Şimdi Ara

orange box hakkında.çok önemli.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler tf2 oynamaya karar verdiğim zaman herşey basit görünüyordu.oyunu korsan olarak oynayacaktım.fakat bu patch olayları bir hayli endişeye düşürdü ve uzun bir müddet oyundan soğuk kaldım.artık the orange box u orjinal almaya karar verdim 42 ytl vatanbilgisayarda.şimdi sorum şu bu oyunu orjinal olarak aldığımda tf2 steamden bedavaya geliyor mu? sonra steam bütün patchleri kendi update ediyor değil mi? valla beyler bende aranıza katılmak istiyorum.

• butun patch ler kendi kendine yuklenecek ve sen istedigin servera girebileceksin al bence pisman olmazsın
  • Çok doğru bir tercih yaparsın. Zaten orange box u kurduğun zaman TF2 otomatik olarak kuruluyor. Geriye sadece kendini update etmesi kalıyor
  • steamin sitesinden baktım tf2 19 dolar 42 ytl ye alacağım orange box da hl2 ve türevleri ve 2 oyun daha ne olsun :) yakında aranızdayım.
  • Bugün bilmeks'ten 29 ytl'ye aldım.Kaçırmayın bence ama update işi biraz uzun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Johnessen

Bugün bilmeks'ten 29 ytl'ye aldım.Kaçırmayın bence ama update işi biraz uzun.

Hayırlı olsun

Son zamanlarda özellikle TF2 oyununa getirdikleri yeniliklerle update manyağı olduk artık
  • vay be 29 ytl ye düşmüş ha. halen daha orjinal almıycam korsan oynuycam diye ısrar eden var mı acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne 29YTLye orangeboxLa ben 30 YTlye tf2 + Gmod aldımSteamın sitesinden.Neden hep ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Ne 29YTLye orangeboxLa ben 30 YTlye tf2 + Gmod aldımSteamın sitesinden.Neden hep ben

Dediğine bak ben 50ytl ye almıştım orange box
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

vay be 29 ytl ye düşmüş ha. halen daha orjinal almıycam korsan oynuycam diye ısrar eden var mı acaba.

Malesef ben.. elimde olmayan nedenler yüzünden halen nonsteam tf2 oynayıcısıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Ne 29YTLye orangeboxLa ben 30 YTlye tf2 + Gmod aldımSteamın sitesinden.Neden hep ben

Dediğine bak ben 50ytl ye almıştım orange box

Senin 5 oyun 50 YTLBenim 2 oyun 30 YTL

Edit:30 YTlye 50 yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 23 Eylül 2008; 21:48:56 >

• Zamanında 50 YTL verdim ama hiç de gözüm arkamda kalmadı diyebilirim. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun. Ozaman Mavishop dan almıştım. Adamlar meğer her ürün alana sürpriz gönderiyorlardı. Ben de ilk defa alışveriş yapmıştım ordan Orange Box sayesinde ve gelen hediyeyi görünce "woow" dedim.

Adamlar orjinal Fransız yapımı PES2008 kaşkol göndermişlerdi. Hala dolabımın en gözde yerinde durur mevsimi de geliyor hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 24 Eylül 2008; 0:00:40 >

• Vayy be . Süper birşeymiş. Çok şanslısın valla. Ben megavizyondan almıştım bana bi mok süpriz hediye vermediler. Keşke mavi den alsaymışım
  • zamanında half-life 2'e 50ytl + teamfortress' a 20 ytl =70 ytl verdim, ki fabrikatör değilim. şimdi orange box 30 ytl olmuş. almayıp da non-steam patch cart curt ile kendine işkence yapanı döverler, hatta çağırın bizzat ben döverim.
  • Zamanında sadece tf2de 29$ dı
  • beyler ben orange box alcamda bu updateler çok kota yiyormu 4gb sınırım var birde nerden alabilirim bu orange box 30 yada 40 ytl ye
  • ya dostlar ben vatan a gitmedim ama telefonla aradım yok dedi pc sürümlerinde sorun varmıs piyasadan toplatılmış konuyu acan arkadaş gerçekten gidip gördünmü var mı vatan bilgisayarda pc için orange box ben mavi ve teknosaya gittim orange box dedim orange box ne dediler
  • ayrıca oyunu aldınmı acaba? hangi şehirdesin ankarada mısın? ankarada isen hangi şubesinde gördün beni bi aydınlatırsan sevinirim tesekkurler...
  • ben geçende D&R da görmüştüm..almaya gittiğimde ise yoktu..
  • D&R nerede ankara'da?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.