Bildirim
Orijinal 15 AYT matematik denemesi NASIL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben ilk 8 denemeyi çözdüm pek hoşuma gitmedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Neden beğenmediniz
başka bir deneme önerebilir misiniz -
Hocam bazı soruları çok anlamsız saçma geliyor
Zaman kaybı.
hangi denemeyi önerirsiniz -
ilk denemeler güzel sonrası kötü. geometri sorularını beğendim. -
Hocam hangilerini çözelim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence hiç alma bundan çok daha iyi denemeler var apotemi 345 karaağaç öneririm -
Sağ olun hocam ama aldım malesef hatta ilk 3 tanesini çözdüm . Karaağaç çözmeye başladım da sanki arada hatalı soruları var gibi geldi ama kaliteli. 345 de bayramdan sonra çözeceğim. Bir de apotemiye başladım.
Arada saçma sorular çıksa da genel anlamıyla sağlam bir deneme bence. Belki de rönesanstan( ) sonra çözdüğüm için öyle hissediyorum
Geosu 345 geosunun kalitesine yakın bir deneme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 17 Mayıs 2020; 19:46:58 >
Piyasadaki en sağlam ayt mat denemelerindwn biri. Hatalı soruları var ancak hepsi soru çözüm uygulamasında hata düzeltme başlığı altında düzeltilmiş. Soruları sizi delirtebilir ancak kesinlikle sizi 2ye katlar matematikte. Eğer ki diyorsanız ben dayanırım, netime takılmam kendi gelişimime bakarım alın.
metin daha mantıklı orijinal alacağınıza -
ilk 5 6 deneme güzeldi sonrası güzel gelmedi 9 tane çözüp bıraktım
rönesanstan sonra beni sarstı direkt. orada 35pluslar varken buradakiler söylenmez bilequote:
Orijinalden alıntı: cigerimsoldu
Arada saçma sorular çıksa da genel anlamıyla sağlam bir deneme bence. Belki de rönesanstan() sonra çözdüğüm için öyle hissediyorum
Geosu 345 geosunun kalitesine yakın bir deneme -
Param boşa gitti :(
Geometrisi güzel polinom soruları da güzel bazı sorularda anlam hataları var onun haricinde güzel bence
Bende tam tersi oldu sadece log ile polinom sorularını beğendim geo soruları pek hoşuma gitmedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ayt mat 15 net için hangi konular
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- trigonometrik fonksiyonların türevi müfredatta var mı
- hava trafik kontrolörü maaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X