Şimdi Ara

ORC son 2015 genel seçim anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 22 Ağustos 2014; 23:16:49 >

• Anketlere gram güvenim kalmadı. Hepsi psikolojik algı üzerine çalışıyor gibiler. Ayrıca seçimlere daha çok var o zamana kadar kim bilir partilerde ne değişiklikler olacak, ne olaylar yaşanacak... Daha şimdiden anketlere başlayıp böyle atıp tutmak dediğim gibi algı yaratmaya yönelik bir hareket bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Anketlere gram güvenim kalmadı. Hepsi psikolojik algı üzerine çalışıyor gibiler. Ayrıca seçimlere daha çok var o zamana kadar kim bilir partilerde ne değişiklikler olacak, ne olaylar yaşanacak... Daha şimdiden anketlere başlayıp böyle atıp tutmak dediğim gibi algı yaratmaya yönelik bir hareket bence.

Bu şirket yine akp'yi şişirmiş doğrusu böyle olmalıydı:
    Akp %45
    Chp %26
    Mhp %14
    Bdp %8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 22 Ağustos 2014; 22:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Anketlere gram güvenim kalmadı. Hepsi psikolojik algı üzerine çalışıyor gibiler. Ayrıca seçimlere daha çok var o zamana kadar kim bilir partilerde ne değişiklikler olacak, ne olaylar yaşanacak... Daha şimdiden anketlere başlayıp böyle atıp tutmak dediğim gibi algı yaratmaya yönelik bir hareket bence.

Bu şirket yine akp'yi şişirmiş doğrusu böyle olmalıydı:
    Akp %45
    Chp %26
    Mhp %14
    Bdp %8

Valla şu an hangi oranı yazarlarsa yazsınlar hiç bir önemi yok çünkü önümüzde gerçekleşecek çok olay var. Mesela CHP kurultayından çıkacak sonuç, sınır ülkelerinde gerçekleşecek olan olaylar, davutoğlunun başbakanlık süreci, akpdeki yeni yapılanma, çözüm süreci saçmalığının ilerleyişi ve bir sürü şey. Şu an ne yazarlarsa yazsınlar herhangi bir önem içermeyecek benim için çünkü önümüzde bu oranları değiştirebilecek bir çok olay var.

• Şimdi anketin gerçek sonucunu buldum
     ORC son 2015 genel seçim anketi

Bu site anketi çarpıtmış reyting için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 22 Ağustos 2014; 23:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşAllah Ak Parti seçmeni nasıl olsa kazanıcaz diyip sandığa gitmemezlik yapmaz.
  • BDP %10'u kesinlikle alamaz .

Daha yerek seçimde %7 yi zor gördüler.

Cumhurbaşkanlığı seçimine göre değerlendirmişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen bencede akpnin oyunu çok düşük göstermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Evet akp %99 diğerleri %1 olmalıydı

• CHP aynı CHP olmaya devam ettiği müddetçe (ki hala eski hastalıkları devam ediyor - politika yok, herşey RTE ve Ahmet Davutoğlu muhalifliği üzerine) AKP daha çok seçim kazanacak.

MHP'yi saymıyorum bile...
  • CHP de Muharrem İnce seçilmezse CHP asırı sol oyları HDP ye kayacaktır . O zaman %12 leri görebilirsiniz . HDP artık sola oynuyor . CB seçimlerinde mille %6 beklerken solun oyunla o hale geldiler zaten . Ben seçimde sandık kurulundaydım , yapma etme dememize ragmen 2 tane CHP kökenli bildiğimiz tanıdıgımız vatandas gözümüzün onunda HDP ye oy verdi . Gerekceleri de sol görüslerdi . İster begenin isten begenmeyin ben olanı ve gördügümü söylüyorum CHP den HDP ye çok kayma olacak şayet CHP EKmeleddin politikalarında ısrar eder yada Kılıçtaroglunu deviremezse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Evet akp %99 diğerleri %1 olmalıydı

olması gereken o ama herkes doğru yolu seçmek istemeyebiliyor

• bunlar algı operasyonu araçları ,muhalif seçmenler sandıklara gitmesin diye yapıyo bu sahte sonuçlu anketleri iktidar yalakası anket şirketleri.
  • CHP nasıl hala %25 alabiliyor?

Sırf Atatürkün Partisi diye oy vermek neyin kafasidir?

Atatürk yaşasaydı yüzlerine tükürürdü şimdi ki CHP nin bunlar hala CHP ye oy veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 29 Ağustos 2014; 21:58:25 >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Onu bunu bıraktım da bu mesaja eksi veren insanlar neyin kafasında? Gayet mantıklı normal bir cevap.
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    sırf dinci diye o kadar hırsızlıgı yolsuzlugu katilligi göre göre oy vermekten daha iyi bir kafadır emin ol.
  • quote:

ee 10 seçimdir tahminleri tutmayınca böyle oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.