye ederim... ama 3 paranız varsa o başka mesela tabii... :)
  • OguzKaganAslan
    +1

daha güzel bir anlatım olamazdı :)
    CX6230 "ccd 2.1" ya da Mustek Mcd4000 "ccd3,1"
    öneririm. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.