Şimdi Ara

Orianna E skilini kısayola nasıl atıyoruz ? [SS'Li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Orianna'nın beleş olması dolayısıyla arkadaşla botlarla orianna çalıştık heroyu çözdüm sadece E skilini kendime atarken zorlanıyorum diğer kombolara alıştım gerçekten AP'ı yüksek olunca ciddi hasar veriyor fakat şu E skilini atarken zorlanıyorum açıkcası burdaki SS de adam yanına bir tuş eklemiş galiba o tuş sayesinde kendine kolayca E atılıyor yardımcı olur musunuz ?

Orianna E skilini kısayola nasıl atıyoruz ? [SS'Li]

• SS eklemişsin neyini anlamadın ki mb3 büyük ihtimalle mouse yanlarında bulunan tus.
  • evet doğru orada yazan tuşa bastığında direk sana atar Lissandra ulti için falan gerekli olan bir şey
  • İşte orda yazan MB3 nedir diyecektim (: mousenin yanındaki tuşlar demekki iyi oldu bu
  • Mb3 bildigim kadariyla mausenin 2 tusunun arasinda duran tekerlek sende o tusa ata rahat olur kullanmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

İşte orda yazan MB3 nedir diyecektim (: mousenin yanındaki tuşlar demekki iyi oldu bu

Doğru Mouse Button 3 tür yukarıdaki arkadaşında dediği gibi mouse ortasındaki tuştur heralde hiç denemedim
  • MB3 mause tuşu değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde shift farenin olduğu yere atar , alt tuşu ise self casttir , heal vs kendine de verilebilen şeyleri kendine vermeni sağlar.
  • Alt+3 yapmayı tercih et bence.
    Self cast öğrenirsin.
  • alt + e
  • Teşekkür ettim beyler yeni bir şey daha öğrendik ..
  • MB3 ü Mouse 3 yapmış bu işlemide Mouse Driverından MB3 ü ALT+E olarak kullanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darknessem

MB3 ü Mouse 3 yapmış bu işlemide Mouse Driverından MB3 ü ALT+E olarak kullanmış

Oha oha mouse driver'ına nasıl gitti olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muck*

quote:

Logitech G500 kullanıyorum kısayol tuş atamalarını driver sız yapamadıgım ıcın oyle dedim
  • Smartcast oyna direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

Smartcast oyna direk

Smartcast ile oynasada üzerine tıklamak zorunda.Diğer türlü üzerine tıklamadan yapıyor sanırım ()
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muck*

quote:

Logitech G500 kullanıyorum kısayol tuş atamalarını driver sız yapamadıgım ıcın oyle dedim

MB3 Mouse'un tekerleği hocam bunla driver'ın bir alakası yok.Yan tuşlar olsa ayarlanır dediğin gibi.

Ha tekerleğin tıkına bile görev atadıysa bilemeyecem.

• Polydos kullanıcısına yanıt
    Üzerine tıklamasına gerek yok , imleci kendi üstüne getirip skilli kullanması yeterli. Ben öyle kullanıyorum. Ayrıca sizden önde bir takım arkadaşı, rakibi kovalıyorken E ile topu adamın üstüne atıp daha sonra W ya basıp adamı yakalamasını sağlayabilirsiniz. En sevdiğim o , bir de tanka atıyorum topu. Adamların arasına ölümüne giriyor. Adamlar da buna girince ulti + w koyuyorum gg wp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

Smartcast oyna direk

Smartcast ile oynasada üzerine tıklamak zorunda.Diğer türlü üzerine tıklamadan yapıyor sanırım ()

alt e yaparsa direk kendine atar.
    Smartcast yaparsan kendi üstündeyse imleç kendine başkasındaysa başkasına atar
  • e+F1 kendine
    e+F2 soldaki senin takım arkadaşlarından en üsttekine
    e+F3 onun altındakine
    e+F4 onun altına
    e+F5 onun altına ben direk e+f1 yapıyorum böyle antin kuntin işlere gerek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.