| 

İmamoğlu bugün Bursa’da Erdoğan hakkında çok ağır konuştu. - Emekliye verilen maaşı kendi parası gibi düşünerek o emekliye hakaret etmeyi normal görüyor. Bu dünyada görülmüş bir şey değil. Bu edebin ayaklar altına alınması demektir. - Bunlar milletin hakkına girmeye o kadar alışmışlar ki milletin parasını millete vermemizi akılları almıyor - Davaların gerçek savcısını herkes biliyor. FETÖ kumpaslarıyla organize edilmiş Ergenekon davaları için 'ben bu davaların savcısıyım' diyen zat, şimdi de CHP'ye ve bana açılan davaların savcılığına soyunmuştur. - Şimdilik 25 yıl hapis, beş kere de siyasi yasak istiyorlar hakkımda. Önümüzdeki seçimi garantiye alırız diye düşünüyorlar herhalde. Sizin Ekrem İmamoğlu ile hesabınız olsa ne olur olmasa ne olur. Bu büyük milletin sizinle hesabı var. Öyle zavallılar ki 35 yıl sonra benim diplomamı iptal ettirmeye çalışıyorlar. - Ey bu davaların öz savcısı Erdoğan yargıların arkasına saklanma çık karşıma mertçe yarış. İmamoğlu'ndan Erdoğan'a dava tepkisi https://www.nefes.com.tr/imamoglundan-erdogana-dava-tepkisi-21439< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Mart 2025; 15:51:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >  | 

| 

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.

| 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı