Şimdi Ara

Ordudan Şehit Kubilay Mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene bugün, Cumhuriyet Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay (23 Aralık 1930) anılır. Genelkurmay Başkanları da yıllardır mesaj yayımlar. Geçen sene Hulusi Akar da yayımlamıştı.

Bu sene neden yok? Yaşar Güler neden yapmadı?

Düzenleme: Yeni sistemle (Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi) ordunun başı Millî Savunma Bakanı oldu gibi bir şey sanırım. Çok emin değilim bu durumdan. Fakat komuta kademesinin yaptığı gezilerde, denetlemelerde vb. Millî Savunma Bakanı Akar hep var. Öncülük ediyor. Açıklamalar, konuşmalar, raporlar vb. hep Bakanlıktan geliyor. Millî Savunma Bakanlığı da yani Hulusi Akar da Şehit Kubilay'ı anmış:

Belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 24 Ocak 2019; 1:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah Türk ordusu ah Türk ordusu!
  • Yeğni Türkiye.
  • orduya sarıklı sokmaktan ona sıra gelmemiştir
  • Ülke çökmeye doğru emin adımlar ile ilerliyor ve halk bunu destekliyor.
  • islamcilar kazandi Ataturk devrimine karsi-devrim yapildi haberi gelmedi size sanirim.
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Olması gereken ne peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit Cenazesi Neden Yıkanmaz ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeşil Gladyo'nun hala bitmediğini gösteriyor.
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Ben bu ülkede Atatürk ilkelerine sadık birini tanımıyorum. Ben bu ülkede İslam dinine sadık birini de tanımıyorum.

Hakikatten tarafım, tarihi kahramanlarımızın arasında ayrım yapmak da, onları yargılamak da istemem. Bu zaten benim haddime değildir. Lakin Atatürk'e düşman olanları da, İslam'a düşman olanları da samimi bulmuyorum.

Nerede o asil kan, nerede beş bin yılı aşmış bir kültür diye soruyorum bazen kendime.

Yol bilim ve felsefe yoluydu. Zalimleşen dünyada Türklerin birbirine tutunması gerekliydi. Samimiyet gerekirken şekilci olduk, kültürümüze hakaret ettik.

Çalışmak gerekirken tembel olduk, bahanelere sığındık.

Bu ülke, cahil ve bağnaz oldukları halde birbirlerini yobazlıkla suçlayan bunca insan varken nasıl kurtulur bilmiyorum. Memleketim gözlerimin önünde cehalet denen bir felakete kurban gidiyor ve elimden bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 24 Ocak 2019; 2:37:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.