Şimdi Ara

GTA vice bölümleri GeÇMeK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
117.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • THE PARTY:
    Alışma turu bölümlerinden bir tane. Elbiselerinizi değiştirip albayın yatından kızını alıp istenen yere bırakın.

    BACK ALLEY BRAWLÖnce Kent’e gidip konuşun. Gidip aşçıyı dövün ve telefonunu alın. Yardıma gelen adamla kaçıp AmmuNation’a gidin.

    JURY FURY
    Haritadaki adamlara gidip arabalarını parçalayın. Beyaz saçlı olana bir kere vurmanız lazım. Kesinlikle öldürmemeniz lazım, yoksa kaybedersiniz.

    RIOT
    Önce kıyafetinizi değiştirmeye gidin. Sonra inşaat alanına gidip işçilerden birkaçıyla kavga edin. Çok fazla vurmanıza gerek yok, sıradan iki, uç kişiye yumruk atın. Kavga başlayacak ve kapılar açılacak. İçeri girip kamyonetleri yok edin.

    [ A ]AVERY CARRINGTON
    Kovboy ile konuştuktan sonra kıyafetinizi değiştirmeye gidin. Golf kıyafetlerini alıp, golf sahasına gidin. Demoda gösterilen adamı öldürün. En iyi yöntem arabasının önün kesip adamı dışarı atmak. Sonrası tekmelemek ve yumruklamak üzerine.

    DEMOLITION MAN
    Oyunun başları için zor bir bölüm. Kovboyla konuştuktan sonra inşaat alanının yanındaki kamyonete binip helikopteri kullanın. Her bombayı bina temelindeki varillerin yanına atın. Dikkat edin, tepeye çarpıp patlamayın ya da işçiler gelip sizi halletmesin. Dört bomba sonunda bina hallolacak.

    TWO BIT HITÖncelikle kıyafetlerinizi değiştirip bir çete üyesi gibi görünün. Sonra da haritadaki cenaze alanına gidip herkesi öldürün. Kaçan arabayı da kovalayın ve halledin. Arada tabutlar fırlatacak, onlara dikkat edin.

    [ C ] TREACHEROUS SWINE
    Oyunun başında gittiğiniz tekneden testereyi alın. Otele gidip şişman adamı doğrayın. Bir arabaya atlayıp polisten kaçın. Arabayı boyattığınız zaman bölüm bitecek.

    MALL SHOOTOUT
    Tekneden görevi aldıktan sonra alışveriş merkezine gidin. İkinci katta adamla konuşurken polis basacak. Adamı kovalayın, motosikletten düşmesini sağlayıp (ya da kovalarken ateş ederek) öldürün. Paketleri alıp tekneye geri dönün. Takip edildiğiniz için boyacıya uğrayıp izinizi kaybettirin.

    GUARDIAN ANGELS
    Lance ile buluşup Diaz’ın yanına gidin. Size bir buluşma için koruma olmanızı istediğini söyleyecek. Sağdaki merdivenlere tırman ve gelen herkesi öldürün. En sonunda bir motosikletli kaçacak. Onu yakalayıp halledin ve Diaz’a malları geri döndürün.

    SIR, YES SIR!
    Basit ama oyalayıcı bir bölüm. Amacımız bir tank çalmak. Askeriyenin mekanına gidin ve uygun bir zamanda tankın üzerindeki askeri vurun. Onu öldürdüğünüzde tankın kapısı açacak askerlerden biri ve dışarı çıkacak. Hemen girip tankı kaçırın. Polis peşinizi bıraktığında ve tank teslim edildiğinde görev bitecek.

    ALL HANDS ON DECK
    Silahları kuşanıp albayın tekneyi koruyun. Önce arka taraftan, ardından önden gelecekler. En sonunda helikopterler gelecek. Hepsi bitince teknenizi alıp gideceksiniz.

    [ r ] RICARDO DIAZ

    THE CHASE
    Evi kontrol edip adamı kovalayın. Çatıdan inip bir araba ya da daha iyisi önünüzdeki motosikleti kullanın. Kurşunlara dikkat edin, patlamayın. Sakın adamı öldürmeyin, yolun sonunda bir binaya girecek ve bölüm bitecek.

    PHNOM PENH 86
    Lance’in kullandığı helikopterden bina etrafındaki bütün elemanları öldürmeniz gerekiyor. Kurşunlar sınırsız ama fazla güvenmeyin, dibi boylamayın. Adamları hallettikten sonra bir de bina içini bitireceksiniz.

    THE FASTEST BOAT
    Diaz’ın saplantılarından biri de en hızlı tekneye sahip olmak. Limana gidin ve teknenin olduğu bölüme girin. Bina içinde bir kol var, onu indirin ve bota atlayıp Diaz’ın mekanına götürün.

    SUPPLY AND DEMAND
    Gene herkesi öldürme bölümü. Alın silahınızı ve katliam yaratın. Anlatılacak bir şey yok.

    DEATH ROW
    Lance Diaz’ın üzerine giderken yakalanıp rehin alınıyor. Vazifemiz onu kurtarmak. Arabayla ortama girip hemen saklanın. Çok fazla ateş edecekleri için araba patlayacak ve en azından dört, beş tanesini öldürür o patlama. Ardından Lance’in sağlığına dikkat ederek çabucak onu kurtarın. Sağlığı bitmeden hastaneye yetiştirin
    RUB OUT
    Diaz’ın malikanesine dalıp kim var kim yok öldürün. Artık kendi evinize sahip olma vaktiniz gelmişti. Bu görev bittikten sonra şehir içindeki başka yapıları da satın alabiliyorsunuz artık.

    SHAKEDOWN
    Beş dakika süreniz var, alışveriş merkezine girip bütün camekanları paramparça edin.

    BAR BRAWL
    Ödemeyi reddeden bir bar var. Kendine yeni korumalar almış. İki adamınızla birlikte oraya gidip korumaları halledin. Bar sahibi ile konuşun ve korumaların mekanına gidin. Herkesi hallettikten sonra motosikletle iki görevli kaçacak, onları da yakalayıp halledin ve bölümü bitirin.

    COPLAND
    Tam bela bir bölüm. Alışveriş merkezinde bir dükkanı bombalamanız lazım. Öncelikle haritada işaretli yerdeki önü açık garajın oraya gelin. Birkaç sivil öldürün, polisler gelecek. İki tanesi o garaja girince onların kıyafetlerini alacaksınız. Hemen yandaki polis arabasını da çalıp alışveriş merkezine gidin. Dükkana bombayı koyup kaçın.

    STUNT BOAT CHALLENGE
    Tekneye atlayın ve işaretlerden geçin. Kolay bir bölüm ve zaman yeterli.

    CANNON FODDER
    Ortamdaki çete kavgasına karışmanız gerekiyor. Karşı çetenin bütün elemanlarını öldürün, bir tane de çatıdaki uzun namluluyla ateş eden var, onu halledin. İşiniz bitince bölüm de bitecek.

    NAVAL ENGAGEMENT
    Tekneyle geldiğiniz yerdeki bütün adamları öldürün. Toplam uç tane çanta bulacaksınız, çantaları alıp kafeye geri dönün.

    TROJAN VOODOO
    Küçük arkadaşınızla birlikte bir çete arabası çalın. Çete arabaları bordo renkli, bandanalı sürücüleri olanlar. Diğer arabalarla buluşun ve fabrikaya gidin. Herkesi öldürüp bütün bombaları yerleştirmek için bir dakikanız var. Sonra hemen dış kapının sağında ve biraz gerisinde bulunan merdivenlere tırmanın. Böylece patlamalar olacak ve bölüm bitecek.

    JUJU SCRAMBLE
    Teyzemizin mallarını toplamamız lazım. Toplamda uç paket var. Hepsini toplayın ve polislerden kurtulduktan sonra teyzeye geri dönün.




    BOMBS AWAY!
    Bir model uçak ile uç tekneyi bombalayacaksınız. Pike yapmak en kolay yöntem ama dikkat edin, fazla yaklaşırsanız sizde patlarsınız. Tekneler bittikten sonra bir de araba kaçacak, onu da halledin ve kurtulun.

    LOVE JUICE
    Gidip uyuşturucu satıcısı ile buluşun. Sizin paranızı alıp kaçacak, peşine düşüp cezasını verin. Telefon geldikten sonra gidip Mercedes’i (albayın kızı) alıp stüdyoya bırakın.

    PSYCHO KILLER
    Deli ve hızlı katilin tekini bir limuzinle yakalamanız lazım. Diyecek bir şey yok, sürücülük yetenekleriniz çok önemli.

    PUBLICITY TOUR
    Radyodan grubu alıp konser alanına götürmeniz lazım ama arabada belli bir süratin altına inerseniz patlayacak olan bir bomba var. Birileri Keanu Reeves’i bulsun. Hiç durmadan ortalıkta dolaşmanız lazım, yavaşlarsanız bar dolacak ve bölüm bitecek. Bir taktik olarak, havalimanına gitmeyi deneyebilirsiniz. Benim ihtiyacım olmadı ama bomboş alanda kafanıza göre zaman geçirebilirsiniz. Birkaç dakika sonra bomba iptal edilecek. Adamları konser salonuna götürdüğünüzde bölüm bitecek.

    ALLOY WHEELS OF STEEL
    Bir motosiklet yarışı. Ya adamları devirin ya da çok iyi yarışın. Sizin becerilerinize kalmış bir bölüm.

    MESSING WITH THE MAN
    En kalabalık ve trafiği olan yere gidin ve sağa sola ateş edin. Polis gelsin, onları da öldürün. “Chaos” çizginiz dolunca bölüm bitecek.

    HOG TIED
    Bizim elemanın motoru çalınmış, geri almamızı istiyor. Dışarı çıkıp bir motor alın. Sahil yoluna geri dönün (dükkanın önünde durunca sağa gidin). Yolun haritada bir sağa, bir de sola döndüğu bir köşeye geleceksiniz. Sağa dönüp hızlanın. Yolun sonunda sağ taraftaki merdivenden atlayın. Karşı çatıya geçiip aşağıya inin. Elemanları halledip motoru alın ve kaçın.

    SPILLING THE BEANS
    Limana gidin ve gemiye çıkın. En üst kata varınca, sahte para tabakalarını alacaksınız. Onları kağıt basım mekanınıza götürün.

    HIT THE COURIER
    Limana gidin, bir helikopter gelecek. Helikopterden inen bayan başka bir araca binip kaçmaya başlayacak. Onu yakalayın ve öldürün. Öldüğünde bir çanta düşürecek. Onu alıp kağıt fabrikanıza götürün.

    NO ESCAPE
    Karakola gidip Cam Jones adlı mahkumu kurtarın. Önce katları çıkın ve güvenlik kartını alın. Sonra en alt kattan adamızı kurtarıp haritada gösterilecek yere (evine) bırakın.

    THE SHOOTIST
    Ammo-Nation’a gidip arka kapıdan geçin Phil ile konuşun. Sizden kendi rekorunu egale etmenizi istyecek ve birkaç atış yapmanız gerekecek. İki turlu yarışmadan sonra onu yenip bölümü bitireceksiniz.

    THE DRIVER
    Tek yapmanız gereken yarışı kazanmak. Düzgün sürücülük yetenekleri kullanılmalı.

    THE JOB
    Banka soygunu yapacaksanız. Tek kovalamanız gerekenler pembe noktalar. Her birine uğradığınızda işinizi bir sonraki adıma götürmek için gereken adımları öğreneceksiniz. Kasaya varınca kattan çıkıp banka müdürünü bulun. En sonunda da paraları toplayıp kaçın.

    GUN RUNNER
    Phil ile konuştuktan sonra haritanızda beliren tipleri öldürün. Bu kadar basit.

    BOOMSHINE SAIGON
    Uyuşuk kafayla Phil’i hastaneye yetiştirin. Bombayla kolunu koparacak akıllı adam. Hastaneye varınca çok fazla polis olduğu için, tanıdığı bir yere gitmek isteyecek. Haritadaki diğer noktaya bırakın ve bölüm bitsin.

    MISSION 1
    Altmış, yetmiş kadar dondurma dağıtın ve bölüm bitsin. Bunun için reklam müziğiniz çalarken durmanız gerekiyor. İnsanlar gelip alışveriş yapacaklardır.

    V.I.p
    Birini almanız gerekiyor. Yetiştiğinizde başka bir taksi adamı kaçıracak. Hemen takip edip o taksiyi halledin, adamı da alıp yerine bırakın.

    FRIENDLY RIVALRY
    Düşman taksi durağının uç taksisini patlatıp bölümü bitirin. Haritanızdaki sarı noktalara gideceksiniz.

    CABMAGEDDON
    Mercedes onu almanızı istiyor. Onu almaya gittiğinizde ise bir tuzakla karşılaşıyorsunuz. Diğer taksilerden 2 dakika boyunca kaçın. En sonunda gelen taksiyi de yok edin ve bölümü bitirin.

    CHECKPOINT CHARLIE
    Gene bir yarış olayı. Hızlı ve kıvrak olan kazanıyor.

    CAP THE COLLECTOR
    Sonny kente iniyor ve bizim dükkanlarımızı ele geçirmek niyetinde. Adamlarını öldürün ve onların ardından çıkanları kovalayın. Hepsini hallettiğinizde bölüm bitecek.

    KEEP YOUR FRIENDS CLOSE
    Herkesi öldürün, bölüm bitecek. Fazla anlatmayalım ki zira bu oyunun son bölümü.


    GTa Vice City !!! oyun hilesi
    THUGSTOOLS - Thug weapons

    PROFESSIONALTOOLS - Professional weapons

    NUTTERTOOLS - Weird weapons

    PRECIOUSPROTECTION - Full zırh

    ASPIRINE - Full sağlık (arabanızın aldığı hasar görünmeye devam edecek)

    YOUWONTTAKEMEALIVE - wanted seviyesini yükseltir

    LEAVEMEALONE - wanted seviyesini düşürür

    APLEASANTDAY - Güzel hava

    ALOVELYDAY - Harika hava

    ABITDRIEG - Bulutlu hava

    CATSANDDOGS - Yağmurlu hava

    CANTSEEATHING - Sisli hava

    LIFEISPASSINGMEBY - Zamanı hızlandırır

    BIGBANG - Tüm arabaları yok eder

    STILLLIKEDRESSINGUP - Yayaların giysilerini değiştirir

    FIGHTFIGHTFIGHT - Yayalar ayaklanır

    NOBODYLIKESME - Yayalar size saldırır

    OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - Yayalara silah verir

    ONSPEED - Daha hızlı yürüme

    BOOOOOORING - Daha yavaş yürüme

    WHEELSAREALLINEED - Arabaları soyar (arabaların kaportaları gider, sadece tekerlekleri kalır)

    COMEFLYWITHME - Uçan dodo arabalar (Bu durumda helikopteri düzgün kullanamazsınız)

    ICANTTAKEITANYMORE - İntihar

    GREENLIGHT - Bütün trafik ışıkları yeşil olur

    MIAMITRAFFIC - Trafik akışı hızlanır

    TRAVELINSTYLE - Uçan araba

    PANZER - Tank yaratır

    THELASTRIDE - Casket-car yaratır

    ROCKANDROLLCAR - Limuzin yaratır

    RUBBISHCAR - Çöp kamyonu yaratır

    GETTHEREFAST - Sabre turbo yaratır

    BETTERTHANWALKING - Caddy yaratır

    LOOKLIKELANCE - Lance skin

    MYSONISALAWYER - Lawyer skin

    ILOOKLIKEHILARY - Hilary skin

    ROCKANDROLLMAN - Rock 'n' roll skin

    ONEARMEDBANDIT - One armed bandit skin

    IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Mafiosi skin

    FOXYLITTLETHING - Mafiosi daughter skin

    WELOVEOURDICK - Scottish skin

    GETTHEREQUICKLY - Hızlı araba

    GETTHEREVERYFASTINDEED - Daha hızlı araba

    GETTHEREAMAZINGLYFAST - Çok daha hızlı araba

    FANNYMAGNET - Yayalar nişan aldığınız hedefe saldırmaya başlarlar

    CHEATSHAVEBEENCRACKED - Ricardo Diaz skin

    CERTAINDEATH - Tommy sigara içer

    CHICKSWITHGUNS - Silahlı bikinili kadın (Öldüklerinde silahları düşer)

    IWANTITPAINTEDBLACK - Trafik kilitlenir

    MIAMITRAFFIC - Yoğun trafik

    SEAWAYS - Arabalar suda yüzer

    DEEPFRIEDMARSBARS - zaman yavaşlatır

    gripISEVERYTHING - çöp adam gibi olursunuz

    LOADSOFLITTLETHINGS - herhangı bır yarayan şifre

    AHAIRDRESSERSCAR - arabalarla ılgılı

    PROGRAMMER - oyun saatın hızlandırır

    CHASESTAT - bılmıyorum?? ama ıse yarıyordur kesın??

    HOPINGIRL - sapıklık

    AIRSHIP - jet uçak ama bolumlr bıtınce verıyor


    arakdaslar bolum gecemeyenler olursa bana ulaşsınalr bende gızlı paketın resımlı yerlerı var msn den atarım burada paylaşırız







  • gta vicecity ne zamandan beri yarış oyunu oldu

    ha bir de alıntı yazmayı unutmuşsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 21 Ekim 2007; 17:35:41 >
  • çok saol yaf bende the job kalmıştım
  • güzel bir rehber olmuş :)

    bir iki ekleme de benden;

    -arabaya kız atmak sokaktaki fahişelerin birinin yanına arabayı yanaştırın, yanınıza gelir, 3-5 sn sonra arabaya biner. binmezse başka birinin yanına yaklaşın. gece saat 22 den sonra şansınız artar.
    kız arabaya binince arabayı ağaçların içine sokun ama arabadan inmeyin. az sonra araba sallanmaya başlayack bu sırada paranız azalır, ama can seviyesiniz 125 e çıkar

    -taksicilik yaparken çok büyük paralar kazanmak. sabırlı olun. her 5 arabada bir iyi para verir.

    1
    2
    3
    4
    5 500
    6
    7
    8
    9
    10 1000 mesela 45 yolcu taşırsanız 45. yolcuda 4500 alırsınız , toplam 60-70 olunca nerden baksanız 40-50 000 kazanmış oluyorsunuz ;)

    Ambulans şoförlüğü, yanlış anımsamıyorsam görevleri tamamlayınca can seviyeniz 125 e çıkar.

    Oyunda yapılacak her şeyi yapmıştım :) Tüm görevler, tüm binalar, tüm yarışlar




  • Ah ulan ah zamanında azmı oynadık

    alırıdm panzeri şehri birbirine katardim hey gidi gunler hey
  • GTA Vice City oynayanmı kaLdı bende yeni konu açıcam marioda bölüm geçmek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murtix7

    gta vicecity ne zamandan beri yarış oyunu oldu

    haklısın
  • Allah belanı vermesin senin bu nasıl bir horttur lan.Konunun tarihine baktım da daha o zamanlar GTA IV bile çıkmamıştı şimdi GTA V'yi bekliyoruz...
  • hocam konuya bak 2007 den kalma hayla yaşıyorsanız bana ulaşmanız mümkünmü acaba ? :D
  • arkadas 6 yil geriden geliyor heralde :D
  • Alıntı

    metni:
    Allah belanı vermesin senin bu nasıl bir horttur lan. Konunun tarihine baktım da daha o zamanlar GTA IV bile çıkmamıştı şimdi GTA V'yi bekliyoruz...

    Şimdi GTA VI'yi bekliyoruz dicemde konunun açılış tarihi az kala benden yaşlı oluyordu  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.