Şimdi Ara

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki yıldır film çekmeyen Yılmaz Erdoğan, nihayet sessizliğini bozuyor. Usta yönetmen, 2005 yapımı ‘Organize İşler’in devam filmiyle beyazperdeye iddialı bir dönüş yapacak. Çekimler bu yaz başlıyor.

    Organize İşler 2: Sazan Sarmalı


    Yılmaz Erdoğan, elinde bulunan 30 senaryodan hangisini çekeceğine karar verdi. Erdoğan, önce 2005’te gösterime giren, 2 milyon 618 bin 244 kişinin izlediği ‘Organize İşler’in devamını çekecek. Başrollerini Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal ve Cem Yılmaz’ın paylaştığı, bir grup dolandırıcının yaşadıklarını hikâye eden ‘Organize İşler’in ikincisinin çekimlerine yaz aylarında başlanacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bazı yerlerde sürekli güldük, her sahnesi komikti filan diye yorumlar vardı. Ama gidince anladım ki insanımızın espri eşiği düşük, biri hapşırsa gülüyorlar sanırım. Komediden çok dram vardı, ilk filme göre çok geride kalmış. Oyuncu kadrosunun çok büyük oranda değişmesinin etkisi hissettirmiş kendini.

    Kıvanç iyi oynamış, sinemada izlemek için halk günü fiyatına düşmesi lazım. 20-30 liralık bilet fiyatını haketmiyor...
    Ne kadro var ne oyunculuk var ne doğru düzgün bir senaryo. Yukarıda biride özgü namal'a Tolga çevik'e ve demet akbağ'a laf atmış. böyle usta oyuncular yokken de gördük nasıl filmmiş. Tolga çevik olsaydı en azından daha da izlenebilir bir film olacaktı.

    Tuncer Salman da yoktu filmde. 1.filmi defalarca izledim efsane filmdir ama 2.cok kotu olmuş. Tam sinemaya gidiyordum Netflix e geldiğini duydum iyikide gitmemişim.
  • inşallah kaliteyi bozmaz. sevidiğim bir film. merakla bekliyorum.
    gerçi gösterime girmesi, 2 yılı bulur ama olsun..
  • Türk sinemasındaki sağlam komedi filmlerinden bir tanesiydi "Organize İşler" umarım devamında ilk filmdeki tadı ve ambiyansı bozmaz.
  • Son yıllarında en iyi komedi filmiydi. Umarım 2.si de ilki kadar güzel olur.
  • Vizontele ile birlikte en sevdiğim komedilerdendir Nasıl sevindim anlatamam
  • İlk film iyiydi bundan umutlu değilim umarım yanıltır beni
  • elinde bulunan 30 (!) senaryo mu? ahmet mithat kıskanırdı herhalde.
  • tabutun içinde ölüler ve diriler,
    ya tabutu taşıyanların içinde olacaksın ya da tabutun içinde
    ya da bu işi organize edenlerden olacaksın.
    ya sen, ya sen nerde olacaksın ?
  • İlk film bence hiç başarılı değildi Türü Komedi demişler bir kere ya güldüm ya gülmedim bu usta kadroyla anca bu kadar kötü film çıkabilirdi. umarım 2. filmi daha güzel yaparlar
  • İlk film güzeldi. Gerek kamera çekimleri, gerek görselliği, gerek esprileri ile keyifli bi filmdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tutturduğu film zaten
  • Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik'i kadrodan çıkarmış.
  • İlk film en iyi türk filmleri arasındaydı benim gözümde umarım ikinciside böyle olur. Ancak Tolga Çevik çıkartılması kötü olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yine birinci filmi gibi iyi bir yapım olur fakat Tolga Çevik'in çıkarılması beni üzdü.
  • 30 senaryosu olan yazar-yönetmen devam filmi çekmez. Çekerse o 29 senaryoyu toplasan bir film etmiyor demektir.
  • quote:

    Yılmaz Erdoğan, sevilen filmlerinden 'Organize İşler'in devamını çekiyor. Filmin oyuncu kadrosu ise yıldızlar topluluğu gibi: Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ ve Demet Akbağ.

    Cast çalışmaları başladı

    Hürriyet'ten yer alan habere göre; Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Organize İşler 2”yi tamamlayan ünlü oyuncu, cast’ı oluşturmaya başladı ve ilk olarak sektörün dev isimlerine teklif götürdü.

    Ocak 2019'da vizyonda

    Erdoğan, yine senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği “Organize İşler 2” için Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer ve Demet Akbağ’la anlaşma sağladı. Çekimler nisan ayında Köyceğiz’de yapılacak. İlk filmdeki karakterleri günümüze taşıyacak filmin vizyon tarihi ise 4 Ocak 2019 olarak planlanıyor.
  • Ben de diyorum sanki bu konuyu daha önce görmüş ve yazmıştım ama böyle bir konuda nasıl mesajım bulunmaz filan derken konuyu buldum.

    https://forum.donanimhaber.com/organize-isler-in-devam-filmi-geliyor--123834771

    @Thomas Anderson Hocam bi karar ver hangi konu ana konu.

    Konuya gelirsek Tolga Çevik'i her ne kadar çok sevsem de onun rolü ilk filmle bitti. 2. filmde yer alsaydı eğreti duracaktı. Gerçi bu senaryoya da bağlı ama hep aynı ama tanıdık isimlerle sürekli olarak devam filmi çekilmesi ve bunun her yapımda olması kadro-senaryo olayını biraz yapmacık hale getiriyor. Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer ve Demet Akbağ gerçekten büyük isimler. Özellikle bu isimlerin daha önce bu şekilde bir kombinasyona uğramamış olması daha da ilgi çekici. Mesela Cem Yılmaz ve Şahan aynı filmde, Ata Demirer ve Demet Akbağ da bu ünlülerle aynı filmde. Yılmaz Erdoğan Şahan, Ata Demirer ve Demet Akbağ ile aynı filmde. Bu filmi izleyeceğim garanti de bu sinemada mı olacak evde mi olacak orası vizyondayken gelecek yorumlara göre kesinleşecek.
  • ilk teaser geldi..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

    ilk teaser geldi..

    Teaser heyecanlandırdı. Uzun zamandır gerçek bir Türk sineması filmi izlemiyorduk. Bakalım, ben umutluyum.
  • Agzim sulandi valla cok guzel bi film olacak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.